Hoppa till innehåll
 
Budgivning pågår
Utgångspris: 
1 350 000 kr

På denna bostad visas inga aktuella bud. Kontakta mäklaren för mer information. Vi erbjuder identifierad budgivning. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Johanna Borg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johanna Borg
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Edsbyn

Bessbackavägen 9

Budgivning pågår
Utgångspris: 
1 350 000 kr

På denna bostad visas inga aktuella bud. Kontakta mäklaren för mer information. Vi erbjuder identifierad budgivning. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Johanna Borg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johanna Borg
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Hyresfastighet med tre lägenheter i centrala Edsbyn!

  • Typ: Bostadsfastighet
  • Tomtarea: 901 m2
  • Bruksarea: 184 m2
  • Driftkostnad: 76 397 kr/år

Mindre hyresfastighet med tre lägenheter belägen med ett centralt läge i Edsbyn längs med Bessbackavägen. Byggnaden består av två plan med rymlig källare i suterräng och inrymmer två lägenheter på plan 1, fördelade på 2 ROK samt 3 ROK. På övervåningen finns en stor lägenhet om 4 ROK som sträcker sig över hela våningsplanet. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme, egen fiber och el finns till varje lägenhet.

Huset har nya 3-glas fönster på tre av fyra sidor (resterande fönster finns) samt att fasaden även på dessa sidor är tilläggsisolerad och försedd med träpanel. Lägenheten om 3 ROK har delvis nya ytskikt, renoverat kök och badrum.

Lägenheten om 2 ROK är uthyrd med hyresintäkter på 3100 kr/ månad. Resterande två lägenheter är vakanta!

Observera att fastigheten säljs med friskrivningsklausul! Besiktningsprotokoll från Anticimex finns hos ansvarig fastighetsmäklare.

Varmt välkommen till Bessbackavägen 9 i Edsbyn, med gångavstånd till de flesta bekvämligheter som behövs i vardagen!

Om Fastigheten

Sammanfattning

Typ: Bostadsfastighet
Tomtarea: 901 m2
Utgångspris: 1 350 000 kr
Driftkostnad: 76 397 kr/år
Byggnadsarea: 184 m2
Tomtareauppgift enligt: Lantmäteriet

Tomt/balkong/uteplats

Trädgårdstomt med ett mindre uthus/förråd/lekstuga på tomten.

Allmänt

Län: Gävleborg
Kommun: Ovanåker
Fastighetsbeteckning: OVANÅKER NORRA EDSBYN 2:4

Planbestämmelser

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1980-03-07, Senast ändrad: 2023-07-03)

Övrigt

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul.
Besiktningsprotokoll från Anticimex finns.

Bessbackavägen 9

Typ: Hyreshusbyggnad
Byggnadsår: 1929
Om-/tillbyggnadsår: 2005
Taxeringsvärde: 360 000 kr
Värderingsår: 1940
Bruksarea: 184 m2
Vatten: Kommunalt vatten och avlopp.
Teknisk beskrivning: Sadeltak med betongpannor.
Stående träpanel på 3 av 4 sidor. Den fjärde sidan består av putsas fasad.
Nya 3-glasfönster på 3 av 4 sidor. På den putsade sidan av huset är det äldre 2-glasfönster. Nya fönster till den fjärde sidan finns inköpta, förvaras i källaren.
Tegel och trästomme.
Källare.

Garage finns både i hus och vidbyggt med hus.
Uppvärmning, kylning och ventilation: Uppvärmning via fjärrvärme.
Självdrag.
Kommentar: Hus i två plan med källare i suterräng. Huset består av tre lägenheter, varav två är belägna på plan 1 och en är belägen på plan 2. Källare med gemensam enkel tvättstuga, förråd till varje lägenhet, dusch & toalettrum (äldre med renoveringsbehov), pannrum och garage med intilliggande förvaringsutrymme.

Lgh 1001 är vakant och belägen direkt till vänster på plan 1. Den består av 3 ROK med dusch & toalettrum samt ett uterum/altan i nordöst. Stora delar av denna lägenhet är renoverad under de senaste 5 åren.

Lgh 1002 är uthyrd för 3100 kr/ månad. Den är belägen på plan 1 till höger och består av 2 ROK med toalett (ej dusch). Hyresgästen använder duschen som finns i källaren.

Lgh 1101 är vakant och belägen över hela plan 2. Den består av 4 ROK med dusch & toalettrum samt en terass/altan i nordöst med morgonsol. Lägenheten har behov av nya ytskikt i vardagsrum och sovrum, samt renovering av dusch & toalettrum.

PLANLÖSNING

- Entré från husets södra sida in till gemensam hall med äldre ytskikt. Rakt fram finns trapp till övervåning samt trapp bakom dörr som leder ned till källaren.

Lgh 1001, plan 1 till vänster:

- Hall med nyare ytskikt, gråa tapeter och en gråspräcklig golvmatta. Här finns en praktisk garderob samt plats för hatt- och skohylla.

- Från hallen till vänster in till vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar på strukturtapet.

- Vidare till höger från vardagsrummet in till ett sovrum/genomgångsrum med äldre ljusa ytskikt på väggarna och en äldre brun golvmatta. Här finns 4 st inbyggda garderober och utrymme för skrivbord eller en mindre säng.

- Fortsättningsvis in till ett till sovrum med furutak, äldre tapeter och en beige golvmatta. Här finns en rymlig garderob och plats för dubbelsäng. Tidigare fanns här utgång till en f.d balkong, denna är nu borttagen och igensatt i samband med att fasaden fick ny panel.

- I anslutning till hallen finns ett renoverat dusch & toalettrum med grå våtrumsmatta på golv och vit våtrumsmatta med mönster på väggarna. Utrustat med toalettstol mitt i rummet och bakom toalettstolen finns utrymme med dusch samt möjlighet till att sätta upp draperi. Här finns även ett handfat med ett spegelskåp över, samt ett praktiskt inbyggt badrumsskåp i väggen.

- Förbi toaletten och igenom hallen in till renoverat kök med samma golvmatta som i hall, randiga tapeter och vita skåpsluckor. Utrustat med spis/ugn, fläkt, bänkdiskmaskin och kyl/frys. Med utgång från köket finns även ett uterum/altan med ett nord/östligt läge.

Lgh 1002, plan 1 till höger:

- Hall med äldre mönstrad golvmatta i brunt och ljusa (randigt) tapetserade väggar. Här finns plats för hallmöbel samt hatt- och skohylla.

- Rakt fram från entré in till vardagsrum med en ljust rutig golvmatta och ljust tapetserade väggar. Här finns plats för soffa och tv-möbel.

- Innanför vardagsrummet finns ett sovrum med utrymme för enkelsäng och skrivbord samt en hel vägg med flertalet inbyggda garderober. Laminatgolv och brun/beiget tapetserade väggar.

- I anslutning till hallen finns ett litet toalettrum med wc-stol och handfat.

- Slutligen igenom hallen till ett kök med samma golvmatta i som hall, grått tapetserade väggar med en fondvägg, köksinredning från 50-talet med beiget målade luckor. Utrustat med spis/ugn, fläkt, kyl/frys. Plats finns för mindre matbord.

Lgh 1101, plan 2:

- Uppför svängd trapp med ett grovt hampa-rep som ledstång. Upp till rymlig hall med unikt trappräcke i form av en snehage med grind. Äldre ytskikt, korkmatta på golv och mönstrade tapeter på väggarna. Garderober/skrubbar.

- På lägenhetens västra sida finns två sovrum belägna. Sovrum 1 med golvmatta och slitna tapeter med flertalet inbyggda garderober. Utgång till balkong i söder.

- Sovrum 2 med korkmatta och mönstrade tapeter. Här finns en dörr som öeder in till trapp upp till vind. Tidigare fanns här en balkong i norr men den har tagits bort och satts igen i samband med att panelen byttes ut. Därför behöver ytskikten här färdigställas.

- Mittemot sovrum 2 bakom trappen finns lägenhetens dusch & toalettrum beläget. Äldre våtrumsmatta på golv och väggar, toalettstol placerad mitt i rummet med utrymme för dusch med draperi bakom. Här finns även ett handfat och väggfast äldre badrumsskåp.

- På andra sidan hallen på husets östra gavel finns ett stort vardagsrum med äldre grönt mönstrad golvmatta och mönstrade tapeter på väggarna. Här finns utgång till ännu en balkong i söderläge.

- Igenom bred öppning med skjutdörrar till matsal/allrum/sovrum. Här är det samma golvmatta som i vardagsrum och omålade väggar (endast skivor).

- Slutligen in till ett rymligt kök med ljust grönt tapetserade väggar, mörkt laminatgolv och köksinredning med ljusa släta luckor och kakel i vitt och svart över diskbänk. Utrustat med spis/ugn, fläkt, äldre diskmaskin från Miele och kyl/frys. Här finns även en gjutjärnsspis (används ej/ej besiktigad) samt utrymme för köksbord.

Källare:

- Nedgång till svale där husets fyra el-mätare är placerade.

- Till vänster finns ett dusch & toalettrum med äldre ytskikt i behöv av renovering. Utrustat med toalettstol, handfat och dusch bakom draperi.

- Till höger finns ett praktiskt källarutrymme med lägenhetsförråd och hyllor på väggar.

- Rymlig enklare tvättstuga med bl.a diskbänk och tvättmaskin.

- Pannrum med en gammal kombipanna (används ej) och fjärrvärme-skåp. Öppet in till utrymme med ved samt öppet in till garage i hus på betongplatta. Här finns en garageport, en igenbyggd dörr samt en dörr ut till parkeringsplats framför det vidbyggda garaget.
Tv/Internetanslutning: Fiber. Varje lägenhet har sin egen fiber, det finns tre st olika.

Bessbackavägen 9

Typ: 2-plan med källare i suterräng
Byggnadsår: 1929
Om-/tillbyggnadsår: 2005
Taxeringsvärde: 360 000 kr
Värderingsår: 1940
Area: 184 m2

Ekonomi

Utgångspris

1 350 000 kr

Driftkostnader

76 397 kr/år
Kommentar: Driftskostnaderna är baserade på år 2022 med 4 st personer boende i fastigheten. Upptagen kostnad för el inkluderar el för källare, utebelysning, garage, motorvärmare samt hushållsel för lägenheten på övre plan (4 ROK).

Fördelas enligt följande

El: 27 516 kr
Uppvärmning: 25 716 kr
Vatten och avlopp: 7 064 kr
Försäkring: 12 133 kr
Försäkringskommentar: Dina försäkringar.
Renhållning: 3 968 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 1 494 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 360 000 kr
Mark: 138 000 kr
Totalt: 498 000 kr
Taxeringsår: 2022
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1940
Typkod: 320, Hyreshusenhet, bostäder

Pantbrev

Det finns 2 pantbrev uttaget om sammanlagt 350 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 79 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 130 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2023-11-17
Besiktningsman: Peter Engstrand

Intäkter

Hyresintäkter vid full beläggning: 37 200 kr/år

Sammanfattning från hyresgästlista

Total area

0 m2

Uthyrd total area

0 m2

Summa hyresintäkter uthyrd area

37 200 kr/år

Totalt antal hyresgäster

1

Totalt antal bostäder

1

Totalt antal lokaler

0

Alla bilder och 3D

+ 40 Visa alla 46 bilder
 

Karta och område

Bessbackavägen 9, Edsbyn

Budgivning pågår

Just nu pågår budgivningen men du har fortfarande chans att kontakta mäklare.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Ovanåker
Bessbackavägen 9
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning