Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Eriksberg

Vi är erfarna fastighetsmäklare med koll på Norra Älvstranden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Eriksberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Eriksberg är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 128 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Alexandra sålde vår lägenhet på Hisingen nyligen. Hon var lugn, inlyssnande och oerhört engagerad under hela processen. Kommer absolut att rekommendera Alexandra till vänner och bekanta."
"Sålde vår 3.a i göteborg. Rickard var väldigt trevlig och återkopplade fort vilket var viktigt för oss. Affären gick som vi ville så alla var nöjda. Jag rekommenderar att ni anlitat rickard. "
"Sålde en tvåa, mäklaren var jättetrevlig hjälpsam och professionell, vi är väldigt nöjda med hela affären."
"Sålt min bostadsrätt Allt från första stund till affären var klar var det informativt och upplysande, allt i positiv anda Allt var kanon Även araxrullarna. 😀"
"Jag fick möjlighet att köpa en lgh på Svanehöjdsgatan på förhands erbjudande via sms INNAN den kom ut på öppna marknaden. Mäklaren skötte allting på ett proffsigt sätt med tydlig information och snabbt och smidigt. Jag är supernöjd med hela affären. "
"Jag har sålt min bostadsrätt och blev väldigt bra bemött utav min mäklare. Hon var väldigt noga med varje steg genom försäljningen och att allt gick rätt till. Andrea levde verkligen upp till mina förväntningar, var första gången jag anlitade en mäklare så är toppen nöjd. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norra Älvstranden

Våra pågående försäljningar