Hoppa till innehåll
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
3 975 000 kr
Månadsavgift: 5 344 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sabina Klingsell, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sabina Klingsell
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion
Segeltorp

Hjälmvägen 13

Pris (Utgångspris): 
3 975 000 kr
Månadsavgift: 5 344 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sabina Klingsell, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sabina Klingsell
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

Fin 4:a med stor uteplats i söderläge

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 96 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00411
  • Byggnadsår: 2013
  • Månadsavgift: 5 344 kr
  • Driftkostnad: 1 340 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

En riktigt tilltalande bostad med väl avvägda ytor och fönster i tre väderstreck. Uteplatsen i söderläge erbjuder många härliga soltimmar och möjlighet finns att glasa in den för den som önskar. Bostaden disponeras med delvis öppen planlösning mellan stilrent kök
och lättmöblerat vardagsrum från vilket man når uteplatsen som suddar ut gränsen mellan ute och inne under sommarmånaderna. Bardisken skapar en naturlig social plats för både läxläsning med familjen och fördrinken med gästerna. Två bra sovrumsavdelningar med tre rymliga rum och gott om förvaring i två klädkammare. Här finns också både ett badrum med ny tvättutrustning och en gäst wc. Genomgående ligger ekparkett på golvet förutom i hallen som har praktiskt klinkers och väggarna är ljust målade. Hela bostaden är i bra skick.
Läget är utmärkt med närhet till allt man behöver för ett praktiskt vardagsliv. Både grundskolor och förskolor finns på kort avstånd liksom lekplats och fotbollsplan. Du är snabbt ute på E4/ E20 med bil eller i Fruängen/ Skärholmen med buss. Stormarknader, mataffärer och shopping erbjuds i Kungens kurva endast 3-4 min bort, liksom fantastiska Zetas trädgård med café som finns på promenadavstånd. Långsjön med fin gångstråk runt sjön och och Gömmarens naturreservat är perfekt för promenaden eller joggingrundan. Ja här har du nära till allt som underlättar vardagspusslet.
Välkommen med din intresseanmälan!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 96 kvm
Lägenhetsnummer: 00411
Pris (Utgångspris): 3 975 000 kr
Byggnadsår: 2013
Driftkostnad: 1 340 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Via telia

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Område: Segeltorp

Omgivning

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, ett lägemhetsbestånd med relativt nybyggda områden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva.

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva.

Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.

Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter.

Segeltorp har nu många invånare, men fortfarande stora områden obebyggd naturmark. Här finns 12 förskolor och 5 grundskolor. Två ytterligare förskolor är under planering. En av grundskolorna är Segeltorpsskolan (F-9) vid Segeltopr C/ Häradsvägen. Skolan har anor från 1917. Den nya invigdes 2010.
I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger på bra avstånd från bostaden. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor.

Segeltorp har mer att erbjuda för den som vill motionera och idrotta. 2007 invigdes ishallen Segeltorpshallen. Det finns flera häststall och ridhus i området. Idrottsföreningarna har fotboll, innebandy, ishockey m.m. på sina program.

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m.
Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén.

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0294400
Andel av månadsavgift: 2,94005
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Föreningen består av 42 lägenheter i 4 huskroppar. Uppvärmning via fjärrvärme.

Inglasning av balkong och uteplats:
Föreningen har sökt och beviljats bygglov.
Bygglovet är giltigt i fem år. För balkonger på våning 2 & 3 gäller detta t.o.m. aug 2023 och för våning1 & 4, mark- och övre våningen, t.o.m. sep 2024.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Segeltorps Orangeri
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Huddinge

Gemensamma utrymmen

Ett vackert orangeri utanför Visirvägen 8 hör till föreningen.

Det finns en samlingslokal i föreningen. I anslutning till bostaden finns ett barnvagnsförråd. I föreningen har man en trevlig gemensam uteplats/grillplats.
Ett stenkast från bostaden finns en ny färdigställd lekplats och även en fotbollsplan med konstgräs.

Parkering

Parkeingsplats går att hyra, bil för 400 kr/mån och MC för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Kommunikationer

Buss 173 går i närheten av lägenheten. Det tar ca 10 min att gå till Sätras T-bana.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 975 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 344 kr

Driftkostnader

1 340 kr/mån
Antal i hushållet: 5

Fördelas enligt följande

El: 550 kr
Försäkring: 490 kr
Försäkringskommentar: Bostadsrättstillägget ingår i avgiften. Föreningen har avtal med IF försäkringar
varmvatten: 300 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiklass: CC

Alla bilder och 3D

+ 27 Visa alla 33 bilder
 

Fotostyling

Börja titta

Planritning

Karta & område

Hjälmvägen 13, Segeltorp

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5344 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning