Hoppa till innehåll

Mäklare på Costa del Sol

Området har flera bobutiker
Hitta ditt närmaste kontor
Området har flera bobutiker

Svenska mäklare på Costa del Sol

Letar du efter en svensk fastighetsmäklare på Costa del Sol, eller spanska solkusten som det också kallas, har du kommit rätt. Våra mäklare finns på plats och bor här sedan många år. De talar svenska och är alla utbildade utlandsmäklare.

Costa del Sol är en nästan 20 mil lång kustremsa som sträcker sig från Nerja i öster till Estepona och Manilva i väster. Här hittar du provinshuvudstaden Malaga, semesterorten Torremolinos, det skandinaviska högkvarteret Fuengirola, populära Mijas och lyxiga Marbella, för att bara nämna några av de populära orterna längs denna vackra kust.

På Costa del Sol kan du hitta en fridfull bostad i en vitkalkad by uppe i bergen eller en lägenhet nära till strand, restauranger, shopping, sjukvård och kommunikationer. Men, förutom det mest självklara med sol, bad, ljumna kvällar, goda måltider och flertalet internationella golfbanor tillkommer så mycket mer med en bostad på Costa del Sol! Innanför denna praktfulla kustremsa slås man av en oslagbart vacker natur med ett bergigt landskap som bjuder på gastronomiska upptäckter, bland annat den kända Ibericoskinkan. Här finns ett unikt historiskt- och konstnärligt arv i städerna Sevilla, Granada, Cordoba, och Jerez de la Frontera. Dessutom är du bara drygt en timmes båtresa från det färgsprakande Marocko med allt vad det har att erbjuda i kultur, mat och pulserande marknader. Så när du äger en bostad i Costa del Sol blir det helt enkelt aldrig tråkigt!

Hitta rätt bostad på Costa del Sol

På Costa del Sol hittar du allt ifrån lägenheter i äldre stil belägna i genuina spanska kvarter till nybyggda radhus nära golfbanan eller större hus med pool strax utanför städerna. Costa del Sol har sedan länge varit en plats dit skandinaver reser eller flyttar. Här kan du leva med bra standard för en mindre peng än i Sverige, du hittar Svenska Kyrkan, Sveriges största utlandsskola och flera andra svenska organisationer på plats. Soltimmarna är många och Costa del Sol är bara några timmar bort från Sverige. Ett härligt område där det finns plats både för pensionären, familjen eller den återkommande livsnjutaren.

Mäklare som kan Costa del Sol

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling Spanien får en mäklare som kan sitt område, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Våra mäklare i Spanien kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning vare sig du ska köpa eller sälja en bostad. Fyll bara i formuläret nedan för att komma i kontakt med någon av våra svenska mäklare i Costa del sol.

Kontakta oss

Jag är intresserad av att

Bostadsintresse

Bostadsuppgifter

500 tecken kvar

Kontaktuppgifter

Oj, något gick fel. Försök gärna igen.

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
 
 
 
 
 
 

Till salu på Costa del Sol

Vi har koll på Costa del Sol

Hitta hit

Kontor Costa del Sol (4)

Samarbetspartners

SEB

Ordna bolån