Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
3 995 000 kr
Månadsavgift: 3 880 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   8/8
 • 14:15-14:45
  Anmälan krävs  
 • Boka
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare
Upplands Väsby

Timotejgatan 22

Pris (Utgångspris): 
3 995 000 kr
Månadsavgift: 3 880 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   8/8
 • 14:15-14:45
  Anmälan krävs  
 • Boka
Ida Lind, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ida Lind
Fastighetsmäklare

Upplands Väsby - Eds allé

 • Typ: Radhus
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 92 kvm
 • Lägenhetsnummer: 215E
 • Byggnadsår: 2018-2019
 • Månadsavgift: 3 880 kr
 • Driftkostnad: 2 249 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1-2
 • Hiss: Nej

Välkomna till Timotejgatan 22 och detta moderna och välplanerade radhus i nyproduktionsskick med golvvärme på hela entréplan och med möjlighet att skapa ett fjärde sovrum av. Det här är en sann bostadsdröm för barnfamiljen som önskar närhet till både förskola/skola, grönområden och badplatser. Bostaden är genomgående i toppskick och här finner man tre sovrum, två fräscha och tidlösa duschrum, tvättstuga, modernt kök samt vardagsrum med utgång till den trevliga altanen och tomten. På bostaden framsida har man en parkeringsplats för bilen. Den här bostaden lämnar väldigt lite att önska för den kräsna familjen. I bostadsområdet håller det just nu på att byggas en förskola och från bostaden är det gångavstånd till Edssjön där det också finns trevliga naturstråk. En varm sommardag är ett utflyktsmål till Kairobadet eller Villa Ed en ultimat aktivitet och för den motionsglada familjen så finns motionsspår vid Runby skogen att tillgå. Det finns restaurang samt Dagligvaruhandel inom gång- och cykelavstånd från bostaden. En kort bilresa bort finner man Väsby centrum samt pendeltågsstationen. I centrala Upplands Väsby finns bland annat Vilunda badet, Gunnes gård, restauranger, shopping, gym, bibliotek och mycket mycket mer.

Låt inte din nästa bostadsdröm vänta för länge!

Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse och för att boka förhandsvisning.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉ
HALL
När du stiger innanför tröskeln till Timotejgatan 22 så kliver du in i en ljus och välkomnande hall. Här finns en stor garderob med skjutdörrar till höger innanför ytterdörren där du kan ställa/hänga av dig skor och ytterkläder. Målade väggar, klinkergolv samt golvvärme.

KÖK
Härnäst tar vi och kikar in köket som är en sann dröm för den matlagningsglade entusiasten. Det moderna köket har rostfri köksutrustning (2018) Electrolux bestående av integrerad diskmaskin, hel kyl och frys, spishäll, ugn samt utdragbar fläkt. I övrigt finns här en laminatbänkskiva i gråsvart nyans, kakel och beslysning ovan diskbänk samt rikligt med förvaring för glas och porslin i över- och underskåp med mkukstängande funktion. Köket är en naturlig samlingsplats för familjen efter en lång skol- och arbetsdag och här kan matglädjen spira, hemläxorna göras och många trevliga stunder med familjen läggas till minnet. Köket går att möblera med ett matbord för 6 personer intill fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Målade väggar, parkettgolv samt golvvärme.

VARDAGSRUM
Från köket tar vi oss sedan vidare in till vardagsrummet. Här kan man med fördel möblera med en större soffgrupp, mediamöbel samt matgrupp. Vardagsrummet går också att dela av till ytterligare ett mindre sovrum/kontor/gästrum för den som önskar. Låt vardagsrummet vara en plats där familjen kan fredagsmysa i soffan och där sociala tillställningar med familj och vänner kan få ta plats. Målade väggar, kalkstensmålad fondvägg, parkettgolv samt golvvärme. Vardagsrummet har också utgång till altan och uteplats.

UTEPLATS
Låt oss sedan gå ut på den stora och trädäckade altanen (som nuvarande ägare dessutom låtit förlänga) och njuta av solen för en stund. Altanen går att möblera med en stor lounge- grupp, matbord, stämningsbelysning och blomster. Det här är en optimal plats för den som önskar jobba på sommarbrännan och för trevliga stunder med vänner och familj. Så varför inte börja att planera för trevlig grillaftnar med vännerna, njuta av fördrinken samtidigt som familjens egna Fredrik Fredde Schiller låter köttet nå den perfekta temperaturen på Weber-grillen samtidig som man har god uppsyn över barnen som leker på gräsytan. På baksidan av huset hittar vi också bostaden förråd där både trädgårdsredskap såsom mycket annat för plats.

DUSCHRUM
På entréplan intill hallen finner vi bostadens duschrum som är utrustat med kommod, väggfast spegel med belysning ovan, wc samt dusch med modern vägg i glas. Helkaklade väggar, klinkergolv samt golvvärme.

TVÄTTSTUGA
Vägg i vägg med duschrummet finns tvättstugan. Tänk vilken lyx att inte behöva oroa sig för att boka tvättstuga och annat för här finns nämligen både torktumlare och tvättmaskin från 2018. I övrigt finns värmepanna, ho samt överskåp där man kan förvara bland annat sanitetsartiklar. Målade väggar, parkettgolv samt golvvärme.

ÖVRE PLAN
HALL
En trappa upp i bostaden så når vi den övre hallen. Hallen går att möblera för den som önskar och här finns också ett mindre förråd där man kan stuva in saker. Målade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 1
Nu stiger vi in i bostadens master bedroom där man kan sova riktigt gott om natten. Här får man med enkelhet plats med en stor dubbelsäng samt sängbord. Sovrummet har även en stor och rymligt garderob med upphängning och hyllplan där man på ett strukturerat sätt kan organisera sina kläder. Garderoben har skjutdörrar. Målade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrum 2 används idag som kontor men är också optimalt som gästrum/barnrum. Här finns en garderob, plats för en större enkelsäng, skrivbord samt sängbord. Rummet har sjöglimt till Edssjön. Målade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 3
Likt sovrum 2 så kan bostadens tredje och sista sovrum inredas med en större enkelsäng, skrivbord samt sängbord. I dagsläget används sovrum 3 som barnrum och här finns också en garderob, målade väggar samt parkettgolv.

BADRUM
Sist men inte minst så vill jag såklart visa er det övre badrummet. Här finns badkar, kommod, väggfast spegel med belysning ovan, wc samt handdukstork. Tänk vad skönt att kunna tappa upp ett varmt bad, luta sig tillbaka med en spännande podcast i örat eller med den där romanen du inte kan slita dig ifrån och bara njuta av värmen från badvattnet och lugnet av att bara få koppla av för en stund. Badrummet har helkaklade väggar, klinkergolv samt golvvärme.

ÖVRIGT
På bostaden framsida finns en parkeringsplats. Här finns också utrymme att möblera med exempelvis ett mindre caféebord och stolar. Framsidan vetter i direkt söderläge.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 92 kvm
Lägenhetsnummer: 215E
Pris (Utgångspris): 3 995 000 kr
Byggnadsår: 2018-2019
Driftkostnad: 2 249 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1-2
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse
Beskrivning av förråd: Förråd tillhörande bostaden finns på husets baksida.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Tele och data via Telia öppen fiber.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning via frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i bottenplan samt i badrum på övervåning. Vattenradiatorer på övervåning.

Ventilation: Frånluftsvärmepumpen evakuerar luft från tvätt, våtrum, kök och klädkammare. Tilluft genom ytterväggsventiler på bottenvåning. Tilluft övervåning genom ytterväggsventiler bakom radiatorerna. Separat imkanal från spisfläkten.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Upplands Väsby
Område: Eds Allé

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Andelskommentar

Andelstal: 2,959100%

Om föreningen

I föreningen finns 31 bostäder varav 19 st radhus och 12 st parhus, samtliga i två plan.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Mälargränd 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Upplands Väsby
Markägare: Föreningen äger marken

Parkering

Till bostaden finns en p-plats i anslutning till entrén som ingår i avgiften. Det finns gästparkeringar i bostadsområdet.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Det finns inga planerade avgiftsförändringar (enligt föreningen 2019).

Övrigt

EDS ALLÉ

OMGIVNING
Eds Allé ligger omgivet av fin natur och populära friluftsområden. En 10 minuters cykeltur tar dig till Kairobadet med en populär badplats och fin skridskoåkning på vintern.

SERVICE
På promenadavstånd från Eds Allé finns en matbutik och vid Runby Torg finns en vårdcentral. I de centrala delarna av Väsby längs huvudgatan Centralvägen finns bank, apotek, restauranger och butiker. Ett ännu större utbud finns i Väsby Centrum som har ett 80-tal butiker och matställen.

KOMMUNIKATIONER
Det planeras en buss från området till pendeltågsstationen. Från pendeltågstationen tar du dig enkelt till Stockholm Central (ca 30 min), Uppsala (ca 25 min) och Arlanda (ca 10 min). Med bil tar du dig snabbt ut på motorvägen.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
Det planeras en förskola i området och på Lövstavägen ligger Runbyskolan (åk F-9). Det finns en gymnasieskola som heter Väsby Nya Gymnasium och ligger centralt i Väsby.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 880 kr
I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg samt p-plats.
Månadsavgiften används till framtida renoveringar och underhåll. Varje bostadsrättsinnehavare bekostar och tecknar ett eget abonnemang för vatten, el, sophämtning samt TV/bredband.

Driftkostnader

2 249 kr/mån
Antal i hushållet: 3
Kommentar: Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Exempelvis användningen av elektriska artiklar samt val av försäkringsbolag. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.
Observera att kostnad för uppvärmning är inkluderad i kostnaden för hushållsel.
Observera också att nuvarande ägare inte betalar för TV. De använder App-tv.

Fördelas enligt följande

El: 900 kr
Försäkring: 250 kr
Internet: 315 kr
Sopor: 384 kr
Vatten: 400 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration behövs ej

Alla bilder

+ 31 Visa alla 37 bilder
 

Karta & område

Timotejgatan 22, Upplands Väsby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3880 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Söndag 8/8   14:15-14:45
Timotejgatan 22, 194 47 Upplands Väsby
Anmälan krävs
Anmälan krävs med hänsyn till Covid-19. För bokning, besök mäklarens hemsida.
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning