Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 192 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Erkan Inan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Erkan Inan
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Sundbyberg

Brotorps allé 2

Månadsavgift: 4 192 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Erkan Inan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Erkan Inan
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Toppmodern 3:a med uteplats i bästa läge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 82 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1001
  • Byggnadsår: 2012
  • Månadsavgift: 4 192 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

Här finner ni en perfekt och mycket smakfull lägenhet om 3 rum och kök, belägen i mysiga och barnvänliga området Brotorp i Järvastaden.
Inne i bostaden ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket skapar en social atmosfär mellan rummen. Flertalet fönster i två väderstreck gör att lägenheten känns både luftig och ljus där det finns plats för matbord, soffgrupp och övrigt möblemang. Från bostadens vardagsrum når ni lägenhetens fantastiska uteplats om ca 18 kvm med förmiddagssol vilket gör denna plats populär när väder och säsong tillåter. Lägenheten har två rymliga sovrum och generösa förvaringsmöjligheter, ett badrum med dusch, tvätt och torkmaskin samt en klädkammare i anslutning till hallen.

Denna expansiva del av Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här bor ni nära kommunikationer, skolor, förskolor, service och grönområden. ICA butik finns belägen alldeles intill bostaden. Bussarna 157, 504 och 540 trafikerar närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum.

Ursviks populära motionsanläggning återfinns i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 150 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch-, bastu- och gym möjligheter. I Järvastadens sinns även den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort från bostaden.
På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande entré med avhängningsmöjligheter samt intilliggande garderob med skjutdörrar som erbjuder mycket bra förvaring. Golv i ljus klinkers och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Från hallen når du ut till det öppna och sociala vardagsrummet. Här finns plats för soffgrupp och TV. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummets rymd skapar en mycket social och trevlig yta. Genomgående parkettgolv och väggar i ljus färgsättning.

KÖK
Stilrent kök och fullutrustat med allt som kan önskas här erbjuds bra arbetsyta. Här finns även plats för matbord och stolar för 4-6 personer. Fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

Köket är utrustat med:
- Kyl och frys
- Diskmaskin
- Micro
- Ugn
- Spishäll
- Fläkt

UTEPLATS
Från vardagsrummet når du den grönskande uteplatsen på ca 18 kvm i fantastiskt läge. Uteplatsen bjuder in till umgänge och kan med fördel inredas med loungemöblemang. Här tar du del av solens strålar från under förmiddagen. En populär yta att bjuda in till sällskap när säsong och väder tillåter.

SOVRUM (1)
Härligt sovrum i kategorin större med plats för dubbelsäng och sängbord på vardera sida. Fint ljusinsläpp från fönster. Väggar och golv i härlig nyans.

SOVRUM (2)
Bostadens andra sovrum med utsikt mot uteplatsen. Plats för säng, sängbord och skrivbord. Parketgolv och väggar i härlig nyans.

BADRUM
I anslutning till hallen finns det moderna och stilrena badrummet i kategorin större beläget. Väggarna klädda i ljust kakel och golv i mörkt klinker. Stor avlastningsyta samt väggskåp som erbjuder ovanliggande förvaring,

Badrummet är utrustat med:
- WC
- Badkar
- Tvättmaskin
- Torktumlare
- Handfat
- Spegelskåp

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 82 kvm
Lägenhetsnummer: 1001
Byggnadsår: 2012
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg

Omgivning

Järvastaden är belägen på gränsen mellan Sundbyberg och Solna och är en stadsdel som får karaktären av en egen småstad. I samarbete mellan kommunerna byggs en framtid med visionen att bo lugnt och tryggt med naturen utanför dörren och city runt hörnet. I Järvastaden finns hittills ca 2 000 färdigställda hushåll och ca 6 000 invånare. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se

I Järvastaden finns ett tillfredsställande restaurangutbud och service. Närmaste matbutik är en ICA-butik belägen endast ett stenkast bort. Här bor du granne med natur och samtidigt närhet till kommunikationer som bussar, tunnelbana och pendeltåg, som tar dig in till Stockholms City på ca 10 minuter. Du har även fördelaktiga förbindelser som tar dig smidigt och snabbt ut med bil till både E18 och E4:an. På cykel- och promenadavstånd når du Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia, samt vår nationalarena Friends Arena. Du bor granne med Ursviks populära motionsområde och naturreservatet Igelbäcken.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,27670
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Brf Silverlönnen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 84 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken och husen på fastigheten är byggda år 2012. Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning tillsammans med grannföreningen Brf Brotorps Entré.

Utfört underhåll:
2021 - Stamspolning
2018 -föreningen installerade fem laddstationer för elbil
2018 -Obligatorisk ventilationskontroll
2017 - Stamspolning

Planerat underhåll:
År 2022 planerar föreningen att måla fasader (trä). Inga större reparationer eller ombyggnader finns planerade i dagsläget. Föreningen gör en avsättning för fastighetsunderhåll varje år, enligt den ekonomiska planen.

Föreningen planerar att följa ekonomisk plan och höja avgiften med 2% per år.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://sites.google.com/site/silverlonnen/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Silverlönnen
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Sundbyberg
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

Stor och fin innergård med bland annat gräsmatta, träd, lekplats och utemöbler som delas och sköts tillsammans med grannföreningen Brf Brotorps Entré. Föreningen har en tvättstuga som är belägen på entréplan i ett av husen vid angränsande gård. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torkskåp samt mangel. I föreningen finns även barnvagnsrum samt cykelförråd i garage samt två cykelskjul.

Parkering

Brf Silverlönnen delar garage med grannföreningen Brf Brotorps Entré. Silverlönnen disponerar 49 bilplatser (varav 5 är för elbilar) och 2 MC-platser i garaget, plats kan hyras till en kostnad om 850 kr/månad för bilplats, elbil 1250 kr/mån och 425 kr för MC-plats.

I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information besök www.sundbyberg.se.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga avgiftsförändringar enligt styrelsen 29/4-2022

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 192 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kallvatten.

Det tillkommer att obligatoriskt tillägg om 210 kr/månad för för Telia Triple Play (Kabel-TV, bredband och IP-telefoni). Samtalskostnad debiteras efter förbrukning.
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Planritning

Karta & område

Brotorps allé 2, Sundbyberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4192 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Erkan Inan

Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning