Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 118 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lyhörd, alltid tillgänglig när man hade frågor och väldigt lätt att ha att göra med. Supernöjd "
"Enkelt och smidigt, seriös mäklare"
"Köpt bostad. Fantastiskt professionellt bemötande. Bara så bra."
"Sålt en mindre bostadsrätt. Snabb och effektiv försäljning. Bra förarbete av mäklaren med många goda råd. Mäklaren var saklig, korrekt och effektiv. Han var engagerad i min affär. Han gjorde ett kunnigt intryck. Han levde upp till mina förväntningar och jag är mycket nöjd så här långt."
"Vi sålde vår bostadsrätt på Hisingen genom Alexandra hösten 2016. Vi är fantastiskt nöjda över hennes arbete för vår skull under den tiden. Alexandra är en mäklare i världsklass med ett stort hjärta för andra människor, hon tog hand om oss och lägenheten på ett väldigt professionellt sätt och fanns alltid bara ett telefonsamtal bort när vi var oroliga över något. Hennes sätt att arbeta på önskar jag fler mäklare kan ta efter! Utan henne hade vi aldrig fått en sån lyckad försäljning! Rekomenderas varmt."
"Köpt en bostadsrätt. Mycket bra bemötande från första kontakt till kontaktskrivning. Efter det fortsatt professionellt bemötande från Alexandra och hennes kollegor. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar

Till toppen