Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Botkyrka och Salem i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Botkyrka eller Salem (Stockholm)? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka och Salem är mäklare med koll på hela processen från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2017
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2011
  • 10 i topp 2010
  • 20 i topp 2006

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Tumba centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 341 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en villa i Tullinge, affären avslutades före visning. Mäklaren Martin Berglind var fast besluten att sälja och vilket han gjorde också. Det gick enkelt och snabbt.. Rekommenderas!"
"Mäklaren har hjälpt oss att köpa ett fristående hus. Bemötandet var jättebra, han tog sig gott om tid för att förklara hur saker och ting går till. Han tog sig allltid tid för oss, och hörde av sig såsom överenskommet. En positiv upplevelse! "
"Vi hade Michelle Endre som mäklare både när vi köpte och nyligen när vi sålde våran lägenhet. Fantastisk bra mäklare. Vi är super nöjda med hennes bemötande och engagemang. Hon var tydlig, lätt att få tag på och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kan strakt rekommendera henne ."
"Vi blev bemötta på ett positivt o trevligt sätt och vi hade en ärlig mäklare som förklarade allt för oss noggrant på ett förståndet sätt. Det hjälpte oss att köpa på vår första dröm lägenhet. "
"Trevligt bemötande, proffsigt upplägg och kunnig. Hjälpte till att ta hand om försäljningen då jag var på semester med resultat som blev mer än jag hade förväntat mig. Tack för ett toppen bra jobb Susanne. Kram Kari"
"Vi har köpt ett bostadsrättsradhus med hjälp av Martin Berglind på Svensk Fastighetsförmedling Tumba. Vi är jätte nöjda med vårt köp och är nöjda med det goda bemötandet från Martin genom hela processen från visning till påskrift. Vi skulle varmt rekommendera Martin som mäklare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Botkyrka/Salem

Våra pågående försäljningar