Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 121 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Från allra första början när Andrea på Sv. Fastighetsförmedling Eriksberg kom för att värdera min bostad fick jag ett mycket bra intryck. Hon motsvarade mer än väl mina förväntningar, hon är noggrann och proffsig och jag kände tydligt hennes engagemang och vilja att hjälpa mej hela vägen. Mycket fortare än jag väntat mej kom vi till kontraktsskrivning och jag känner att hon finns där för mej ända tills affären är avslutad. Jag rekommenderar henne varmt och kan bara lyckönska dem som får hennes hjälp i framtiden. "
"Rickard Stig hjälpte oss nyligen med försäljningen av vår lägenhet i Sannegårdshamnen. Från vårt första möte har det känts tryggt och proffesionellt. Rickard lotsade oss igenom hela processen med stor kunnighet och ett fantastisk bemötande. Och alltid redo att svara på alla våra frågor. För oss var Rickard ett enormt stöd och vi kan verkligen varmt rekommendera honom!"
"Har sålt vår bostadsrätt på 107m3 som ligger i Sannegårdshamnen. Rickard Stig som skötte försäljningen gjorde det på ett mycket professionellt sätt, men ändå med en mycket omtänksam och personlig touch. Ingav oss ett stort förtroende och är lyhörd för alla typer av frågor. En trevlig och kunnig mäklare som jag verkligen kan rekommendera ."
"Köpt lägenhet Mrs Emma är utmärkt thank you"
"Lyhörd, alltid tillgänglig när man hade frågor och väldigt lätt att ha att göra med. Supernöjd "
"Enkelt och smidigt, seriös mäklare"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar

Till toppen