Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare
Saltsjöbaden

Stagvägen 1

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare

Nu kommer chansen att förvärva ett mycket trevligt enplanshus i Båthöjden!

  • Typ: Kedjehus, 1-plans kedjehus
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 114 kvm
  • Tomtarea: 241 kvm
  • Byggnadsår: 1972
  • Driftkostnad: 55 310 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Ett av husen i gavelläge med fri och insynsskyddad trädgård. Familjen har tagit väl hand om huset och renoverat mycket under dem åren de har bott i huset. Det är välplanerat med tre rymliga sovrum, två badrum, kök och i anslutning till köket har man en rymlig matplats och ett stort och öppet vardagsrum med utgång till den underbara trädgården. Här ute har man även lagt ett trädäck som rymmer matbord eller solstolar för den som önskar. Huset har gott om förvaring såväl inne i huset som kallförråd ute.
Som säljarna själva säger: " Vi har ett trevligt solljus hela dagen. Trädgården ligger i väst som ger kvällssol. Placeringen av vårt hus ger oss "villa känsla" - privat och mysigt. Parkeringen är i anslutning till huset som gör det smidigt att packa ur varor när man har varit och handlat. Besökare kan lätt parkera utanför också. Området har såväl närhet till bra kommunikationer som affärer och natur. Vi plockar blåbär under sommaren och kantareller på hösten. Våra grannar är både äldre och barnfamiljer. Ett lugnt och tryggt område att bo i. På sommaren blommar Rhododeron och Magnolian blommar med vita, doftande blommar - oerhört praktfullt"

Som ägare av ett hus på Båthöjden är du automatiskt medlem i Båthöjdens samfällighetsförening. Föreningen sköter om vägar inom området inklusive snöröjning, grönområden, vattenförsörjning, avloppsanläggningar, fibernät för bredband och TV, elledningar och grändbelysning, samt garage och parkeringar. I området finns garagelängor där en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Föreningsavgift för 2021 är 2800 kr per kvartal och fastighet.

Detta boende passar ett par, äldre som ungt, eller en barnfamilj alldeles ypperligt. Skolor och dagis finns inom behagligt avstånd. Det är ett bilfritt område som gör att barn tryggt kan vara ute och leka. Här finns boulebana, fotbollsplan och nyrustad lekplats i ”Gropen”, badplats, bryggor, båthamn och golfbana. Allt inom gångavstånd. Fisksätraholmen kan bli ditt ställe att andas ut, under fina dagar kan en picknick dukas upp. Eller kanske bara sitta och studera båtarna som åker förbi. För den som gillar att vistas i naturen finns också hela Nackareservatet inom räckhåll. Affärer i Fisksätra C och Saltsjöbadens C finns inom gångavstånd och kommunikationerna är goda med buss till Nacka Strand via Nacka Forum och Saltsjöbanan till Slussen. Eller kanske cykla via vackra Saltsjöbadsvägen?

Här är det bara att flytta in och trivas!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Mindre hall med klinkergolv och golvvärme. I hallens förlängning finns ett kapprum och en rymlig klädkammare med plats för förvaring.

SOVRUM 1
Ett perfekt sovrum alternativt gästrum som har god plats för säng, sängbord och skrivbord. I rummet finns en platsbyggd garderob. Parkettgolv och vitmålade väggar.

GÄST-WC
Vitmålade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med wc, handfat och badrumsskåp. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

KÖK/MATPLATS
Ett ljust och mycket trivsamt kök med matplats intill fönster ut mot den privata trädgården. Runt bordet kan man sitta 6-8 personer. Köket har träfärgade luckor och, väggarna vitmålade och på golvet ligger det parkett. Det är utrustat med lös micro, inbyggd ugn, diskmaskin, spis, fläkt, kyl och frys.

VARDAGSRUM
Rymligt och underbart ljus rum. Gott om plats för soffgrupp, bord och tv-hörna. Här har man utgång till trädgården. Dels har man låtit bygga en altan som gör det lätt att ha bord och solstolar. Här kan man njuta av mysiga familjestunder och grillkvällar tillsammans då man har sol eftermiddag/ kväll. I trädgården finns vackra växter med Rhododendron och Magnolia som blommar under sommaren.

MASTERBEDROOM
Rymligt med tre inbyggda garderober och plats för dubbelsäng, sängbord och en byrå om man önskar. Härifrån kan man gå ut i trädgården.

SOVRUM 3
I fil med masterbedroom ligger tredje sovrummet också utmärkt för barn/ungdom. Ljust och härligt med fönster mot trädgården. Två inbyggda garderober finns här.

Båda sovrummen har vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum, grått klinkergolv och vita väggar, finns golvvärme. Här kan man njuta av ett härligt bad. Utrustningen är vägghängd wc, stort handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och husets varmvattenberedare (Nibe).

TVÄTTSTUGA
Intill badrummet ligger bostadens tvättstuga. Här har man även en dusch med glasvikväggar. Rummet är helkaklat med grått klinkergolv och vita väggar finns golvvärme. En garderobsvägg perfekt att få undan handdukar och linne. För övrigt finns en tvättmaskin, torktumlare, handfat och en handdukstork.

I anslutning till tvättstugan är husets groventre med ytterligare plats för förvaring. Det är klinkergolv med golvvärme.

Sammanfattning

Typ: Kedjehus, 1-plans kedjehus
Rum: 4, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 114 kvm
Tomtarea: 241 kvm
Byggnadsår: 1972
Driftkostnad: 55 310 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet
Denna area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Uppvärmning

Luft/luftvärmepump, direktverkande el

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Krypgrund med ovanliggande träbjällag
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och Träpanel
Fönster: Energiglas
Takbeklädnad: Låglutande tak/papp
Ventilation: Självdrag förstärkt med fläkt
Radon: Radon finns. 140bq långtidsmätning enligt SSM år 2010-05-10, gränsvärde är 200 bq - se bifogat dokument utdrag från Nacka kommuns hemsida
Radonfläkt i grund
Jordat/ojordat: Jordat
Elkablar: Kompletterat elcentral
Allmän information: 1-plans kedjehus

Renoveringar

2021 Rivit ner gamla tapeter och målat i vardagsrummet
2019 Målning av fönsterram kök, vardagsrum och masterbedroom
2019 Service av luftvärmepump
2018 Ny Kyl, frys, ugn och mikro
2017 Byggt altan i trädgården
2017 Omfattande renovering:
klinker och golvvärme i hallen samt ommålning
renoverat gäst-wc med klinker, golvvärme, ny wc, nytt skåp och ny dörr
nytt parkettgolv i köket
totalrenovering av tvättstugan/dusch
ny varmvattenberedare
nya ytskikt och golv i ett av sovrummen
nya dörrar till tvättstugan och masterbedroom
2016 Fasadmålning och bytt motor i luftvärmepumpen
2015 Omläggning av tak tillsammans med samfälligheten
2015 Ny diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
2015 Ommålning ett av sovrummen, i köket och masterbedroom

Tomt/balkong/uteplats

Atriumträdgård med gräsmatta och trädäck
Atriumgård med gräsmatta och träaltan

Övriga byggnader

Kallförråd

Parkering

Garage i länga samt gästparkeringar utomhus

Tv/Internetanslutning

Fiber via samfälligheten. Leverantörer ownit och Telenor

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Fastighetsbeteckning: NACKA ERSTAVIK 26:132

Planbestämmelser

S 62, Stadsplan (Beslutsdatum: 19690909)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Nacka Erstavik Ga:3 - FÖRBINDELSELEDNINGAR FÖR VATTEN, SPILLVATTEN OCH DAGVATTEN, GARAGEBYGGNADER MED BELYSNING OCH UTTAG FÖR MOTORVÄRMARE, CENTRALANTENNANLÄGGNING MM ELLER MOTSVARANDE ANLÄGGNING ANPASSAD FÖR FRAMTIDA KOMMUNIKATIONSMOTTAGNING, TILLFARTER, GÅNGVÄGAR, LEK-OCH PARKERINGSPLATSER SAMT ÖVRIG GEME
Rättigheter förmån: Officialservitut: Väg

Övrigt

Lagfartskostnad
1.5% av köpeskillingen för privatperson och 4,25% för företag samt en avgift om f.n. 825 kr.

Pantbrevskostnad
På nya pantbrev 2% av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n 375 kr.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Driftkostnader

55 310 kr/år
Årlig elförbrukning: 15495 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 29 000 kr
Vatten och avlopp: 6 100 kr
Försäkring: 6 510 kr
Försäkringskommentar: Stor villa försäkring Folksam
Renhållning: 2 500 kr
Samfällighet: 11 200 kr
Beskrivning: Samfällighetsavgiften betalas/kvartal och i den ingår: vägnät, grönområden, avlopp/vattennät, fiber, bredband/tv, elledningar, garage/parkeringsplatser.
TV och Internet via fiber/Ownit och Telenor

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 874 kr.

Taxering

Byggnad: 1 892 000 kr
Mark: 1 179 000 kr
Totalt: 3 071 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1972
Standardpoäng: 35
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 177 500 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 102 kWh/kvm/år
Energiklass: FF
Energideklaration utförd: 2015-01-13
Besiktningsman: Torbjörn Johnsson
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Varudeklarerad bostad
Den här bostaden är försedd med Varudeklarerat – marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring.
Läs mer om Varudeklarerat

Alla bilder

+ 28 Visa alla 34 bilder
 

Planritning

Karta & område

Stagvägen 1, Saltsjöbaden

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Carolina Ramsten

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning