Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Botkyrka och Salem i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Botkyrka eller Salem (Stockholm)? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka och Salem är mäklare med koll på hela processen från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2017
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2011
  • 10 i topp 2010
  • 20 i topp 2006

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Tumba centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 300 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Överträffade våra förväntningar genom att snabbt lokalisera en köpare och nå ett avslut! Vi är mer än nöjda. Kan varmt rekommendera Susanne som mäklare. /Andreas och Madelene"
"Vi har haft Martin som mäklare när vi varit köpare och nu även som säljare. Martin har levererat på ett oklanderligt sätt båda gångerna. Martin är kunnig, engagerad och professionell. Rekommenderar Martin varmt."
"Mycket bra bemötande, snabbt, smidigt och utan problem ordnades allt. Kan varmt rekommendera Martin."
"Jag har köpt en lägenhet jag blev bemöt på ett bra sätt och ett trevligt sätt. A det jag sa nyss vill bli bemött på ett bra sätt. Min sammanfattning är att jag blev väldigt glad när jag mötte upp de."
"har köpt ett hus. Har blivit bra bemött. Trevlig och hjälpsam."
"Michelle Endre hjälpte mig att sälja mitt radhus i Slagsta! Hon är så grymt trevlig, ärlig, ordningsam, trygg och kunnig! Kunnig om Botkyrka och i sitt yrkesutövande! Jag rekommenderar henne varmt. Väljer du Michelle så kan jag lova att hon gör allt hon kan för att du ska få en lyckad husaffär! Hon är med genom allt, tipsar på förbättringar innan fotografering och visning, svarar vänligt på frågor och vill ditt bästa!! Tack för allt Michelle!! 🙏👌🏻 "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Botkyrka/Salem

Våra pågående försäljningar

Till toppen