Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Malmö Centrum

Vi håller till vid Malmö Live, som även fått smeknamnet "Malmhattan". Visste du att området kom till efter en arkitekttävling där Malmö stad ville skapa en helt ny stadsdel med musik och konferens i fokus. Här flyttade vi in redan när området invigdes och sen dess har vi förmedlat bostäder i hela centrala Malmö. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Malmö Centrum!

Malmö Centrum består av stadsdelarna Södra Innerstaden och Västra Innerstaden. Här bor du om du uppskattar ett brett utbud av butiker, service och nöjen alldeles inpå.  Södra Innerstaden är ett centrum för nöjen och kultur och här bor många unga. Härtill hör Gamla staden som är ett av Malmös mest centrala områden. Här kantas gatorna av shopping, caféer, restauranger och nattklubbar och det är liv och rörelse både dagtid och nattetid. Själva centrum för nöjeslivet är Möllevången, eller ”Möllan” i folkmun.

I Västra Innerstaden är tempot betydligt lugnare. Slottsstadens och några andra bostadsområdens andel äldre invånare har medfört benämningen Käppastan på denna del av Malmö. På senare år har flera omtyckta fik och restauranger etablerat sig i Slottsstaden, några av våra egna favoriter är såklart Chill Out, Nils och St Jakobs Stenungsbageri. Här ligger Malmöhus Slott och du bor verkligen nära Slottsparken, Kungsparken och Pildammarna och Ribergsborgsstranden. För den som gillar bad rekommenderas starkt ett årskort på Ribersborgs vackra kallbadhus där Malmöborna badat ända sen 1898. En välkänd byggnad i området är skyskrapa Kronprinsen med sina 82 meter. Man behöver inte heller ta sig ända upp i city för att hitta några riktiga pärlor som Escama och Di Penco eller varför inte ett besök på Malmö Opera med ett glas vin på Teaterbaren. För att inte glömma vår granne Saluhallen som blivit ett riktigt guldkorn i Malmö.

Tar du dig mot Dammfri och Lorensborg börjar du ana att detta är ett område för den fotbollsälskande Malmöbon, här vajar den ljusblåa fanan ofta från balkongen och MFF-hymnen hör du allt som oftast. Swedbank Stadion och Malmö stadion ligger nära och här har Malmö Allmänna Idrottsförening varje sommar anordnat MAI-galan.

Dockan och Västra Hamnen är områden vi känner oss hemma i och kan på vår fem fingrar. Här bor man så nära havet man kan komma men ändå med citypulsen runt hörnet, en dröm för både nuvarande och kommande Malmöbor. Trots att vi nu har flyttat vårt kontor från Dockan till Malmö Live så är vi fortfarande lika aktiva i området, bland annat med de nyproducerade bostäder som byggs.

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja bostad i Malmö Centrum. Vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Malmö centrum, då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar. Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 332 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Nathalie gjorde ett perfekt jobb som mäklare. Jag har inget att anmärka på!"
"Sålt en bostadsrätt, 2 rum o kök. Pålitlig mäklare som gav ett väldigt bra intryck och fint bemötande. Vi är mycket nöjda. "
"Vi har sålt vår bostadsrätt på Ribersborg i Malmö. Tobias och Daniel har arbetat på ett mycket professionellt vis och bemött oss på ett sätt som skapat förtroende och trygghet vid varje kontakt. Vi hade höga förväntningar på mäklarna då vi visste att de sålt lägenheter med framgång flera gånger tidigare i vår förening/fastighet. Våra förväntningar infriades. Sammantaget medförde Tobias och Daniel att vi kände oss lugna och trygga under processens gång. "
"Jag fick hjälp av Kasper Isgren för att sälja min bostadsrätt under 2018. Under hela försäljningsprocessen fanns han där för alla frågor, funderingar och som stöd. Han gjorde ett fantastiskt arbete, definitivt utöver vad jag förväntade. Jag kan varmt rekommendera Kasper Isgren som mäklare. "
"Vi blev kontaktade av Emma Wrangmark över telefon och hon hade en väldigt jordnära och proffsig approach. Vi hade börjat leta efter hus och skulle i så fall sälja vår 3a på Lorensborg när vi hittade vårat framtida boende. Emma stod ut ifrån mängden av de mäklare som hade ringt upp oss runt den tiden så det kändes rätt redan vid första kontakten. Hon gjorde ett strålande jobb från start till slut och överträffade våra förväntningar på alla punkter; planering, förslag på styling, koll på marknaden, service minded och avslutningsvis försäljningen. Vi kommer utan tvekan att rekommendera Emma till dom vi känner. "
"Kasper skulle sälja våran lägenhet på Ribersborg. Kasper gav ett härligt, proffesionellt och tryggt intryck. Vii kände oss trygga med Kasper. Kasper gjorde ett enormt grundligt jobb och va trevlig och informerade oss hela tiden hur det gick. Trots att försäljningen gick trögt så slutade inte Kasper att jobba och till sist fick vi lägenheten såld. Kasper är otroligt proffesionellt och ger verkligen allt för kunden. Han är ärlig och återkopplar direkt vad som händer. Rekommenderar starkt Kasper! // 2st supernöjda kunder! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Centrum

Våra pågående försäljningar