Hoppa till innehåll
Sök bostad
Andra filter än geografisk plats är inte applicerbara på nyproduktionsprojekt.
Pris (sek)
 - 
Antal rum
 - 
Boarea (Kvm)
 - 
Nyckelord
Alla bostäder Aktuella visningar Pågående budgivningar Aktiv matchning
Var med i matchen
Dessa bostäder visas exklusivt på svenskfast.se och våra mäklare letar efter rätt köpare genom matchning. Se till att anmäla ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om de bostäder du är intresserad av. Du kan även skapa en bevakning av denna sökning för att inte missa att bli matchad med framtida bostäder.

Kommersiella fastigheter - Nordmaling

Är du på jakt efter den perfekta lokalen? Det är ingen ouppnåelig dröm, men det gäller att börja i rätt ände. Och det första steget är att leta efter en lokal som passar dina intentioner. Oavsett om det är en butikslokal, en lokal ämnad för restaurangverksamhet eller en kontorslokal så hittar du kommersiella fastigheter till salu i hela Sverige hos oss på Svensk Fastighetsförmedling.

Att starta upp en ny verksamhet är spännande. Men valet av lokal eller fastighet är avgörande för att slutresultatet ska bli precis som du tänkt dig. Titta till exempel på vilket område lokalen ligger i, är det lätt att ta sig dit, är lokalen ämnad för din tänkta verksamhet eller krävs större renoveringar? Glöm inte att kontakta kommunen vid större ombyggnationer och att ansöka om bygglov för att slippa tråkiga överraskningar.

Tack vare att vi finns i hela landet kan du enkelt söka efter en kommersiell fastighet på just den platsen där du vill starta din verksamhet. Gör en intresseanmälan så kan vi kontakta dig om förhandsvisningar, bud och annat som kan vara av intresse. Du är också välkommen in i någon av våra bobutiker, så hjälper vi dig att komma i kontakt med någon av våra specialiserade mäklare som har koll på kommersiella fastigheter.

Tips till dig som letar efter kommersiella fastigheter till salu

För att hjälpa dig på vägen i din jakt på den perfekta lokalen/kommersiella fastigheten så har vi på Svensk Fastighetsförmedling tagit fram flera guider där du får svar på mycket av det du kan tänkas fundera på när du går i köptankar. I guiderna kan du till exempel ta reda på det du behöver veta om köpekontrakt, planritning och planlösning och här hittar du tips om hur du väljer rätt mäklare för dina behov.