Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Botkyrka och Salem i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Botkyrka eller Salem (Stockholm)? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka och Salem är mäklare med koll på hela processen från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2017
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2011
  • 10 i topp 2010
  • 20 i topp 2006

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Tumba centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 345 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en lägenhet Trevligt bemötande Bra förklaringar Känner mig nöjd"
"Vi har sålt ett radhus i Alby, Norsborg. Från första kontakt för snart ett år sedan har jag haft största förtroende för Anders Lindblad som mäklare. Jag har genom min yrkeskarriär träffat mycket folk och kunde tidigt konstatera att denna man kan sitt jobb. Han har arbetat seriöst med vårt projekt hela tiden och när det på slutet blev skarpt läge fick han verkligen visa sina färdigheter som mäklare. Det har han gjort bra och vi är mycket nöjda. "
"Vi har haft kontakt med Martin sedan 2015, lite mer på allvar, och även tidigare. Hans känselspröt fungerade antagligen bra eftersom han kontaktade oss igen nu när vi blivit mer mogna för beslut. Vi sålde nu ett kedjehus byggt 1973 i Slagsta, ca 120 m2 och friköpt tomt. Är nu ute efter en bostad i Salem/Rönninge. Missade tyvärr en möjlighet till enplashus för att vi inte visste om vi vågade köpa. Vågade inte lita på att vi skulle få tillräckligt för vårt hus. Med facit i hand hade det fungerat. Nu hoppas vi att Martin inte glömmer oss utan hjälper oss att hitta boende. Vi är nöjda med Martin som ordnade med lång inflyttningstid."
"Sålde en villa i Tullinge, affären avslutades före visning. Mäklaren Martin Berglind var fast besluten att sälja och vilket han gjorde också. Det gick enkelt och snabbt.. Rekommenderas!"
"Mäklaren har hjälpt oss att köpa ett fristående hus. Bemötandet var jättebra, han tog sig gott om tid för att förklara hur saker och ting går till. Han tog sig allltid tid för oss, och hörde av sig såsom överenskommet. En positiv upplevelse! "
"Vi hade Michelle Endre som mäklare både när vi köpte och nyligen när vi sålde våran lägenhet. Fantastisk bra mäklare. Vi är super nöjda med hennes bemötande och engagemang. Hon var tydlig, lätt att få tag på och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kan strakt rekommendera henne ."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Botkyrka/Salem

Våra pågående försäljningar