Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Söderhamn? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Söderhamn.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Söderhamn skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en villa på 70m3. Jag har blivit mycket väl bemött där mäklaren har agerat mycket erfaret och professionellt samt återspeglat mina förväntningar under hela förloppet till min fulla tillfredsställelse. "
"Jag har precis sålt mitt hus och mäklarens bemötande har varit super bra och hon har verkligen levt upp till min förväntningar. Jag kommer med glädje rekommendera henne till andra som går i köp eller försäljnings tankar. "
"Vi blev väl omhändertagna och trevligt bemötande vid köp ar djupvik 966"
"Hej! Har köpt bostad och känner mig glad och förväntansfull! Mäklaren har varit fantastisk hela vägen! Känns spännande överlag! Mvh Anders"
"Vi har precis köpt en villa där Jennifer var mäklare. Allt har funkat bra utan konstigheter. Så än så länge är vi nöjda iallafall."
"Jennifer gjorde ett mycket bra jobb när hon skötte försäljningen av vår bostadsrätt. Alla förväntningar vi hade blev mötta och mer därtill. Överlag en mycket bra upplevelse och vi skulle inte tveka att anlita Svensk Fastighetsförmedling och Jennifer igen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Söderhamn

Våra pågående försäljningar