Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
Välkommen till HSB Sörgården!
 
 
Månadsavgift: 4 077 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Victor Helgesson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Helgesson
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Civilekonom
Sammanfattning
Månadsavgift: 4 077 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Victor Helgesson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Victor Helgesson
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare, Civilekonom

Barytongatan, Västra Frölunda

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 75,3 kvm
  • Byggnadsår: 1967
  • Månadsavgift: 4 077 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 3
  • Hiss: Nej

Ljus och trivsam trea med härlig balkong i soligt västerläge!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 75,3 kvm
Byggnadsår: 1967
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Bredband:
Föreningen har installerat fast bredband i samtliga lägenheter, kallas även FiberLan och "tre hål i väggen".
Telias FiberLan uttag sitter i de flesta fall i hallen. Det finns även möjlighet att koppla in ComHem lösningar via antenn-uttaget, så kallad "tre hål i väggen" lösning (Man kopplar in bredbandsmodemet i själva antenn-uttaget som har ett särskilt uttag för detta)

TV:
Föreningen har avtal med COM Hem och i föreningens grundutbud finns i det analoga nätet.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg

Omgivning

Kaverös

Redan för 9000 år sedan var Kaverös befolkat och fornlämningar som Kave Röse är bevarade än idag och sägs ha gett området dess nuvarande namn.

Kaverös är beläget på en höjd med naturen tätt inpå knuten och gränsar till Ruddalen, Högsbo och Flatås. Läget gör området unikt på så vis att man har en fantastisk utsikt från Kaverös över kringliggande områden i västra Göteborg. Bostäderna i Kaverös är omtyckta och erbjuder allt från modern nybyggnation till flerfamiljshus från tidigt 1950- och 60-tal. Gemensamt för byggnationen är att den oftast omges av mycket grönska och fina utsiktslägen.

Genom Kaverös går spårvagnen som lätt tar dig in mot staden eller ut mot Frölunda Torg. För mer information gå gärna in på www.vasttrafik.se.

Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum inte långt från Kaverös, med ca 200 butiker, restauranger och caféer bekvämt samlade under samma tak. Shoppinggator och torg i två plan erbjuder stora butikskedjor sida vid sida likväl som små exklusiva specialbutiker. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av serviceföretag som banker, frisörer, resebyråer samt hälsoservice som tandläkare och vårdcentral. Självklart finner man även en mataffär här. Intill torget ligger Frölunda Kulturhus med bland annat biograf, simhall och bibliotek. Mittemot Frölunda Torg ligger Ica Kvantum, Mio Möbler och McDonalds. Frölunda Torg befinner sig i ett expansivt skede med ombyggnation och nybyggnation med både nya butiker och boendeformer vilket främjar framtida utveckling i stadsdelen. Från Frölunda Resecentrum vid Frölunda Torg går ett närverk av bussar och spårvagnar som snabbt tar dig till olika delar av Göteborg men även Marklandsgatan är en bra knytpunkt i närheten.

Mitt i Kaverös ligger Kaverös centrum med matbutiken Willys hemma och en lokal pizzeria. Vid Marconimotet ligger Lidl. Mataffär och ytterligare service finns även vid närliggande Axel Dahlströms Torg. För mer information om närliggande skolor och förskolor besök www.goteborg.se.
Visa all fakta

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,45065%
Andel av månadsavgift: 0,45065%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Bostadsrättsförening HSB Sörgården med adresserna Barytongatan, Soprangatan och Tenorgatan omfattar 216 st lägenheter mellan 1-5 rok. Föreningen har 6 st tvättstugor, fritidslokal, bastu med relaxavdelning, hobbyrum, gästlägenhet, cykelrum, barnvagnsrum och soprum med kompostering.

HSB Brf Sörgården är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen följer en långsiktig underhållsplan enligt HSBs rekommendationer. Några större renoveringar som utförts de senaste åren i enlighet med underhållsplanen är:

2001, Balkonger renoverades och inglasning av balkonger kunde beställas av medlemmarna till egen kostnad.
2005, genomfördes ett stambyte och under samma renovering drogs ny el samt alla elcentraler i lägenheterna byttes till moderna centraler med jordfelsbrytare. I samband med detta stambyte renoverades samtliga badrum/våtrum i föreningen.
2005, drogs Telia bredbandsfiber in i alla lägenheter samt 'tre hål i väggen' bredbandslösning från ComHem installerades i alla lägenheter.
2008, Fritidslokalen renoveras och nytt kök med tillhörande vitvaror installeras
2009, Trapphus, tvättstugor, källargångar och entrépartier renoveras och säkerhetsdörrar installerades i alla ingångar från trapphus till källare, medlemmarna kunde besälla säkerhetsdörrar för sin bostad till egen kostnad.
2010-2011, Två av föreningens lekplatser totalrenoverades och ny lekutrustning installerades
2012-2013, Fönster av de äldsta modellerna byts ut
2013-2014, Garagen repareras
2014-2015, P-däck samt fasader renoveras, Gästlägenhet färdigställs
2016, Fasadrenoveringar fortsätter enligt underhållsplan, utemiljön ses över
2017, Säkerheten på P-däcken höjs med fjärrstyrd grind samt staket, gammal belysningsarmatur byts ut mot led-armaturer samt kompletteras med ny led-belysning på vissa ställen. Fasadrenoveringar fortsätter till hösten 2017 enligt underhållsplanen med 'I-huset' Dvs Barytongatan 9-15.
2017, Utemiljön på Z-husets gård rustas upp och lekplatsen byggs om helt och hållet.
2017, Ytskick renoveras i lokalen (samma lokal som bastun) där det kommande gymmet ska placeras, efter sommaren installeras gym-utrustning.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Sörgården
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Göteborg

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som nås från bottenplan. Det finns tvättstugor, fritidslokal, gym, bastu, hobbyrum, cykelrum, barnvagnsrum i föreningen. Gästlägenhet finns att hyra med 4-5 sovplatser till en kostnad av 300 kr / dygn.

Parkering

Det finns 154 st garageplatser och 117 st p-platser. Ca 130 kr/mån och garage för ca 260 kr/mån. Det är kö till garageplatserna (2018-05-08)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar.

Ekonomi

Månadsavgift

4 077 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Alla bilder och 3D

+ 2 Visa alla 8 bilder
 

Karta & område

Barytongatan, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy