Hoppa till innehåll
 
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

Vitlingen 84

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Badstuga med altan i soligt läge!

  • Typ: Övrigt, 1- plans badstuga
  • Rum: 1
  • Boarea: 18 m2
  • Byggnadsår: 1997
  • Driftkostnad: 7 723 kr/år
  • Upplåtelseform: Arrenderätt

Välkomna till Vitlingen 84 – en underbar stuga strategiskt belägen bara en kort promenad från vackra Skrea Strand. Här kan ni på bara någon minut ta ett uppfriskande dopp i havet innan ni njuter av morgonkaffet på altanen. Stugan erbjuder ett lugnt och avskilt läge med en härlig uteplats som omges av lugn och ro. Här finns möjlighet att ta över stora delar av stugans inventarier för den som önskar.

Området erbjuder en praktisk servicebyggnad som är öppen året runt och som tillgodoser alla era semesterbehov. Denna renoverades 2023 med nytt tak i samband med att solcellerna installerades. Servicebyggnaden erbjuder fri tillgång till varmvatten, vilket ger er extra bekvämlighet. Här ingår också internet för samtliga stugägare via föreningen. Här kan du dessutom parkera bilen precis bakom stugan vilket underlättar vistelsen. På bekvämt gångavstånd finner ni ett utbud av restauranger, charmiga barer, lockande glasskiosker och natursköna promenadstråk som inbjuder till avkopplande promenader.

För de som önskar utforska stadens centrum, erbjuder området möjligheten att cykla in till stadskärnan eller ta en bekväm bussresa.

Här finns även en solig uteplats som ger er möjligheten att tillbringa stora delar av dagen i stugan, om ni inte föredrar en dag vid stranden. Vitlingen 84 är det perfekta valet för er som söker ett enkelt semesterliv att komma bort till och koppla av, utan några måsten.

Låter detta intressant så är ni varmt välkomna att kontakta mig eller anmäla er till visning så hör jag av mig!

Om Bostaden

Beskrivning

Välkomna in till Vitlingen 84! Här kommer ni in i mitten av stugan där ni finner köksdelen och sovdelen till höger, detta skärmas av med förvaring innan ni har matbord och soffa till vänster. Golvet är ett laminatgolv i en ljusare kulör, väggarna är vitmålade och taket är ett furutak. Köket är praktiskt med kombinerad kyl och frys för extra förvaring samt en normalstor spis där ni kan laga mat precis som vart som helst. Vita köksluckor för en stilren design, bänkskiva i laminat samt ett ljusrosa kakel som en fin liten färgklick.

Sammanfattning

Typ: Övrigt, 1- plans badstuga
Rum: 1
Boarea: 18 m2
Byggnadsår: 1997
Driftkostnad: 7 723 kr/år
Upplåtelseform: Arrenderätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren

Uppvärmning

Direktverkande el

Byggnadssätt

Vatten: Vatten saknas
Avlopp: Avlopp saknas
Grund: Plintar
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 2-glasfönster
Takbeklädnad: Papp
Ventilation: Självdrag
Allmän information: Information från föreningens hemsida http://www.skreastrand.com/index.php/vitlingen

Välkommen till Kvarteret Vitlingen på nätet!
Kvarteret Vitlingen är en samfällighetsförening som bildades 1981 och består av 134 stugor. Vårt kvarter är beläget mitt på Skrea strand. Ett stenkast från Skreas kilometerlånga sandstrand.
Beach House med både pizza och pubkvällar ligger i vår närhet. Livsmedel finns att köpa på ICA Kvantum på Skrea eller på campingen, som är vår närmsta granne. I vår närhet ligger en byggnad belägen direkt på beachen. I denna byggnad finns restauranger av god kvalitet.

Föreningen har en servicebyggnad som har byggts ut under 2008 och har renoverats 2013. Denna byggnad innehåller dam- och herravdelning, klädvårdsrum, rum med utslagsvask samt ett förråd med handredskap och verktyg, som står till medlemmarnas förfogande. För att komma in i dessa lokaler används nyckeltaggen. Servicebyggnaden har även diskmaskin och tvättmaskin, båda med tidsbokning. För att komma in i dessa lokaler används nyckelkortet. Under 2023 lades nytt tak på servicebyggnaden och samtidigt installerades även solceller på taket av servicebyggnaden. Sedan 2019 finns WiFi, för alla stugägare, installerad inom Vitlingen. Alla stugägare är ansvariga för området närmast sin stuga, gräsklippare finns i förrådet. Privat container för hushållsavfall finns för kvarterets stugägare.
Kommentar: Vasken i köket är kopplad till en stenkista. En mindre elektrisk pump finns även för att underlätta användningen av vatten.

Renoveringar

Invändigt har väggarna fått ny färg och utvändigt är panelen utbytt på två sidor (syd- och väst) samt målat under 2023.

Tomt/balkong/uteplats

Härligt läge i området med ett mysigt grönområde framför stugans uteplats vilket gör det ostört. Här har man dessutom ett fantastiskt syd-/väst läge med sol stora delar av dagen och kvällen efter en härlig dag på stranden. Uteplatsen är byggd 2023.

Övriga byggnader

Föreningen har en servicebyggnad som har byggts ut under 2008 och har renoverats 2023. Denna byggnad innehåller dam- och herravdelning, klädvårdsrum, rum med utslagsvask samt ett förråd med handredskap och verktyg, som står till medlemmarnas förfogande. För att komma in i dessa lokaler används nyckelkortet.

Parkering

Här har ni möjligheten att parkera en personbil vid er stuga vilket är en fördel i området.

Tv/Internetanslutning

Fritt wifi ingår via föreningen för alla stugägare.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Skrea Strand
Fastighetsbeteckning: HJORTSBERG 3:41

Omgivning

Det mest stadsnära badet i Falkenberg med 2 km sandstrand och höga sanddyner hela vägen. Sommartid finns ett rikt utbud av kiosker och serveringar. Den 250 meter långa badbryggan har handikappramp och digital termometer för vattentemperatur. De karakteristiska badhytterna började byggas under 30-talet. Hundbadzon finns på stranden. Tennis och minigolf finns nära inomhusbadet Klitterbadet. En boulebana finns strax söderut utmed Klittervägen. Det är nära till det mesta i Falkenberg. Till motorvägen kommer du på några minuter och till järnvägsstationen lika så. Närmaste mataffär är ICA Skrea Strand, i folkmun BeGe-mat, som håller hög klass och även har egna kockar som lagar husmanskost. ICA är beläget på Hjortsbergs centrum där du även hittar apotek, färg, pizzerior, skoaffär, blomsteraffär mm.

Ekonomi

Driftkostnader

7 723 kr/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 500 kr
Uppvärmning: 600 kr
Försäkring: 623 kr
Samfällighet: 6 000 kr
Beskrivning: Förningen har nyligen installerat solceller vilket har gjort att varmvatten för dusch och disk ingår i årsavgiften samt internet.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Det finns 0 pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration behövs ej

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och 3D

+ 8 Visa alla 14 bilder
 

Karta och område

Vitlingen 84, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Skrea Strand, Falkenberg
Vitlingen 84
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning