Hoppa till innehåll

Lantbruksfastigheter och gårdar

Mäklare med koll på lantbruk och gårdar

Svensk Fastighetsförmedling förmedlar gårdar, lantbruk, skogsbruk och jordbruk. Vår Lantbruksgrupp har koll på de speciella skatteregler och lagar som gäller vid förmedling av lantbruksfastigheter, och som skiljer sig från förmedlingen av bostadsrätter, villor och radhus. Våra lantbruksmäklare är specialiserade på förmedling och värdering av lantbruksfastigheter och är även utbildade inom jordbruk och skogsbruk.

Kostnadsfri bedömning

När du ska sälja ett lantbruk kan du öka dina chanser till ett bättre försäljningsresultat genom vår kostnadsfria bedömning och rådgivning. Du som har planer på att köpa ett lantbruk, jordbruk, en hästgård eller kanske en skogsgård kan kontinuerligt få passande förslag från oss. Vi är verksamma över hela landet och som en del av Sveriges största mäklarkedja har vi ett stort kundregister och vet vad köparna vill ha.

Välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga lantbruksmäklare nedan!

Mäklare med koll på lantbruk och gårdar

Boka värdering

Vi bokar gärna in ett personligt möte med dig för att värdera din lantbruksfastighet. Genom en värdering får du en bra uppskattning på värdet av din gård innan du tar nästa steg i försäljningsprocessen. Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter så hör vi av oss!

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Oops! Något gick fel, testa igen. 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy