Hoppa till innehåll
 
Anmäl intresse
Kristian Bergman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristian Bergman
Fastighetsmäklare
Påskallavik

Tomter i Påskallavik

Anmäl intresse
Kristian Bergman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Kristian Bergman
Fastighetsmäklare

Nu släpper vi de två första huset som är under uppförande i etapp 1

  • Bebyggelsetyp: Villa
  • Rum: 4 - 5
  • Boarea: 119 - 121 kvm
  • Tomtarea: 885 - 1 316 kvm
  • Antal bostäder: 8 st
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Nu börjar vi bygga moderna villor i vår vackra kuststad Påskallavik! Nu kan vi stolt presentera ett nybyggnadsprojekt i ett attraktivt läge mellan Oskarshamn och Mönsterås, närmare bestämt i vårt vackra kustsamhälle Påskallavik. Utöver Påskallaviks härliga läge finner ni här även allt ni kan tänkas behöva för vardagen, såsom en livsmedelsbutik, restauranger, barnomsorg och skola. Pärlan Påskallavik erbjuder också närhet till såväl badplatser som båtplatser och för den hurtiga finns det också behagfulla promenadstråk längs med den småländska kusten. Med en kortare promenad eller cykeltur går det enkelt att ta sig till närliggande Nötö där det lokala fotbollslaget Stjärnan stoltserar, här finns en inbjudande Sandstrand, perfekt för barnfamiljen!

Här erbjuds ett färdigt koncept där ni lägger allt arbete i entreprenörens händer. När ni flyttar in vet ni exakt vad ni får. De 121 kvm bjuder på modern design, smart planlösning och mycket ljus och luft. I större delar av huset har man en takhöjd om 3 meter. Det kommer att finnas möjlighet att välja om man vill ha 3 eller 4 sovrum. Ni får ett spännande hus med hög standard. Huset är under pågående byggnation och kommer att byggas enligt bifogade ritningar.

Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal. Exempel på de två hustyperna som kan uppföras hittar du här. Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört. Dessa två hus (Tjudövägen 18 & 20) är planerade att uppföras under vintern. Byggnation är under planering. Här erbjuds möjligheten till att teckna entreprenadavtal på 6 st fristående villor utöver dessa två villor som är under byggnation. Det är först till kvarn som gäller! Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Beräknad inflyttning preliminärt april/maj 2022. Entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val köparen gör.

Vi kommer att uppdatera sidan löpande med information och bilder under byggnation till färdigställande av det första huset.

Om Projektet

Sammanfattning

Byggbolag: Dagens Bygg AB / Prefab koncept
Rum: 4 - 5
Boarea: 119 - 121 kvm
Tomtarea: 885 - 1 316 kvm
Upplåtelseform: Äganderätt

Allmänt

Län: Kalmar
Kommun: Oskarshamn

Service och kommunikationer

Kretslopp Sydost Mini-ÅVC, en mobil återvinningscentral, kommer till Påskallavik enligt ett fastställt insamlingsschema – ett smidigt sätt att göra sig av med grovavfall.

Område

Tio minuter bilresa söder om Oskarshamn vid Östersjökusten hittar ni Påskallavik.

Trakten bär på traditioner sedan stenhuggarepoken och segelskutornas dagar. Det berömda gästgiveriet i Påskallavik ingick i skjutsväsendet. Kring hamnen sjuder det av liv med gästhamn, hamncafé, rekreationsområde och badplats. På ett skär i hamninloppet står konstnären Arvid Källströms ”Röde Gubben” och vakar. Andra verk av Arvid Källström finns att se på Källströmsgården.

I Påskallavik finns flera boendemöjligheter och matställen. Här finns förskola och fritidshem samt skola för barn upp till årskurs sex.

Det finns dagligvaruhandel och ombud för bland annat apotek och post. Annan service är till exempel kulturbussen, bensinmack, träffpunkten (en mötesplats för heltidspensionärer) och äldreboenden. Sjukvård, hälsocentral och tandvård finns i närliggande Oskarshamn.

Elljusspåret är 2,0 kilometer långt och i anslutning finns även ett utegym.

Söker du efter mer praktisk information om hur det är att leva och bo i kommunen, tillväxt och näringsliv, återvinning, kommunikationer, vård och omsorg, förskola och utbildning, kultur och fritid med mera, så är du varmt välkommen att ta kontakt med kommunens Servicecenter, 0491-880 00, servicecenter@oskarshamn.se.

Bostadsväljare

Tjudövägen 20

4 rum | 121 kvm | 3 449 500 kr | 915 kvm       Till salu

Alla bilder

Karta & område

Tomter i Påskallavik, Påskallavik

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift *
+  
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Kristian Bergman

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Bilder

Planritning