Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 135 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag träffade Alexandra när jag skulle sälja en bostadsrätt , dödsbo. Hon hade en tydlig plan för försäljningen, trevligt och proffsigt bemötande, informerade om allt löpande, alltid glad o go ! Hon jobbade mot kunder i register och hittade flera intresserade kunder och visade lägenheten och den blev såld direkt ,innan bokad visning Jag kommer att varmt rekommendera henne till alla mina bekanta"
"Vi blev väldigt nöjda med Alexandra som mäklare, proffsigt bemötande och hon fick tag i tre potentiella köpare till förhandsvisning som alla lade bud så det blev en väldigt smidig affär. Vi blev nöjda med slutpriset och kan verkligen rekommendera denna mäklare!"
"Sålde min lägenhet på Hisingen. Rickard var väldigt proffesionell, trevlig och tydlig. Jag ville ha en snabb och smidig affär och det var precis det jag fick. Starka rekommendationer! "
"Jag har köpt en lägenhet på Eriksberg. En bra process där man kände att mäklaren både var ärlig mot säljaren och köparen, vilket inte man alltid upplever. Bra och tydlig information och en väldigt smidig köpprocess. "
"Alexandra på Sv Fastighetsförmedling har hjälpt mig att sälja min lgh på Eriksberg. Jag har hela tiden fått ett väldigt proffesionellt och trevligt bemötande. Skulle gärna anlita henne igen om det blev aktuellt! "
"Alexandra sålde vår lägenhet på Hisingen nyligen. Hon var lugn, inlyssnande och oerhört engagerad under hela processen. Kommer absolut att rekommendera Alexandra till vänner och bekanta."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar