Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
3 475 000 kr
Månadsavgift: 4 236 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ekerö

Ekuddsvägen 36C

Pris (Utgångspris): 
3 475 000 kr
Månadsavgift: 4 236 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linn Lagerqvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Linn Lagerqvist
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Etagelägenhet med högt i tak och fantastisk atmosfär!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: ca 73 m2
  • Lägenhetsnummer: 50
  • Byggnadsår: 1985/1986
  • Månadsavgift: 4 236 kr
  • Driftkostnad: 794 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkomna till denna läckra etagelägenhet med högt i tak och fantastisk atmosfär! Det finns möjlighet att bygga om bostaden till en mini trea. Underbar rymd i köket med tak till nock och öppet upp mot vardagsrummet. Duschrummet är totalrenoverat 2021 i stilrent utförande. Sovrummet har utgång till altanen på baksidan samt ingång till walk in closet (som många bygger om till ett extra litet rum). Vardagsrummet är beläget en trappa upp, här har man fint ljusflöde med både vanliga fönster och takfönster. Uteplats på entrésidan med morgon- och förmiddagssol samt uteplats på baksidan med kvällssol. Centralt läge på Ekerö med gångavstånd till bl.a. Ekerö centrum, bra busskommunikationer, skolor, förskolor och vacker natur.

Mycket välskött förening med installerad bergvärme. Kostnaden för uppvärmning, vatten, grundutbud med tv-kanaler samt bredband via fiber ingår i avgiften. Föreningen har en kvarterslokal och övernattningsrum som man kan hyra för en billig peng, i området finns också fina lekplatser.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN
HALL
Välkomnande entréhall med högt i tak och fantastisk rymd. En garderob med skjutdörrar erbjuder utmärkt förvaring. Svart klinkergolv och vitmålade väggar. Möblerbar inre hall med parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK
Ett kök utöver det vanliga med högt i tak och underbar atmosfär. Rymlig matplats invid fönster med utsikt mot skogen. Parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaringsutrymme bakom vita köksluckor och goda arbetsytor med vitt kakel ovan. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis med häll samt fläkt. Kyl/frys är från 2023 och övriga maskiner är äldre.

DUSCHRUM
Totalrenoverat stilrent duschrum från 2021. Vitkaklade väggar och klinkergolv i en grå ton med behaglig el-golvvärme. Duschplats med vikväggar av glas, wc, vit handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt infällda spotlights i taket. Tvättmaskin från okänt år.

SOVRUM
Trivsamt sovrum med laminatgolv och ljust målade väggar samt en fondtapet. Utgång till baksidan.

KLÄDKAMMARE/KONTOR
Med ingång från sovrummet ligger denna walk in closet, som har använts som kontor. En del i området har flyttat väggen mellan klädkammaren och sovrummet (så klädkammaren blivit större) och använt den som ett extra sovrum. Här finns ett fönster samt hylla med klädstång. Plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

ÖVERVÅNING
VARDAGSRUM
En trappa upp ligger detta fantastiska rum med flera fönster, takfönster och öppet ner mot köket. Parkettgolv och tapetserade väggar.

FÖRRÅD
Det finns ett utvändigt förråd. Förrådet nyttjas av bostadsrättsinnehavaren men det är inte upplåtet med bostadsrätt.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: ca 73 m2
Lägenhetsnummer: 50
Pris (Utgångspris): 3 475 000 kr
Byggnadsår: 1985/1986
Driftkostnad: 794 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Vänligen observera att den exakta ytan inte är uppmätt.

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats: Stensatt uteplats invid entrén med behaglig utsikt mot skogen och skön morgon-/förmiddagssol. En häck skärmar av mot gränden.

Trädäckad altan på baksidan, som ramas in av grönska. Denna uteplats bjuder på kvällssol.

Marken är inte upplåten med bostadsrätt och det finns inte heller något skriftligt nyttjanderättsavtal. Marken tillhör föreningen men de boende nyttjar och sköter om marken i anslutning till sina bostadsrätter.

Tv/Internetanslutning

Tv och internet via fiber från Telia. Basutbud med tv kanaler (Telias tv-paket "lagom") samt bredband via fiber (1000/1000) ingår i avgiften.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Ekerö
Område: Ekerö Tätort

Omgivning

Radhuset ligger i mycket eftertraktade Ekudden, ett barnvänligt område med fina lekplatser.

Det är nära gångavstånd till Ekerö centrum som erbjuder en stor välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, klädbutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, bageri, systembolag m.m. Precis nedanför Ekerö centrum ligger Tappströmskanalen. Där finns en liten strandpromenad och ett välbesökt sommarcafé.

Nära intill ligger Ekebyhovs slottspark och bokskog. I slottsparken finns vackra promenadområden och slottet serverar utsökta luncher. I Ekebyhovsdalen finns nöjen för både stora och små med lekplats, skatepark, utegym och hundrastgård.

I Jungfrusund finns ett rikt utbud av aktiviteter, ett flertal restauranger, en fräsch gymanläggning, padelbanor, skönhetssalonger, minigolfbana, strand samt uthyrning av båt, kanot, sup, etc.

Ekerö erbjuder flera fina badplatser, närmast är det till Närlundabadet.

För den idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsanläggning med bl.a. fotbollsplaner, badhus, tennisbana och ishall. Det är även nära till Jungfrusundsåsens naturområde som bl.a. erbjuder mycket fina motionsspår, vandringsleder och ridstigar. Där ligger även Ekebyhovs skidbacke. Är man hästintresserad finns det ett stort utbud av stall och ridskolor. På Ekerö finns tre golfbanor, Mälarö GK, Drottningholm GK samt Troxhammar GK.

I närområdet finns flera förskolor och skolor, bl.a. Ekuddens förskola som ligger i radhusområdet, förskolan Ångbåten, Ekebyhovsskolan och Tappströmsskolan.

Kommunikationerna är mycket bra. Det tar bara några minuter att promenera till Ekerö centrum eller Ekerövägen där flertalet busslinjer går. Det finns också en pendelbåt som går mellan Tappström och Klara Mälarstrand. Bara ca 5 min med bil från Ekuddsvägen går bilfärjan från Ekerö till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söderut.

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 0,007079

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

342 836 kr
Beräkningen har gjorts med årsredovisningen från 2023 som underlag.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Fastighet Ekebyhov 1:527
I föreningen finns 113 lägenheter fördelat på 1 st 1 rok, 28 st 2 rok, 48 st 3 rok, 31 st 4 rok, 5 st 5 rok.
Området är ritat av den kända arkitekten Ralph Erskine.
Föreningen har en hemsida: www.brfekeby.se
Uppvärmning via bergvärme. Spetsvärme för varmvattnet via fjärrvärme.
Ekonomi och administration sköts av Hsb.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en samlingslokal med kök och stort allrum som går att hyra för ca 400 kr/dygn. Invid samlingslokalen finns ett gästrum med fyra bäddar och wc som kan hyras för 300 kr/dygn. Det finns också en stor tvättstuga med fyra tvättmaskiner, matt-tvätt, torktumlare, torkskåp, centrifug och mangel.

Parkering

I föreningen finns garageplatser, carportplatser och parkeringsplatser som uthyres separat. Garageplats kostar ca 350 kr/månad. Parkeringsplats med motorvärmaruttag kostar ca 200 kr/månad. Parkeringsplats i carport kostar ca 180 kr/månad.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

3 475 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 236 kr
I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och internet

Driftkostnader

794 kr/månad
Kommentar: Driftkostnaden baseras på säljarens förbrukning, en person i hushållet.

Fördelas enligt följande

Försäkring: 133 kr
Hushållsel (beräknad årsförbrukning 3 090 kWh): 661 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är inte pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 96 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 60 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-12-31

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 39 Visa alla 45 bilder
 

Planritning

Karta och område

Ekuddsvägen 36C, Ekerö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4236 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Ekerö Tätort, Ekerö
Ekuddsvägen 36C
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning