Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
4 025 000 kr
Månadsavgift: 3 452 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Mari Åkre, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mari Åkre
Reg. Fastighetsmäklare/Cert. Nyproduktion
Erik Olofsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Erik Olofsson
Franchisetagare/Fastighetsmäklare. Cert. Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tänndalen

Vigelterassvägen 5B

Utgångspris: 
4 025 000 kr
Månadsavgift: 3 452 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Mari Åkre, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mari Åkre
Reg. Fastighetsmäklare/Cert. Nyproduktion
Erik Olofsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Erik Olofsson
Franchisetagare/Fastighetsmäklare. Cert. Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Mysigt boende med högt läge i Hamra

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 86 m2
  • Lägenhetsnummer: 5B
  • Byggnadsår: 2022-2023
  • Månadsavgift: 3 452 kr
  • Driftkostnad: 1 413 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 2

Välkommen till denna mycket trevliga och väl planerade lägenhet där hela familjen bor bra med fina sovrum, härliga ytor för umgänge i kök och vardagsrum och en spaavdelning att längta till efter en fin dag i backen.
Här bor du med högt läge i området och har gångavstånd till både skidbackarna och Tänndalens Ski Lodge.

Detta är ett modernt boende med genomtänkta materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. Parkera utanför och ta sedan trappen upp till altanen vidare in i lägenheten. Invändigt möts du av smarta lösningar som verkligen underlättar för dig och din familjs fjällsemester. Hallen är utrustad med både torkskåp och pjäxtork. Kombinerat kök och vardagsrum med stora fönster med den vackra naturen som en tavla utanför. Snygg, kaklad kamin som verkligen höjer mysfaktorn både morgon och kväll. Tre sovrum med totalt åtta bäddar var av två rum med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Väl tilltaget badrum i stilrent utförande samt en extra gästtoalett. Relaxavdelning med en rymlig bastu och en bucketshower för den som vill chocka kroppen med en iskall dusch. Skidförråd finns i anslutning till entrén. För dig som vill kombinera arbete med semester finns goda möjligheter till det via fiberuppkoppling.

*Relax
*Backnära läge
*Kamin
*3 sovrum, 8 bäddar
*P-plats

I Tänndalen finns goda uthyrningsmöjligheter via till exempel Ski Lodge. I området förlängs två pister för att göra skidanläggningen ännu mer tillgänglig för de boende i området. Här finns tid för lugn och ro oavsett årstid. Fly storstadspulsen. Välkommen hem!

Separat överenskommelse gällande övertagande av möbler kan träffas om intresse finns.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 86 m2
Lägenhetsnummer: 5B
Utgångspris: 4 025 000 kr
Byggnadsår: 2022-2023
Driftkostnad: 1 413 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 2

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Fiber. Medlem tecknar eget abonnemang.

Värme- och ventilationsanläggning

Gemensam bergvärmeanläggning och varmvattenberedare för hus 5 (3 st lägenheter). Vattenburen golvvärme med termostater i varje rum.
Mekanisk från luftsventilation.

Allmänt

Län: Jämtland
Kommun: Härjedalen
Område: Hamra

Omgivning

Tänndalen är en del av Destination Funäsdalen som även innefattar skidanläggningarna Funäsdalsberget, Tännäskröket, Ramundberget och Kappuret. Alla system kan besökas på samma skidpass, så man lätt kan hitta de backarna som just den dagen ligger bäst i solen. Med en skidsäsong som sträcker sig från oktober till maj finns alla möjligheter att utveckla sin skidåkning, oavsett om man åker utför eller på längden.

Tänndalen har vida omtalade kvalité i utförsåkning med 12 liftar och drygt 50 nedfarter, samt unika leder för utförsåkning och randonnée skidturer i offpist leder. Barnområdena i pisterna nära ski-lodgen är perfekta platser för de minsta familjemedlemmarna att börja utforska skidor och fjälläventyr.

För den som föredrar längdskidåkning finns närmast oändliga möjligheter med över 300 km preparerade spår både på kalfjället och i dalgången. Som omväxling till skidor finns också möjlighet att testa isklättring och snö-kite. Eller varför inte en längre expedition längs Sveriges längsta skoterleder? Här kan man ta sig ända bort till Åre för en trevlig lunch eller en picnic på en egen fjälltopp.

Upplevelser året runt.
I Tänndalen har varje årstid sin egen unika karaktär med massor av möjligheter till aktiviteter utanför skidbacken. Utmana dig själv på mountainbike, testa bergsklättring eller skoter. Vandra, paddla eller cykla genom det färgsprakande höstlandskapet och andas fjälluft under fisketurer och svamputflykter. Ta med barnen på en vandring genom Lämmelstigen, en nyöppnad vandringsstig för barn uppe på fjället ovanför Tänndalens skidanläggning. Eller varför inte en golfrunda på hisnande vackra Funäsdalen Golf, utsedd till Härjedalens bästa bana?

Den härjedalska urkulturen är både spännande och intressant. Här kastar till exempel Fjällmuseet i Funäsdalen ljus över en för många okänd värld med en fängslande historia. Tänndalen är en plats att uppleva året runt.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 3,7

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

817 000 kr
Belåning per kvadratmeter 9500 kronor enligt Ekonomisk plan

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Parkering

P-plats längs vägen i området ingår i avgiften. Laddstolpar för användning av Föreningens medlemmar. Debitering via en app utifrån faktisk förbrukning.

Vägbeskrivning

Bil.
Att färdas med bil till Tänndalen med det storslagna fjällandskapet som kuliss är en upplevelse i sig. Resan från Stockholm tar ca 7 timmar och från Göteborg ca 9 timmar.

Tåg.
Med tåg reser man smidigt till Tänndalen från hela landet. Närmaste tågstation ligger på norska sidan i Röros men det finns flera stationer i närheten som Östersund, Sveg eller Ljusdal. Därifrån går taxi eller buss till Tänndalen.

Buss.
Man kan också välja den bekväma snabbussen Härjedalingen som går regelbundet från Stockholm, Uppsala och Gävle med trafik sex dagar i veckan. Från Norrlandskusten går bussar till Östersund. Därifrån går linjebuss till Härjedalen.

Flyg.
Härjedalen har också en regional flygplats i Sveg med busstransfer till Tänndalen. Man kan också ta del av fördelaktiga paketerbjudande med taxi från Sveg till Funäsdalen. Från Arlanda går det flyg flera gånger om dagen och resan tar endast 1 timme. Från Oslo flyger man lättast till Röros.

Ekonomi

Utgångspris

4 025 000 kr

Månadsavgift

3 452 kr
Varje bostadsrättshavare står för egen kostnad gällande el, uppvärmning, internet, telefon, tv samt kostnad för vatten och avlopp.

Driftkostnader

1 413 kr/månad
Årlig elförbrukning: 9116 kWh/år
Kommentar: I kostnaden för hushållsel ingår även kostnaden för uppvärmning. Kostnaderna är ungefärliga och beräknade för helårsanvändning. Observera att lägenheten är nyproducerad och att ingen har bott i den.

Fördelas enligt följande

El: 760 kr
Försäkring: 100 kr
Bostadsrättstillägg: 50 kr
Fast VA-avgift som årligen vidarefaktureras från Brf (totalt 6028kr): 503 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är inte pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och 3D

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta och område

Vigelterassvägen 5B, Tänndalen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3452 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Hamra, Härjedalen
Vigelterassvägen 5B
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning