Hoppa till innehåll
 
Accepterat pris: 
750 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniella Ahlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Daniella Ahlström
Fastighetsmäklare
Sofie Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sofie Gustavsson
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vinberg

Tranbärsvägen 10

Accepterat pris: 
750 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniella Ahlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Daniella Ahlström
Fastighetsmäklare
Sofie Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sofie Gustavsson
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Bygg ditt drömhus med VarbergsHus!

  • Typ: Tomt
  • Tomtarea: 1 400 m2
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Varmt välkomna till Vinbergs samhälle där det nu finns chansen att förvärva en tomt via VarbergsHus. Tomten är en utav två som nyligen är avstyckade och både ligger ute till försäljning. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Fantastisk utsikt åt både norr och söder tack vare tomtens höga läge. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar!

I Vinbergs samhälle har man naturen in på knuten men ändå cykelbana hela vägen in till stan! För barnfamiljen finns här både förskola och fina lekplatser. För den idrottande finns det både innebandy, gymnastik och fotboll. Motorvägen och tågstationen finns på behagligt avstånd utan att de stör, men ändå i närheten och därmed lättillgängliga.

Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt maria.jackson@derome.se och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan.

I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar.

VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren.

Om Tomten

Sammanfattning

Typ: Tomt
Tomtarea: 1 400 m2
Accepterat pris: 750 000 kr
Upplåtelseform: Äganderätt

Byggnadssätt

Byggrätt: Elnätet tillhör Falkenbergs Energi. Anslutningsavgift för en villa om 16-25 A är 36 500 kr. Länk till deras anslutningsavgifter https://www.falkenberg-energi.se/elnat/elinstallator/anslutningsavgifter/.
Anslutningsavgifter för VA och fiber tillkommer.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Fastighetsbeteckning: FALKENBERG TÖRINGE 3:154

Omgivning

Vinbergs Samhälle
Vinbergs (stations)samhälle uppstod där Falkenbergs järnväg hade en station fram tills järnvägen lades ner 1959. Strax söder om samhället ligger Vinbergs naturreservat med öppna marker och lövskogar vid Vinåns rinnande vatten.
I samhället finns idrottsplats, fotbollsplaner och förskola. Järnvägsstationen och Falkenbergs centrum når du via cykelbanan och till skolan (0-5) i Vinbergs kyrkby är det ca 3 km.

Planbestämmelser

Vinbergs samhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1969-09-22, Senast ändrad: 2023-02-28)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Falkenberg Töringe Ga:1
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att använda, anlägga, förnya och underhålla området för utfart till Töringe ga:1 med en bredd på 5 meter, se aktbilaga KA1. - Väg

Övrigt

På VarbergsHus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med deras husdesigners/säljare. De ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Ekonomi

Accepterat pris

750 000 kr

Pantbrev

Det finns 0 pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Alla bilder

+ 5 Visa alla 11 bilder
 

Planritning

Karta och område

Tranbärsvägen 10, Vinberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Falkenberg
Tranbärsvägen 10
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning