Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jessica Lagergren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jessica Lagergren
Franchisetagare/Reg.Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Åsa

Åsa Gärdesväg 9

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jessica Lagergren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jessica Lagergren
Franchisetagare/Reg.Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välskött familjevilla med uterum och pool centralt i Åsa

  • Typ: Villa, Enplansvilla med källare
  • Rum: 6, varav 4 sovrum
  • Boarea: 105 m2
  • Biarea: 105 m2
  • Tomtarea: 858 m2
  • Byggnadsår: 1969
  • Driftkostnad: 41 200 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Planlösningen är välplanerad där de sociala ytorna på entréplan ligger i anslutning till uterummet och sovrumsavdelningen med badrummet ligger i andra delen av huset. Hallen, som är centralt placerad i huset, bidrar direkt med en ljus och välkomnande känsla när man kliver in. I hallen finns plats för avhängning till höger och trappen ner till källaren nås till vänster. Fortsätter vi in i huset finns en bra klädkammare för ytterligare förvaring av ytterkläder och skor. Vidare in i huset når vi via dubbeldörrar in till vardagsrummet som är inrett med braskamin och har plats för både stor soffgrupp och ett rejält matbord där hela familjen får plats, rummet är lätt att tycka om och trivas i. Under stora delar av året förlängs vardagsrummet vidare till uterummet och härifrån kommer man vidare till poolen och altanen som sedan övergår i gräsmatta, underbara ytor att umgås på i ett soligt läge. Köket är ljust och inrett med vita skåpsluckor, kyl och frys i fullhöjd, bra arbetsytor, ugn och micro är ergonomiska placerade.

Vidare in i bostaden finns tre stycken sovrum på detta plan som alla har bra storlek så att familjen med lätthet kan få varsitt. I anslutning till sovrummen finns dessutom ett rymligt badrum med badkar.
En trappa ner finns gott om utrymme och ytor. Allrummet på nedervåningen har stor potential att bli någon i familjens absoluta favoritrum och här finns alla möjligheter för film- eller spelkvällar, lekrum eller vad man önskar inreda rummet med. Utöver allrummet finns ytterligare ett stort rum som kan inredas efter tycke, tvättstuga med dusch, gästtoalett, snickarhörna och förvaringsmöjligheter.

Huset har genomgått flera stora renoveringar såsom nytt tak ca 2009 och dränering ca 2020 så här kan man flytta in och göra huset till sitt egna.

Här bor ni i en havsnära miljö med flera förskolor och två grundskolor (F-9) på gångavstånd från huset. På samma avstånd finns även busshållplats med goda kommunikationsmöjligheter. Närområdet erbjuder härlig natur, vackra promenadstråk och härliga badplatser. I Åsa centrum finns butiker, fiskhandel, bageri, pub, inredningsbutiker, frisörer, florister, järnhandel, färghandel osv.
Vare sig man tar bilen eller väljer buss/tåg så går det snabbt att ta sig till både Kungsbacka, Göteborg eller söderut mot Varberg, Halmstad m.fl.

Varmt välkomna att visa intresse redan idag!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, Enplansvilla med källare
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 105 m2
Biarea: 105 m2
Tomtarea: 858 m2
Byggnadsår: 1969
Driftkostnad: 41 200 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Uppvärmning

Vattenburet värmesystem med elpanna och Luft/luftvärmepumpar

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegelstensfasad
Fönster: 3-glasfönster (alla förutom 1 fönster)
Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Självdrag

Renoveringar

2022 - Ny termostat till golvvärmen i badrummet
2021 - Nytt varmvatten och värmesystem
2020 - Renovering källare
2020 - Dränering
2016 - Ny luftvärmepump entréplan
2016 - Nytt kök
2012 - Glasat in altanen
2009 - Byte av takpannor och underlagspapp
2008 - Pool och pooldäck
2008 - Byte av fönster i källaren
2003 - Ombyggnad av badrum och byte av fönster

Tv/Internetanslutning

Fiber finns installerat - Open universe

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka
Fastighetsbeteckning: KUNGSBACKA ÅSA 4:125

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: KUNGSBACKA ÅSA GA:8

Övrigt

Åsa har de senaste åren växt framgångsrikt och befolkningen har beräknats fortsatt öka genom planerade utbyggnaden av samhället.
Åsa centrum inom kort gångavstånd erbjuder bra samhällsservice som Ica Supermarket, klädbutiker, restauranger, Åsa Bagarn med egen servering, vårdcentral med apotek, blomsteraffär samt en välsorterad Järnaffär - den kända Lindar´n från Kungsbacka. Dessutom kan man pendla enkelt och lätt med Öresundståget både norrut till Göteborg på ca 30 minuter och söderut ända ner till Halmstad och om förlängd sträcka ända ner till Köpenhamn utan byte av tåg.

Närproducerat är mycket populärt för Åsaborna. Inom närområdet finner vi allt från ägg och grönsaker till nötkött från gårdsbutiker runt om.

Populära "Åsa Havsbad" även kallad Vita Sand ligger inom gångavstånd. Åsa har även många fler populära badvikar med härliga sandstränder och klipphällar att erbjuda. Mellan vikarna finns fantastiska promenadstråk och nu även påbörjad strandpromenad som ska följa hela Åsas kustband ända ner till Frillesås.

En liten båttur ut till öarna utanför - ex Vendelsö, Ramnö, Malö eller Nidingen - där man kan beskåda hela sälkolonier. Hela Onsalafjorden har ett mycket rikt djurliv, fantastiska öar med både härliga klippor som fina sandstränder och underbara naturreservatsområden vid Näsbokrok och runt fantastiska Tjolöholms slott. Kuststräckan vid Näsbokrok som hamnar väster om, med ett underbart rekreations och friluftsliv.

Mycket bra förskolor och grundskolor, Åsa skolan och Åsa gårdsskola, både inom nära gångavstånd. Åsa är känd för bra föreningsverksamheter som pingis, innebandy och givetvis fotboll som utövas från barn och ungdomar ända till seniorer. De som spelar golf finns Sjögärde Golfklubb inom 10 km en underbar 18 -hålsbana i fantastisk natur och strategiskt placerad mellan Kungsbacka och Varberg.

- Som jag brukar säga att har man en gång varit i Åsa så vill man gärna tillbaka

Varmt välkomna till populära Åsa!

Ekonomi

Driftkostnader

41 200 kr/år
Årlig elförbrukning: 14800 kWh/år
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet. Driftskostnaden är beräknad utan hemförsäkring.

Fördelas enligt följande

El: 29 600 kr
Vatten och avlopp: 7 500 kr
Väg: 1 200 kr
Renhållning: 2 900 kr

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Byggnad: 1 921 000 kr
Mark: 1 307 000 kr
Totalt: 3 228 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1969
Standardpoäng: 38
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 15 pantbrev uttaget om sammanlagt 2 027 000 kr.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och 3D

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta och område

Åsa Gärdesväg 9, Åsa

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift
+ 794 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Kungsbacka
Åsa Gärdesväg 9
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning