Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Botkyrka och Salem i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Botkyrka eller Salem (Stockholm)? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka och Salem är mäklare med koll på hela processen från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2017
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2011
  • 10 i topp 2010
  • 20 i topp 2006

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Tumba centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 338 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi blev bemötta på ett positivt o trevligt sätt och vi hade en ärlig mäklare som förklarade allt för oss noggrant på ett förståndet sätt. Det hjälpte oss att köpa på vår första dröm lägenhet. "
"Trevligt bemötande, proffsigt upplägg och kunnig. Hjälpte till att ta hand om försäljningen då jag var på semester med resultat som blev mer än jag hade förväntat mig. Tack för ett toppen bra jobb Susanne. Kram Kari"
"Vi har köpt ett bostadsrättsradhus med hjälp av Martin Berglind på Svensk Fastighetsförmedling Tumba. Vi är jätte nöjda med vårt köp och är nöjda med det goda bemötandet från Martin genom hela processen från visning till påskrift. Vi skulle varmt rekommendera Martin som mäklare. "
"Sålt villa i Uttran. Kunnig, proffsig och trevlig !!! Infriade alla våra förväntningar ! M V H Kerstin o Rolf"
"Vid försäljningen av vårt radhus har den mäklare som hjälpt oss, Michelle Endre, bemött oss på ett mycket trevligt och hjälpsamt sätt, som också varit informativt och kunnigt. Själva försäljningen har skötts på ett imponerande skickligt sätt. Mäklarens arbetsinsats och villighet att svara på frågor har varit påtagligt större än vad vi förväntat oss. Vår erfarenhet av mäklarens insats vid försäljningen är alltså odelat positiv. Ett rent nöje!"
"Är väldigt nöjd med Michelle på Svensk fastighetsförmedling Salem&Botkyrka. Fick henne rekommenderat. Hon är duktig, lyhörd, ödmjuk och väldigt positiv! Hon sålde min lägenhet, kan varmt rekommendera Michelle. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Botkyrka/Salem

Våra pågående försäljningar