Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Malmö Centrum

Vi håller till vid Malmö Live, som även fått smeknamnet "Malmhattan". Visste du att området kom till efter en arkitekttävling där Malmö stad ville skapa en helt ny stadsdel med musik och konferens i fokus. Här flyttade vi in redan när området invigdes och sen dess har vi förmedlat bostäder i hela centrala Malmö. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Malmö Centrum!

Malmö Centrum består av stadsdelarna Södra Innerstaden och Västra Innerstaden. Här bor du om du uppskattar ett brett utbud av butiker, service och nöjen alldeles inpå.  Södra Innerstaden är ett centrum för nöjen och kultur och här bor många unga. Härtill hör Gamla staden som är ett av Malmös mest centrala områden. Här kantas gatorna av shopping, caféer, restauranger och nattklubbar och det är liv och rörelse både dagtid och nattetid. Själva centrum för nöjeslivet är Möllevången, eller ”Möllan” i folkmun.

I Västra Innerstaden är tempot betydligt lugnare. Slottsstadens och några andra bostadsområdens andel äldre invånare har medfört benämningen Käppastan på denna del av Malmö. På senare år har flera omtyckta fik och restauranger etablerat sig i Slottsstaden, några av våra egna favoriter är såklart Chill Out, Nils och St Jakobs Stenungsbageri. Här ligger Malmöhus Slott och du bor verkligen nära Slottsparken, Kungsparken och Pildammarna och Ribergsborgsstranden. För den som gillar bad rekommenderas starkt ett årskort på Ribersborgs vackra kallbadhus där Malmöborna badat ända sen 1898. En välkänd byggnad i området är skyskrapa Kronprinsen med sina 82 meter. Man behöver inte heller ta sig ända upp i city för att hitta några riktiga pärlor som Escama och Di Penco eller varför inte ett besök på Malmö Opera med ett glas vin på Teaterbaren. För att inte glömma vår granne Saluhallen som blivit ett riktigt guldkorn i Malmö.

Tar du dig mot Dammfri och Lorensborg börjar du ana att detta är ett område för den fotbollsälskande Malmöbon, här vajar den ljusblåa fanan ofta från balkongen och MFF-hymnen hör du allt som oftast. Swedbank Stadion och Malmö stadion ligger nära och här har Malmö Allmänna Idrottsförening varje sommar anordnat MAI-galan.

Dockan och Västra Hamnen är områden vi känner oss hemma i och kan på vår fem fingrar. Här bor man så nära havet man kan komma men ändå med citypulsen runt hörnet, en dröm för både nuvarande och kommande Malmöbor. Trots att vi nu har flyttat vårt kontor från Dockan till Malmö Live så är vi fortfarande lika aktiva i området, bland annat med de nyproducerade bostäder som byggs.

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja bostad i Malmö Centrum. Vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Malmö centrum, då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar. Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 323 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jättebra bemötande på visning och efteråt och alltid tillgänglig på telefon för frågor och dylikt. Enda gången jag känt mig något stressad var när budgivningen var över på kvällen och kontraktskrivningen skulle skett direkt dagen efter, men när jag uttryckte detta så kunde tiden ändras även om det blev på en helgdag vilket jag uppskattade mycket eftersom jag har lite annorlunda arbetstider. Känner mig trygg och nöjd med hela affären."
"Bra hantering vid försäljning av lägenhet. Proffsigt och ambitiöst"
"Behövde sälja min lägenhet i Malmö Live. Anlitade Nathalie Borgernäs. Utmärkt val. Trevligt och proffsigt bemötande. Kunnig, noggrann, kompetent, effektiv och med starkt fokus på att uppnå bra resultat. Överträffade mina förväntningar. Fler sådana fastighetsmäklare! Bo"
"2a lägeheten som sålts av Emma Wrangmark, Sv Fastighförm åt mig Mycker duktig, tillmötesgående o serviceinriktad , påläst o allrid till hands. Inga krångliheter någonstans. Utomordentligt väl skött!!"
"I have a great experience of buying an apartment. My broker Emma helps me a lot to understand the process of buying an apartment in Sweden and quick answer to my questions. She detailed explained the contract to me which really appreciated and very patient! Really thanks and wonderful experience to me! "
"Jag har sålt en 1,5a på 48 kvm i malmö och kom i kontakt med Emma genom mina föräldrar som även dom använt samma firma. Första mötet med Emma gav mig en känsla av genuint intresse för mig/min bostad men även ett glatt leende och jag fick en bra känsla.. jag var trygg med att Emma var den som skulle representera min bostad! Jag hade mina förväntningar men trodde aldrig det skulle gå så snabbt eller så enkelt som det gjorde och eftersom det är första gången jag säljer en bostad så var det väldigt skönt att ha en stöttande mäklare med mig hela tiden så mina förväntningar blev mer än uppfyllda!!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Centrum

Våra pågående försäljningar