Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Botkyrka och Salem i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Botkyrka eller Salem (Stockholm)? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka och Salem är mäklare med koll på hela processen från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2017
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2011
  • 10 i topp 2010
  • 20 i topp 2006

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Tumba centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 330 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Är väldigt nöjd med Michelle på Svensk fastighetsförmedling Salem&Botkyrka. Fick henne rekommenderat. Hon är duktig, lyhörd, ödmjuk och väldigt positiv! Hon sålde min lägenhet, kan varmt rekommendera Michelle. "
"Anders du är mycket bra mäklare du såldes min radhus jag kan säga du är proffs på alla sätt jag önskar dig försätta på din still och lycka till M V H Marwan Nano 👍👍👍👍👍👍🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇱🇧🇱🇧🇱🇧🇱🇧🇱🇧"
"sålt fritidshus mkt proffsig och trevlig."
"Vi är så nöjda med Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka&Salem. Super proffsiga mäklare. Och lyhörda. Vi fick mycket bra information om huset, mäklaren tog sig tid att berätta om huset, dess skick och området, vilket vi uppskattade som köpare. Kan varmt rekommendera! "
"Sålt ett hus Bemötandet var över förväntan Förväntningarna var inga men dom överraskade mig. Lugn, säker, kompetent och trygg vet vad han håller på med Mycket nöjd 😀"
"Ett proffsigt och förtroendeingivande bemötande. Dessutom glad och mycket trevlig. Mina förväntningar överträffades genom en snabb affär och dessutom bra betalt. En mäklare att lita på och som jag med varmt hjärta verkligen rekommenderar. Tack Susanne!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Botkyrka/Salem

Våra pågående försäljningar