Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
2 295 000 kr
Månadsavgift: 2 241 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Stenhamra

Glimmergränd 7

Pris (Utgångspris): 
2 295 000 kr
Månadsavgift: 2 241 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nybyggd minivilla med soligt läge & utsikt över vacker natur!

  • Typ: Övrigt
  • Rum: 1
  • Lägenhetsnummer: 6
  • Bruksarea: 43 m2
  • Byggnadsår: 2023
  • Månadsavgift: 2 241 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Nybyggd minivilla med utmärkt läge, ostört längst in på återvändsväg med rofylld utsikt över vacker natur! Två inbjudande soliga altaner, perfekt belägna i sydöst och sydväst, samt liten trädgård. Två parkeringsplatser i direkt anslutning till huset och ett mindre utvändigt förråd ingår. Vardagsrum med tak till nock, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot köket. Smakfullt kök i vitt och elegant helkaklat duschrum med golvvärme. Mysig loftvåning med möjlig sovalkov eller klädkammare. Glasat räcke och öppet ner mot vardagsrummet. Ljust och stilrent med fina materialval. Genomgående vitt mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Effektiv uppvärmning med luft-luftvärmepump.

Mycket bekvämt boende med närhet till vacker natur, det häftiga stenbrottet och Mälaren. Behagligt gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, matbutik, pizzeria, konditori, gym, vårdcentral, flera busslinjer, upplyst motionsspår och mycket mer.

Om Bostaden

Beskrivning

SÄLLSKAPSRUM MED KÖK
Ett underbart sällskapsrum med stora fönsterpartier och fin utsikt över vacker natur. Generös takhöjd i ena delen av rummet, vilket skapar en härlig rymd och atmosfär. Här finns gott om plats för både soffa och matbord. Stilrent kök med vita köksluckor och rostfria handtag. Arbetsbänk i grå laminat med liggande kakel ovan i vitt. Infällda spotlights i taket vid köksbänken. Två garderober. Vitt mattlackat parkettgolv och vitmålade släta väggar. Innanför ytterdörren är det klinkergolv i en smakfull grå nyans. Ytterdörr med kodlås från Yale doorman.

Vitvaror från Electrolux:
Rostfri inbyggnadsugn
Inbyggd micro
Induktionshäll
Rostfri kombinerad kyl/frys
Helintegrerad diskmaskin
Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Köksfläkt från Ikea

DUSCHRUM
Elegant helkaklat duschrum. Wc, duschplats, vit tvättställskommod, spegel med belysning, handdukstork samt varmvattenberedare. Liggande vitt matt kakel från Höganäs på väggarna och Höganäs europé klinker på golvet i den smakfulla färgen greige. Behaglig komfortgolvvärme via elslingor. Stämningsfull belysning med infällda spotlights i taket.

LOFTVÅNING
LOFTRUM
En trappa med räcke leder upp till det väl tilltagna loftet. Här finns plats för både säng och tv-hörna. Ljust och luftigt med glasat räcke ner mot sällskapsrummet. Vitt mattlackat parkettgolv och vitmålade släta väggar.

SOVALKOV/KLÄDKAMMARE
Mysig sovalkov alternativt klädkammare bakom två vita skjutdörrar, ovan duschrummet. Vitt mattlackat parkettgolv och vitmålade släta väggar.

Sammanfattning

Typ: Övrigt
Rum: 1
Lägenhetsnummer: 6
Pris (Utgångspris): 2 295 000 kr
Byggnadsår: 2023
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Bruksarea: 43 m2

Kommentar till boarean

Bruksareauppgift enligt: Den ekonomiska planen och byggföretaget LM Design to Live in AB.

Vänligen observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Uppgift om boarea har inte heller gått att få fram. Den spekulant som tycker den exakta storleken eller boarean är viktig rekommenderas att utföra en areamätning av bostaden.

Upplåtna utrymmen

Det finns ett mindre utvändigt förråd som ingår i upplåtelsen.

Tomt/balkong/uteplats

Altan: Inbjudande trädäckad uteplats invid entrén med sydöstläge. Här finns utvändigt eluttag samt vattenutkast.
Altan: Härlig trädäckad altan med soligt sydvästläge. Härifrån kan man se en liten glimt av Mälaren.
Upplåten mark: Marken enligt bilagan "planerad ungefärlig upplåten mark" ingår i upplåtelsen av bostadsrätten. Det är inte uppmätt hur stor denna mark är och avvikelser från kartan kan förekomma.

Tv/Internetanslutning

Fiber finns framdraget och kan redan nu användas. Föreningen kommer undersöka gemensam upphandling av bredbandsavtal framöver.

Värme- och ventilationsanläggning

Luft-/luft värmepump. Komfortgolvvärme via el i duschrummet.
Självdragsventilation.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Ekerö
Område: Färingsö Södra

Omgivning

I Stenhamra finns bl.a. mataffär, pizzeria, frisör, bibliotek, gym, vårdcentral, ridskola och en båtklubb. Här ligger också omtyckta Stockbybadet där barn i alla åldrar samlas på somrarna och Borgenparken där det finns en mycket populär lekplats, utegym, boulebanor och hundrastgård.

För den idrottsintresserade finns flera bollplaner och ett upplyst motionsspår. I Skå/Svanhagen finns en stor idrottsanläggning med fotbollsplaner och ishall, hit tar det några minuter att åka med bil. Troxhammar golfklubb ligger även den på behagligt avstånd.

Det finns flera förskolor i området och två skolor. I Stenhamraskolan går barnen från 6-års till och med årskurs 5 och i Uppgårdsskolan finns årskurs 6-9.

Mest känt är Stenhamra för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. Där har bl.a. filmerna "Pippi Långstrump" och "Ronja Rövardotter" spelats in.

Kommunikationerna är goda med flera busslinjer som går till Brommaplan där gröna tunnelbanelinjen och flertalet busslinjer går. Det är ca 1 mil till Ekerö centrum där all tänkbar service finns och det är ca 2 mil till Brommaplan. Från Ekerö finns en färjeförbindelse över till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söder ut. Det finns också en pendelbåt som går från Ekerö centrum in till stan.

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 0.0275

Andelskommentar

Andel av förmögenhet: 2,75%

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

0 kr
Nettotillgångarna överstiger nettoskulderna, varför bostadsrättens andel av föreningens nettoskuldsättning är 0 kr.

Beräkningen har gjorts med årsredovisningen från 2022 som underlag. När årsredovisningen upprättades var inte alla föreningens byggnader färdigställda och det fanns vid den tidpunkten inga långfristiga skulder.

Föreningen har nu, efter att samtliga byggnader färdigställts, 14 895 000 kr i lån (kontrollerat 2024-01-30). Det gånger bostadsrättens andelstal (2,75%) blir en nettoskuldsättning på 409 612,50 kr avseende denna bostad. I den uträkningen har hänsyn inte tagits till föreningens nuvarande tillgångar.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Minivillan är belägen på fastigheten Ekerö Stockby 4:173. Föreningen består av 18 lägenheter som är byggda på 6 olika tomter. Husen är uppförda av lokala företaget LM Design to Live in AB.

Gemensamma utrymmen

Ett mindre utvändigt förråd hör till bostaden, förrådet är upplåtet med bostadsrätt.

Parkering

Grusad parkering på den upplåtna tomten med plats för två bilar.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

2 295 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 241 kr
I avgiften ingår parkeringsplats, sophämtning samt fasta kostnaden för vatten/avlopp.

Driftkostnader

Kommentar: Driftkostnader har inte gått att få fram då ingen ännu har varit bosatt i bostaden.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration behövs ej

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta och område

Glimmergränd 7, Stenhamra

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2241 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Färingsö Södra, Ekerö
Glimmergränd 7
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning