Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på östra delarna av Malmö och Burlövs kommun

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 143 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket trevlig, lugn o h sansad!"
"Jag har sålt min bostadsrätt på.4 rok och köpt en bostadsrätt på 2 rok. Vid båda tillfällena engagerade jag Erik som mäklare. Erik ger ett bra intryck direkt. Han är kommunikativ och lyhörd och återkopplar snabbt vid frågor som uppstår. Mina förväntningar på försäljning och inköp infriades och jag är nöjd med resultatet. Erik är lätt.att samarbeta med och jag kan varmt rekommendera honom till kommande kunder. Mvh Kerstin Petersson "
"Vi har köpt en villa med Anna som mäklare. Hon är lyhörd, lugn, ärlig, trevlig, genuin och väldigt förtroendeingivande. Jag skulle varmt rekommendera Anna. Vi blev bemötta med respekt och upplevde Annas försäljning som opartisk. Anna var proffsig genom hela köpet. "
"Vi har köpt Ellstorpsgatan 3E i Malmö. Mäklaren Erik Bengtsson var väldigt proffsig, lugn och strukturerad så allt flöt på väldigt bra. Vi var helt oerfarna när det gällde att köpa bostadsrätt, men mäklaren guidade oss tryggt igenom det hela. Högsta betyg till Erik! Mvh Ulrika och Anders "
"Jag anlitade Rebecca för att sälja min 1a vid Rörsjöparken i Malmö. Kan varmt rekommendera henne, superproffsig bemötande från första mötet ända in i mål 👌"
"Köpte en lägenhet och fick väldigt bra service och trevligt bemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Öster

Våra pågående försäljningar