Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 88 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket trevlig och kunnig mäklare. Kommunikationen fungerade mycket bra och fick svar på alla mina funderingar kring både lägenhet och köp. "
"Jag och min sambo sålde vår 1,5:a på Hisingen tillsammans med Alexandra. Ett fantastiskt bemötande, behjälplig på alla plan och super härlig! Finns möjligheten i framtiden så kommer vi ta hjälp av Alexandra igen! "
"Rickard Stig har ett mycket bra bemötande, klart och tydligt. Han var hjälpsam med att hitta lösningar på nytt boende och lån för oss. Han följer upp ev köpare på ett förtroendegivande sätt. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom varmt."
"Fick ett väldigt trevligt bemötande. Påläst om föreningen men även omgivning såsom kommunikationer, parkering och området. Rekommenderas! //David"
"Vi är mycket nöjda med Rickards prestation! Rickard är professionell, förtroendeingivande och trevlig som har uppfyllt våra höga förväntningar. Jag rekommenderar honom starkt!"
"Jag är väldigt nöjd med vår försäljning och med Rickard Stig! En professionell, duktig och förtroendeingivande mäklare som har uppfyllt alla våra förväntningar! Allt har fungerat väldigt bra från start till slut. Rekommenderar honom starkt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar

Till toppen