Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
5 695 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Påarp

Tegelbruksgatan 10

Utgångspris: 
5 695 000 kr
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Stort 1,5-planshus uppfört 2018 - Villadröm i Påarp!

  • Typ: Villa, 1,5-planshus från A-hus
  • Rum: 7, varav 5 sovrum
  • Boarea: 160 m2
  • Biarea: 26 m2
  • Tomtarea: 658 m2
  • Byggnadsår: 2018
  • Driftkostnad: 33 968 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Drömmer du om ett nytt, stort & modernt hus beläget på en härlig hörntomt i trevligt och familjevänligt område? Då är du inte ensam. Välkommen till Tegelbruksgatan 10 - Äntligen erbjuds möjlighet att förvärva ett underbart hem som rymmer plats för den stora familjen och bjuder på alla önskvärda bekvämligheter. En energieffektiv 1,5-plansvilla från A-hus uppfört 2018 med 7 rum och riktig nyproduktionskänsla. Här bor du på lugn gata i Påarps nyaste och mest attraktiva område, med närhet till tågstationen, välsorterad ICA-butik, skola och förskola.

Redan vid ankomst kommer du imponeras av den stenlagda entrésidan med blommande körsbärsträd och den rymliga hallen välkomnar dig in i bostaden. Entréplan består idag av kök och vardagsrum i öppen planlösning, master bedroom, ett stort och påkostat badrum samt praktisk tvättstuga med separat entré. Köket från Marbodal är tidlöst med vit inredning och bänkskiva i ek och den stora köksön erbjuder extra arbetsyta och en perfekt plats för både fredagshäng och läxläsning. Vardagsrummet är extra rymligt och ytorna badar i ljus från tre väderstreck. Här finns en centralt placerad kamin som ger både värme och mysfaktor, och från vardagsrummet nås den stora uteplatsen. Öppna upp altandörren och samla vänner och familj under pergolan, starta grillen och plocka fram kubbspelet - här finns plats att umgås!

En trappa upp finns ett allrum, fyra sovrum varav ett har tillgång till en rejäl klädkammare, samt ytterligare ett badrum med dusch. Med totalt fem sovrum i varierad storlek och möjlighet till ytterligare ett, ryms plats för hela familjen inklusive gästrum eller hemmakontor. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och släta, ljusa väggar. Interiören kan antingen fortsatt hållas stilren och klassiskt, alternativt med enkla medel förändras efter eget tycke och smak. Med vattenburen golvvärme på entréplan och energisnål värmepump fås ett behagligt inomhusklimat till låg kostnad, en av de många fördelar som bara ett nytt hus kan erbjuda. Ytterligare fördelar är moderna vitvaror, välplanerade ytor, gott om förvaring och förelsefrihet både inne och ute. Det perfekta boendet för dig som vill ägna mer tid åt familjen.

Den stora vita villan kan anpassas efter egna förutsättningar och preferenser, och det ryms plats för både dina nära & kära och för dina intressen och trädgårdsdrömmar. Bilen parkeras tryggt i garaget, cyklarna i det extra förrådet och trädgården rymmer plats för både odling och spralliga ben. En plats som kan fyllas med liv och rörelse eller vara din egna lugna hemmabas. Påarp ligger cirka 10 kilometer öster om Helsingborgs stadskärna och erbjuder en perfekt kombination av landsbygdens lugn och närheten till staden. En mysig ort som lockar med vacker omgivning och en trevlig atmosfär. På Tegelbruksgatan 10 bor du ett par minuters promenad från skola och förskola, omringad av cykelvägar, grönområden och lekplatser. Runt husknuten finns en fin promenadslinga runt en stor damm som kommer bli både hudens och barnens favoritplats. Och med direkt närhet till välsorterad ICA och tågstation, blir vardagen bekväm. Oavsett om du behöver ta dig till jobbet, skolan eller göra inköp finns allt du behöver inom räckhåll.

Ditt drömhus väntar på dig - kontakta ansvarig mäklare för att boka in en förhandsvisning.

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
• Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
• Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 1,5-planshus från A-hus
Rum: 7, varav 5 sovrum, möjlighet till 6 sovrum
Boarea: 160 m2
Biarea: 26 m2
Tomtarea: 658 m2
Utgångspris: 5 695 000 kr
Byggnadsår: 2018
Driftkostnad: 33 968 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Värmepump
Märke: Nibe

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster isoler
Takbeklädnad: Takpannor
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft FTX
Jordat/ojordat: Jordat

Tomt/balkong/uteplats

Härlig tomt med stenlagd och lättskött framsida samt baksida med trädgård och uteplats på baksidan. Gräsmatta med plats för eventuellt poolbygge, altan med trallgolv och pergola samt en extra stenlagd solhörna. Tomten är inramad med en låg stenmur, staket samt ett högre plank mot grannen.

Övriga byggnader

Isolerad garagebyggnad byggd på betongplatta. Utdragen el och möjlighet till uppvärmning. Garaget har även en vind med gott om förvaring. I anslutning till garagebyggnaden har ett enklare förråd till trädgårdsmöbler och verktyg byggt till.

Parkering

Uppfart med plats för två bilar samt isolerat garage med plats för en bil.

Tv/Internetanslutning

Fiber.

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Helsingborg
Fastighetsbeteckning: HELSINGBORG AMARYLLISEN 7

Omgivning

Påarp är en omtyckt by belägen 10 km öster om Helsingborg. Påarp har en lång historia, men samhällets verkliga uppsving kom på 1960-talet då bostadsområdet kring Lokvägen började byggas. Under 15 år byggdes drygt 200 villor och idag bor drygt 3 000 personer i Påarp. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg till Helsingborg och Åstorp/Hässleholm/Kristianstad samt direkt närhet till E6an och E4an.

I Påarp finns två olika förskolor, grundskola från F-9, vårdcentral, mataffär, pizzeria och restaurang, bageri och kiosk samt en skönhetssalong. För den idrottsintresserade erbjuds bland annat fotboll och innebandy, funktionell utomhusträning i grupp eller ensam i utegymmet samt närhet till Vasatorps Golfklubb. Vidare erbjuds scoutverksamhet, sångkörer och närhet till Helsingborgs Djur- och lekpark.

Kuriosa: I Påarp finns Sveriges största jordgubbsodling och fotbollsspelaren Andreas ’Granen’ Granqvist, kommer härifrån.

Planbestämmelser

Välluv 4:22 M Fl,påarp, Detaljplan (Beslutsdatum: 20110608, Registreringsdatum: 20110803)

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last: Ledningsrätt: Rätt att anlägga underhålla och förnya dagvatten-, spillvatten-och vattenledningar med tillhörande anordningar inom område lr, enligt aktbilaga ka2 - Vatten och avlopp

Ekonomi

Utgångspris

5 695 000 kr

Driftkostnader

33 968 kr/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 22 300 kr
Vatten och avlopp: 8 343 kr
Renhållning: 3 325 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 2 920 000 kr
Mark: 613 000 kr
Totalt: 3 533 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 2018
Standardpoäng: 35
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 pantbrev uttaget om sammanlagt 3 315 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 24 Visa alla 30 bilder
 

Planritning

Karta och område

Tegelbruksgatan 10, Påarp

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift *
+  
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
20
jun
Anmälan krävs
Tor 18:00-19:00
Välj tid
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Helsingborg
Tegelbruksgatan 10
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning