Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på östra delarna av Malmö och Burlövs kommun

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 79 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har fått ett mycket fint bemötande av Erik Bengtsson de tillfällen jag var på visning av bostadsrätten som jag har köpt. Jag har därför valt honom att vara min mäklare vid försäljning av min bostadsrätt. Jag kan därför ge Erik de bästa rekommendationer."
"Mycket duktig. Kan sin grej och väldigt pålitlig. Stark rekommendation"
"Rebecca hade ett proffesionellt och trevligt bemötande när jag skulle köpa lägenhet. Hon kunde svara på alla mina frågor och var noggrann med allt och väldigt insatt. "
"Vi blev mera än väl bemötte. Erik har hjälpt o har han inte svaret på vors frågor direkt så har han tagit reda på svaret o återkommit vilket har fått oss att känna oss trygga o vi kan varmt rekommendera Erik. "
"Glad och positiv, gott bemötande. God komunikation oss emellan och bra samarbete. Med Rebecca kände jag mig trygg i mitt val av mäklare!"
"Trevlig och kunnig mäklare. Mycket lugn och saklig. Hela försäljningen kändes trygg. Kan varmt rekommendera Svenskfastighets förmedling och speciellt Erik Bengtsson. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Öster

Våra pågående försäljningar

Till toppen