Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Upptäck Pålsbo

Populära och charmiga området Pålsbo som ligger cirka 6 kilometer väster om Halmstads city började byggas i början på 90-talet.

Här finner man ett bekvämt boende med närhet till både salta bad och stadspulsen. De 93 bostadsrätterna är byggda som flerbostadshus och radhus och är grupperade längs bilfria entrévägar.

Ett stort utbud inom hälsa och samhällsservice finns i området, så som skolor, vårdcentral, apotek, förskola och äldreboende. På bekvämt avstånd finns Tempo, en välsorterad livsmedelsbutik med generösa öppettider. Och skulle du bli sugen på pizza så är det bara att beställa och hämta på pizzerian ett stenkast bort.

Ska större inköp göras ligger Flygstadens köpcentrum bara några få minuter med bil bort. Här kan man storhandla i någon av de olika stormarknaderna, göra inköp på Apoteket, Systembolaget, blombutik och andra diverse butiker. Även ett gym och restauranger med skiftande utbud finns att besöka.

För motionären och friluftsmänniskan finns i närheten Eketångas naturreservat. Förutom ett 19 hektar skogbevuxet område finns även för den löptokige och gångentusiasten ett stigsystem med en 1 250 meter lång slinga med belysning. Även fotbollsplaner, ridskola, gymnastikhall samt tennis- och badmintonhall finns på behändigt avstånd.

Sommar, sol och tid för strandhäng. Från Pålsbo har man endast några få kilometerna till Tylösand där de råder en härlig partystämning under sommarmånaderna. Förutom sol på näsan kan man uppleva Sveriges svängigaste after beach där hela publiken gungar med, äta en skaldjursplatå med hela havet framför sig eller ta en månskenspromenad vid strandbrynet.

Pålsbo det komfortabla området med allt du behöver nästgårds.

Skolor i området

  • Trollbergets förskola Klockargårdsförskola, 1 – 5 år
  • Bergsgårdsförskola, 1 – 5 år
  • Kaninens Montessori förskola, 1 – 5 år
  • Bäckargårds förskola, 1 – 5 år
  • Bäckagårdsskolan, F – årskurs 5
  • Hovgårdsskolan, F – årskurs 5
  • Jutarumsskolan, F – årskurs 5

För uppdaterad information angående förskolor och grundskolor, besök kommunens hemsida halmstad.se.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser dagligen tur och retur till Halmstad med linje 30. Besök hallandstrafiken.se för mer information.