Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
2 000 000 kr
Anmäl intresse
Jonas Ericsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jonas Ericsson
Fastighetsmäklare, Ekonom, Certifierad Nyproduktion
Blidö

Hörnet Finnholmsvägen / Österbåtsvägen

Pris (Utgångspris): 
2 000 000 kr
Anmäl intresse
Jonas Ericsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jonas Ericsson
Fastighetsmäklare, Ekonom, Certifierad Nyproduktion

Tomt med många möjligheter på Blidö under avstyckning

  • Typ: Tomt
  • Tomtarea: 7 500 kvm
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Nu planeras en avstyckning och försäljning av en stor tomt med många möjligheter vid hörnet av Finnholmsvägen / Österbåtsvägen på fina Blidö i Stockholms norra skärgård. Tomten, som ligger på ej planerat område, är beräknad att vara på cirka 7 500 kvadratmeter och är en så kallad råtomt där det bland annat är en fårhage idag och har alla förutsättningar för att kunna passa flera ändamål som du som köpare får ansöka om. Avstyckning kommer att ingår i priset.

Blidö, ön i solen, är en underbar ö med alla faciliteter man normalt behöver. Här finns det massor med friluftsaktiviteter man kan göra; skogspromenader, kajakpaddling, löprundor, fisketurer, cykling till ICA för glass, vattenskidor eller yoga. En kort morgonpromenad till badet för en simtur är förstås ett måste. Eller varför inte en cykeltur till hamnkrogen i Stämmarsund. Dessutom inför sommaren 2022; gelatobar, bio, livsstilsbutik, café, kuriosa, kiosk, 4 paddelbanor, tennis, äventyrsminigolf, ute gym, som ska öppna. Ja, så här finns det mesta som en modern familj av idag vill utöva. Motion och rekreation, samvaro och egen tid…
Läs gärna mer på Blidös egen hemsida via länken längre ner i beskrivningen.

Fastigheten är under förrättning hos Lantmäteriet där tomten om cirka 7 500 kvadratmeter ska avstyckas. Förrättningen beräknas klar under 2022 och har diarienummer AB 211 880 hos Lantmäteriet

I och med att förrättningen inte är klar kan viss data och information kan komma att ändras. Hör gärna av dig till mig Jonas mäklaren, om du har frågor eller funderingar om objektet.

Om Tomten

Sammanfattning

Typ: Tomt
Tomtarea: 7 500 kvm
Pris (Utgångspris): 2 000 000 kr
Upplåtelseform: Äganderätt

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Norrtälje
Fastighetsbeteckning: Del av NORRTÄLJE BLIDÖ 1:251

Omgivning

I kanten på Blidösund sydost om Norrtälje, strax intill Yxlan och med öppna havet som granne i öster ligger Blidö. På grund av sitt läge med närheten till fastlandet har Blidö länge varit ett av Roslagens populära sommarparadis och sommargäster har funnits på ön sedan slutet av 1800-talet. Konstnären Rune Jansson föddes här 1918. Ture Nerman hade sommarstuga på Blidö i 50 år. Tove Jansson tillbringade sin barndoms somrar på ön. Idag erbjuder ön många möjligheter till aktiviteter och avkoppling.

På Blidö finns det massor med friluftsaktiviteter man kan göra; skogspromenader, kajakpaddling, löprundor, fisketurer, cykling till ICA för glass, vattenskidor eller yoga. En kort morgonpromenad till badet för en simtur är förstås ett måste. Eller varför inte en cykeltur till hamnkrogen i Stämmarsund. Ja, här finns det mesta som en modern familj av idag vill utöva. Motion och rekreation, samvaro och egen tid…

Kommunikationer

Till Blidö från Norrtälje via grannön Yxlan finns bussförbindelse SL buss nummer 634, och färjeförbindelse från Furusund via trafikfärjelederna Furusundsleden och Blidöleden. Ön har inga broar utan endast vägfärjor som går mellan Furusund (som i sin tur har broförbindelse med fastlandet) och Köpmanholm (Yxlan) samt mellan Larshamn (Yxlan) och Norrsund (Blidö). Waxholmsbolaget trafikerar Blidö sommartid med fartygen Blidösund, Sjögull och Sjöbris.

Övriga rättigheter och belastningar

Kommentar: Eventuella rättigheter och belastningar är inte klargjorda då fastighetsbildning ej är genomförd av Lantmäteriet än.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

2 000 000 kr

Taxering

Taxeringsår: 2020
Taxeringsvärdet är: Ej fastställt
Beskrivning: Fastigheten är under förrättning hos Lantmäteriet där tomten om cirka 7 500 kvadratmeter ska avstyckas. Förrättningen beräknas klar under 2022 och har diarienummer AB 211 880 hos Lantmäteriet

Pantbrev

Det finns 0 st pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Alla bilder

+ 8 Visa alla 14 bilder
 

Karta & område

Hörnet Finnholmsvägen / Österbåtsvägen, Blidö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Jonas Ericsson

Fastighetsmäklare, Ekonom, Certifierad Nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning