Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Botkyrka och Salem i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Botkyrka eller Salem (Stockholm)? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka och Salem är mäklare med koll på hela processen från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2017
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2011
  • 10 i topp 2010
  • 20 i topp 2006

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Tumba centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 280 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt ett rad hus i Tumba skäklingevägen 233. Jag blev bemött på ett vänligt och professional sätt. Mäklaren (Martin) är kunnig för sitt yrke , är ganska nöjd och tacksam. Mvh Nani"
"Ett riktigt bra bemötande och professionellt genom hela vår process i jakten på ny bostad!"
"Jag köpte en lägenhet via Michelle och fick bästa tänkbara service ! Michelle hade en god kontakt med mig från början till slut, vilket kändes väldigt professionellt och tryggt."
"Jag köpte ett bostadsrätt. Andreas har varit jätte proffesionell och under hela processen har han varit tillgänglig. Jag är så nöjd med denna bostadsaffär. Tack Andreas!"
"Michelle, hon är väldigt bra i att ge informationen. Hon är mycket professionell och vänlig. Jag skulle verkligen rekommendera henne till mina vänner som hon är en av de bästa fastighetsmäklare"
"Sålt min mors lägenhet; alltid ett glatt bemötande, och hon var tydlig med hur marknaden såg ut , när vi träffades första gången. Trots att det dragit ut på tiden pga olika saker, så är jag jätte nöjd."

Öppettider & kontaktuppgifter

Öppettider i påsk

29/3 9:00-13:00

30/3 Stängt

2/4 Stängt

Ordinarie öppettider

Mån-Tor 09:00-17:00

Fre 09:00-16:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Botkyrka/Salem

Våra pågående försäljningar

Till toppen