Hoppa till innehåll
Sverige
 
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Alena Wernståhl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Alena Wernståhl
Reg. Fastighetsmäklare
Frida Gerhardsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Frida Gerhardsson
Assistent
Onsala

Torekullevägen 26

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Alena Wernståhl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Alena Wernståhl
Reg. Fastighetsmäklare
Frida Gerhardsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Frida Gerhardsson
Assistent

Smakfullt renoverad familjevilla med närhet till både hav och natur!

  • Typ: Villa, Sutterängvilla
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 132 kvm
  • Biarea: 48 kvm
  • Tomtarea: 1 030 kvm
  • Byggnadsår: 1972
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkomna till denna natursköna och trivsamma familjevilla på Torekullevägen 26 med närhet till både hav och natur!

Inbäddad bland grönska ligger detta hus som under de senaste åren, med stor noggrannhet, genomgått omfattande renoveringar där husets interiör har fått en genomgående smakfull och modern känsla.
På övre plan finns härliga sällskapsytor med matplatsen som binder samman kök och vardagsrum. Dessa rum badar i solljus från flera håll och från matplatsen kommer ni även ut på den tilltalande balkongen som erbjuder morgonsol och utsikt över området. De härliga ytorna och den moderna och varma känslan genomsyrar hela bostaden och den vackra kaminen är varsamt placerad för att synas från olika håll och för att ge den extra mysfaktorn. Det är som att rummet är skapat både för att samla vänner och familj för härliga tillställningar men även för mysiga hemmakvällar.

På samma våningsplan finns ett nyrenoverat badrum från 2020 samt två väl tilltagna sovrum, båda med gott om garderobsförvaring.
En trappa ner finner ni husets entréhall, ytterligare ett sovrum, ett allrum, wc renoverat 2020, tvättstuga med duschutrymme och förråd. I entréplan finns också ett garage med plats för en bil samt gott om förvaringsmöjligheter.

Om inte huset som sådant vore gott nog är utemiljön dessutom helt fantastisk med flera altaner i olika väderstreck där ni kan njuta av dagens alla soltimmar under hela året. Här är inga problem att möblera med både loungemöbler, middagsbord och solsängar för många gäster. Den välplanerade och grönskande trädgården har utformats med stor noggrannhet och är väl omhändertagen. Växthuset bjuder under sommaren på allt ifrån egenodlade gurkor, meloner, paprika och tomater ända in i hösten. I trädgården finns även sommar- och höstäpplen, päron- och plommonträd, hallon- och blåbärsbuskar. Rabatterna är fyllda med blommor som blommar från tidig vår till sen höst. Vill man ut till västerhavet så fortsätter man till Röda Holme eller Gottskär där man upptäcker fantastiska naturreservatsområden och små pittoreska båthamnar. Det är delvis västerhavet som präglar denna sidan av Onsalahalvön.

Detta är ett mycket barnvänligt område med bl.a. gemensam lekplats och egen förskola i området, Dannebacka förskola. Vad gäller grundskola finns ett par alternativ både Fjordskolan men även Iseråsskolan inte långt bort, finns även Onsala Montessoriskolan från F-9 intill nästa grannområde. För de lite äldre barnen som börjar idrotta ligger Rydets fotbollsanläggningen inte långt bort även ridhus finns ett flertal vid Onsala inland. Området erbjuder även träningsmöjligheter i form av Nordic Wellness i Gottskär och Stabilisera i Mariedal. På somrarna hänger man gärna vid Gottskär med fantastiska badställen och för de seglingsintresserade finns seglarskolor i oändlighet. Vid Onsala torg finner ni det mesta man behöver såsom livsmedel, vårdcentral, apotek, små butiker av olika slag och några restauranger. Glöm inte att spana in Onsala Delikatess som erbjuder fantastiskt kött, ost, chark och delikatesser, perfekt för fredagsmyset eller lördagsgrillen.

Välkomna att visa intresse!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Varudeklarerat
Grattis! Du tittar just nu på ett Varudeklarerat hus.
Läs mer

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, Sutterängvilla
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 132 kvm
Biarea: 48 kvm
Tomtarea: 1 030 kvm
Byggnadsår: 1972
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka
Fastighetsbeteckning: KUNGSBACKA RÖSAN 3:75

Planbestämmelser

Rösan 3:3, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19700624)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Rösan Ga:8

Övrigt

Onsala är mycket populärt område med både havet och centrum i närheten! Kungsbackafjorden med fina bad och mycket rikt djurliv - du behöver inte åka långt för att se flockar av t.ex. sälar. Fina promenadvägar längs hela Onsalahalvön och Gottskär som är välbesökt sommarort med mycket rikt båt- och hamnliv. Golfbanor finns det gott om, mitt på Onsalahalvön ligger Gräppås golfbana och fler inom bekvämt avstånd. I Onsala finns ett stort utbud av service som vårdcentral, apotek, livs, konditorier, frisörer och mycket mer. Om somrarna ordnas både sommarsimskolor runt om och seglarskolor bl.a. i Gottskär.

Kommunikation
Från Onsala finns det goda kommunikationer med buss som går till Kungsbacka resecentrum. busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta sig vidare med pendeltåget mot Göteborg. Förhoppningsvis kommer det även byggas en ny Onsalaväg inom en snar framtid för att ytterligare underlätta pendlandet.

Området
Onsala är en gammal lantbruks och sjöfararbygd som förändrats till ett modernt samhälle, som kombinerar tätortens bekvämligheter med landsbygdens idyll. Närheten till havet med så många badvikar och smultronställen, sätter sin prägel. Onsala är en halvö, omgiven av Kattegatt samt Kungsbackafjorden.
Onsala centrum ligger 12 km från centrala Kungsbacka och 35km söder om Göteborg. För cirka 40 år sedan var Onsala landsbygd med få invånare, idag bor det cirka 14 000 människor här och uppskattningsvis 500 företag.
Idag finns stora områden längs kustlinjen som är naturreservats områden som ingår i Natura 2000 med fantastiska promenadstigar och strövområden ett måste för alla Kungsbackabor att beskåda likväl Rymdobservatoriet på Onsalahalvön.

Närservice
I Onsala har du tillgång till förskolor, skolor upp till årskurs 9 (Iseråsskolan F-6 inom 500 m, Fjordskolan F-6 och Kapareskolan 7-9), vårdcentral, tandläkare och veterinär.
I Onsala centrum finns också livsmedelsbutik, apotek, bankomat, restaurang, frisör, klädbutik mm.

Ekonomi

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 524 kr.

Taxering

Byggnad: 1 428 000 kr
Mark: 1 182 000 kr
Totalt: 2 610 000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1972
Standardpoäng: 29
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 9 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 117 000 kr.

Alla bilder

+ 10 Visa alla 16 bilder
 

Planritning

Karta & område

Torekullevägen 26, Onsala

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning