Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 64 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"He has a grate knowledge and was able to give me information for I take the right decisions."
"Vi är helnöjda med Alexandra som mäklare. Hon är trevlig som person, lätt att ha kontakt med, bra på att hålla oss informerad och mycket professionell. Hela processen gick snabbt och bra. "
"Professionell och skötte försäljningen på ett utmärkt sätt och levererade ett riktigt bra resultat. Väldigt nöjd med att jag valde Rickard som mäklare kan verkligen rekommendera han! "
"Mäklaren Rickard Stig var professionell och väldigt duktig mäklare. Är väldigt nöjda med hur lätt kontraktsskrivningen gick, man vågar ställa frågor. Jag är super nöjd med bemötandet. "
"Anna-Sara uppfattade miTT önskemål att sälja lägenheten direkt utan konstiga frågor / förslag."
"Proffsigt och trevligt. Hon gjorde ett jättebra jobb!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar

Till toppen