Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 75 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Rickard Stig är professionell och väldig duktig mäklare och trevlig. Rickard har gjord ett bra jobb. Allt har fungerat bra. Vi är jätte nöjd med Rickard Stig och vi kan verkligen rekommendera. "
"Alexandra har levt upp till vår förväntan som mäklare och tagit hand om vår försäljning på ett utmärkt sätt. Från början till slut har hon haft ett otroligt bra bemötande, lyssnat på oss som säljare och gett råd och stöd. Vi rekommenderar henne varmt som mäklare. "
"En mycket proffesionell hantering av hela processen. Vi köpte av Alexandra och valde därefter att även sälja med hjälp av henne. Hon var lugn och förtroendeingivande, kan varmt rekommendera Alexandra. "
"Kunde inte varit nöjdare med någon annan mäklare. Emma är rent igenom mycket kunnig, professionell och ärlig. Rekommenderar henne varmt "
"Alltid tillgänglig och väldigt angagerad och uppdaterade oss hela tiden. Var nöjda med allt."
"Vi anlitade Emma Törnberg när vårt hus skulle säljas i Kungsbacka. Vi fick förtroende för Emma vid en lägenhets- visning innan. Emma är mycket proffesionell i sitt sätt att arbeta. Vi är mycket nöjda med Emma och önskar henne lycka till på nya arbetet. Vänligen Mona o Oswald Mattsson"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar

Till toppen