Hoppa till innehåll

Mäklare i Fuengirola

Svenska mäklare på plats i Fuengirola

Våra mäklare i Fuengirola har stor kännedom om bostäder i Fuengirola och hur marknaden ser ut, vilket gör att vi kan hjälpa dig att hitta just vad du drömmer om. Vi tar dig igenom hela processen från att du börjar leta efter ditt hus tills du kliver in genom dörren för första gången. Tillsammans diskuterar vi dina behov och göra allt vi kan för att du ska hitta ett hus eller en lägenhet i Fuengirola som du kommer att trivas med. Vi hjälper dig med allt kring köpprocessen i Spanien och ser till att allt fungerar tryggt och enkelt med ditt nya bostadsköp.

Här i vår del av Costa del Sol går temperaturen sällan under 18 grader.  Vintrarna är milda, somrarna är heta och solen strålar 300 dagar om året. Havet där du kan snorkla, simma och surfa är ett stenkast bort. Men det finns även vandringsleder och vattenparken Aquamiljas där du och familjen kan roa er, och varför inte åka till Sierra Nevada som ligger 2 timmars bilresa bort och åka skidor i de fantastiska backarna. 

För dig som är intresserad av fler områden längs solkusten har vi även ett lokalt mäklarkontor i Marbella.

Köpa hus i Fuengirola

Att köpa bostad i fantastiska Fuengirola är en dröm för många svenskar. Och det är inte så konstigt. Här får du ett modernt stadsliv kombinerat med charmiga och genuina områden. Du hittar alla typer av bekvämligheter, upplevelser, ett stort utbud av nöjen och långa sandstränder där du kan njuta av livet tillsammans med familjen.

Alla hittar sina guldkorn i härliga Fuengirola

Spännande butiker. Två biografer. Ett stort köpcentrum. Costa de Sols största loppmarknad. Spanska restauranger. Internationella restauranger. Och ett härligt nattliv om du vill dansa hela natten lång. I Fuengirola hittar du allt du behöver för att trivas. Börja med att ta en promenad på de smala gågatorna i centrum, så kommer du att känna av den vänliga atmosfären och upptäcka dina favoritplatser i lugn och ro.

Barnvänliga stränder och god mat

Och strosa framförallt på Fuengirolas kända långa strand som sträcker sig från borgen Castillo Sohail i väster till Torreblanca i öster. Det härliga klimatet, den goda maten och det lugna tempot gör att de flesta trivs. Har du barn så hittar du både förskola, grundskola och gymnasium i regi av Svenska skolan.

Område och kommunikationer

Ska du köpa hus eller lägenhet i Fuengirola behöver du fundera på dina behov när det gäller kommunikationer. En av dom bästa sakerna med området från Malaga fram till Fuengirola är att tåget finns som går var 20 minut till och från flygplatsen. Så vill du ha storstad och upptäcka spännande kultur sätter du dig bara på tåget in till Malaga.

Svenska Skolan i Fuengirola

Svenska Skolan (El Colegio Sueco), Costa del Sol är en av de största utlandsskolorna i världen och ligger vackert beläget med en 9 km lång strand. Skolan grundades år 1969 och drivs av en föräldraförening. Den har cirka 200 elever, fördelade över alla skolåldrar från tre år till gymnasiet. Svenska skolan i Fuengirola är inte bara en skola utan även en trevlig mötesplats för många svenskar.

Att flytta till Fuengirola

Visst känns det lite pirrigt när du tänker på det? Det är inte varje dag man packar ihop sitt hem och flyttar till Spanien. Det är, för många, ett stort steg. Men som tur är kan vi på Svensk Fastighetsförmedling Utland hjälpa dig med det mesta så att hela processen går smidigt.

Semesterbostad i Fuengirola

Och du behöver ju inte flytta för gott. Många som bor halva året i Fuengirola, vilket ger dig det bästa av Sverige och det bästa av Spanien. Vissa köper även ett sommarhus här och åker ner lite när det passar och hyr ut huset när de inte är här.

Kontakta oss

Jag är intresserad av

Bostadsintresse

Bostadsuppgifter

500 tecken kvar

Kontaktuppgifter

Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel. Försök gärna igen.

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Till salu i Fuengirola

Vi har koll på Fuengirola

Hitta hit

Kontor Fuengirola (1)

Samarbetspartners

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Ordna bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån