Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 147 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en lägenhet på Hisingen i Göteborg och inför den försäljningen så skickade vi intresse förfrågan till flera mäklare och Rickard Stig svarade för Svensk Fastighetsförmedlings räkning. När vi utvärderade de mäklare som fick vårt förfrågningsunderlag så vann Rickard Stig alla bedömningskriterier så Rickard fick vårt förtroende att sälja lägenheten. Rickard har mer än väl motsvarat våra höga förväntningar både vad gäller allmänt bemötande, tydlighet, struktur och inte minst planeringen och genomförandet av av hela försäljningen. Vi vill varmt rekomendera Rickard Stig då hans råd inför försäljningen var glimmrande och hans sätt att genomföra försäljningen varit strålande. "
"Sålt min lägenhet i Kville av svensk fastighets förmedling. Försäljningen sköttes av Andrea Larsson på ett mycket bra sätt rekommenderar henne varmt, tack Andrea kramar"
"Alexandra hjälpte oss att sälja vår trea i Eriksberg. Trevligt och proffsigt bemötande från första mötet, vilket ledde till en såld lägenhet med bra resultat. "
"Kanonbra och professionellt bemötande genomgående! "
"Rickard var påläst och gav ett seriöst intryck när vi träffade honom första gången och det visade sig stämma också. Vi hade ett bra samarbete. Han höll vad han lovade, han var snabb på att svara på frågor (och tålmodig) och han förstod vad som var viktigt för oss i vår försäljning. Vi skulle kunna tänka oss att anlita Rickard igen. "
"Jag har träffat Alexandra på några visningar, och köpte nyligen en lägenhet där hon var mäklare. Anlitade då henne för försäljning av min lägenhet i Sannegården. Proffsig, lyhörd, förtroendeingivande, tydlig och duktigt på att återkoppla löpande gjorde att jag som säljare kände mig trygg och fick sålt lägenheten snabbt och smidigt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar