Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på östra delarna av Malmö och Burlövs kommun

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 128 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi sålde en bostad. Blev mycket väl bemött av mäklaren och han levde upp till mina förväntningar som jag hade på en mäklare. Han skötte hela affären mycket proffsigt och var hjälpsam på alla sätt och vis. Högsta betyg. "
"Köpt en trea på branteivksgatan. Vi fick ett bemötande med glatt humör och angagerad närvo. Fick svar på frågor vi hade med snabb återkoppling. "
"I bought a 74 sqm apartment, and Anna Stålnacke is the broker responsible for the selling. She is super nice, responsible, professional, endless care and patience to answer questions. Highly recommend!"
"Kunnig, proffsig och ingav förtroende direkt.Jenny hade sålt ett par objekt i föreningen och kände till området. Detta spelade oxå in vid mitt val. Jag är mycekt nöjd med hela processen och jag har hela tiden hållits välinformerad om hur intresset var och var budgivning låg till. Mycket nöjd och kan både tänka mig att anlita Jenny igen men även starkt rekommendera henne."
"Jag har köpt en 60m2 lägenhet. 2a på andra plan. Blev väl bemötta med ett leende utav Anna och även de samtal med henne innan har varit trevliga. Lättsam och förstående att prata med. Hade inga direkta förväntningar men skulle jag ha förväntningar på framtida mäklare så skulle man vilja att det är liknande Anna. Trevlig, glad, enkel att ha att göra med. Tycker det har varit en bra upplevelse. En mäklare som har engagemang och intresse för sitt yrke. Har bara känts positivt."
"1a i Arlöv Mkt bra bemötande. Att mäklaren skulle ta hand om försäljningen tills dagen för överlåtande med allt vad det innefattar så som städfirma styling foto etc. Mkt nöjd med hela affären. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Öster

Våra pågående försäljningar