Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Söderhamn? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Söderhamn.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Söderhamn skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,2 av 5 enligt 29 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"välbemötande och yrkesskicklighet "
"Sålde 2:a i Söderhamn där slutpriset blev + 54%. Jennifer gav från första mötet ett kompetent och trevligt intryck. Hon visade stort intresse för uppdraget och gav mig som säljare en trygghet i atthon skulle göra sitt allra bästa för att genomföra en bra försäljning. Hennes insats gav mycket mer än vad jag förväntat. Lätt att få kontakt med och återkopplade inom kort när jag sökte henne och hon var upptagen. Jag kan verkligen rekommendera henne som din mäklare!"
"BÄST! Helt enkelt. Punkt slut."
"Har köpt en fastighet i Stråtjära , efter budgivning. Kontakten med mäklaren gick inledningsvis via min hustru, men vi var båda med på visningen. Kontraktsskrivning gjorde jag med fullmakt från hustrun Mäklaren var kunnig och lämnade tydliga besked. Mäklaren höll en låg profil, troligen anpassad till spekulanterna. Passade oss bra med tid för egna funderingar och frågor. Men ändå tillgänglig och allert."
"Sålt min bostad, Jennifer och Mia på svensk fadtigjetsförmedling i Söderhamn har gjort ett utmärkt jobb. Förväntningarna är totalt uppfyllda. Tack så mycket💖"
"Jag har sålt ett fritidshus. Bemötandet har genomgående varit positivt. Min förväntan var givetvis att få huset sålt, vilket också lyckades. Försäljningspriset var jag nöjd med. När huset lades ut på Hemnet (från läge+) behölls det gamla datumet vilket innebar att det var 21 dagar gammalt. Kanske hade objektet fått mer intresse om det hade lagts ut som nytt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Söderhamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen