Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Malmö Centrum

Vi håller till vid Malmö Live, som även fått smeknamnet "Malmhattan". Visste du att området kom till efter en arkitekttävling där Malmö stad ville skapa en helt ny stadsdel med musik och konferens i fokus. Här flyttade vi in redan när området invigdes och sen dess har vi förmedlat bostäder i hela centrala Malmö. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Malmö Centrum!

Malmö Centrum består av stadsdelarna Södra Innerstaden och Västra Innerstaden. Här bor du om du uppskattar ett brett utbud av butiker, service och nöjen alldeles inpå.  Södra Innerstaden är ett centrum för nöjen och kultur och här bor många unga. Härtill hör Gamla staden som är ett av Malmös mest centrala områden. Här kantas gatorna av shopping, caféer, restauranger och nattklubbar och det är liv och rörelse både dagtid och nattetid. Själva centrum för nöjeslivet är Möllevången, eller ”Möllan” i folkmun.

I Västra Innerstaden är tempot betydligt lugnare. Slottsstadens och några andra bostadsområdens andel äldre invånare har medfört benämningen Käppastan på denna del av Malmö. På senare år har flera omtyckta fik och restauranger etablerat sig i Slottsstaden, några av våra egna favoriter är såklart Chill Out, Nils och St Jakobs Stenungsbageri. Här ligger Malmöhus Slott och du bor verkligen nära Slottsparken, Kungsparken och Pildammarna och Ribergsborgsstranden. För den som gillar bad rekommenderas starkt ett årskort på Ribersborgs vackra kallbadhus där Malmöborna badat ända sen 1898. En välkänd byggnad i området är skyskrapa Kronprinsen med sina 82 meter. Man behöver inte heller ta sig ända upp i city för att hitta några riktiga pärlor som Escama och Di Penco eller varför inte ett besök på Malmö Opera med ett glas vin på Teaterbaren. För att inte glömma vår granne Saluhallen som blivit ett riktigt guldkorn i Malmö.

Tar du dig mot Dammfri och Lorensborg börjar du ana att detta är ett område för den fotbollsälskande Malmöbon, här vajar den ljusblåa fanan ofta från balkongen och MFF-hymnen hör du allt som oftast. Swedbank Stadion och Malmö stadion ligger nära och här har Malmö Allmänna Idrottsförening varje sommar anordnat MAI-galan.

Dockan och Västra Hamnen är områden vi känner oss hemma i och kan på vår fem fingrar. Här bor man så nära havet man kan komma men ändå med citypulsen runt hörnet, en dröm för både nuvarande och kommande Malmöbor. Trots att vi nu har flyttat vårt kontor från Dockan till Malmö Live så är vi fortfarande lika aktiva i området, bland annat med de nyproducerade bostäder som byggs.

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja bostad i Malmö Centrum. Vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Malmö centrum, då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar. Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 174 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en bostadsrätt. Mycket seriös och professionell mäklare. Bra på att kommunicera och hålla processen uppdaterad. Var mån om att skapa värde för såväl säljare som köpare."
"Super trevligt och hjälpsam 👌🏻👍🏻"
"Jag fick hjälp av Kasper Isgren att sälja min lägenhet på Fågelbacken/Hästhagen. Kasper är oerhört förtroendeingivande och ärlig rakt igenom. Han är rak och tydlig i sina förväntningar och målar upp en realistisk bild av försäljningstid och slutligt pris. Han sålde min lägenhet till ett högre pris än jag räknat med på mindre än en vecka från det att den lades ut till försäljning. Totalt tog hela förloppet mindre än en månad från det att jag kontaktade honom första gången för att diskutera en eventuell försäljning. Det är en extremt snabb process givet att jag reser mycket i jobbet och har svårt att få till möten med kort varsel. Kaspers flexibilitet gjorde detta möjligt. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med servicen och det totala omhändertagandet från Kasper och hans kollega Emma. Jag har känt mig stabil och säker i hela processen och skulle verkligen rekommendera deras tjänster. Detta är andra gången Kasper säljer en lägenhet åt mig och jag var lika nöjd förra gången. Han får full pott från mig!"
"Jag sålde en bostadsrätt i Malmö, en trea med relativ närhet till centrum. Emma var mycket trevlig och vänlig mot både mig som säljare och mot köpare. Alltid tillgänglig via sms eller telefon. Gjorde sitt yttersta för att få igenom en affär under stressande omständigheter. Hon var mycket kunnig avseende regler och lagar avseende bostadsförsäljning, och mycket noggrann vid kontraktskrivandet. Jag är full av beundran för kompetens, flitighet och det goda humöret! Jag har 100% förtroende för Emma Wrangsmark! "
"Kasper Isgren har en gedigen kunskap och på ett pedagogiskt sätt förklarar han ett avtal och innebörden samt eventuella konsekvenser även för den mest ovane bostadsköparen. Med hög professionalitet återkopplar han före och efter visning om utfall. Därefter sker löpande uppdatering till nästa visning. Kasper I har en synnerligen hög kännedom om prisbild och rådande marknadsförutsättningar. Det råder ingen tvekan om att Kasper kan hantera människor från skilda ålderskategorier och med skilda förutsättningar. På ett hjärtligt och engagerat sätt bidrar han till en stämning så att både köpare och säljare är nöjda efter en avslutad afffär. En annan aspekt är den tillgänglighet och att han gör det lilla extra. En tydlig, korrekt, hjärtlig och engagerad mäklare som jag verkligen vill rekommendera. "
"Den professionalitet samt energi och engagemang som Kasper lade ned i försäljningen av vår lägenhet imponerade och uppskattades mycket. Detta bidrog givetvis också till en lyckad försäljning."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Centrum

Våra pågående försäljningar

Till toppen