Hoppa till innehåll

Svenska mäklare i Marbella

Marbella – staden som kanske är den mest omtalade längs med Costa del Sol. Här hittar du en storslagen natur med Sierra Blanca-bergen i bakgrunden, närmare tre mil av vita sandstränder och det mesta du kan tänka dig av lyx och flärd. Men även ett stort utbud av golfbanor, pittoreska gränder och historiska miljöer. Här hittar du även våra svenska fastighetsmäklare på plats i Marbella för att underlätta din resa mot ditt eget spanska boende.

I Marbella går temperaturen sällan under 18 grader med milda vintrar och heta somrar. Soltimmarna är många och återfinns hela 300 dagar om året. Den närmaste flygplatsen hittar du i Malaga, bara 40 minuters bilresa från Marbella. Det gör resan från Sverige till Marbella enkel och med flera researrangörer för denna sträcka så finns det många turer att välja mellan.

Hitta ditt boende i Marbella

Står en lägenhet i Marbella på din önskelista eller vill du hellre investera dina pengar i ett hus? Marbella erbjuder både nyproduktioner och äldre spanska bostäder i klassisk stil med vitkalkade fasader och små franska blommande balkonger. Flera lägenhetskomplex, radhus och villor har tillgång till egen pool, vilket ger ett enormt mervärde under den varma sommaren. Vad slår ett uppfriskande morgondopp, ljummet kvällsdopp eller långa lata timmar vid poolen, inte mycket. Våra mäklare på plats i Marbella kan hjälpa dig att hitta en bostad med guldkant!

Förutom att staden i sig själv erbjuder både solbad, vattenaktiviteter, golf, matupplevelser och vackra vyer så finns många spännande utflyktsmål inom räckhåll. Vad sägs om en utflykt till Marocko eller Gibraltar, en tur upp i bergen eller en promenad längs den välkända Golden Mile? Ett stråk av prestigefyllda nattklubbar och lyxanläggningar som sträcker sig hela vägen fram till Puerto Banús småbåtshamn. Som också det är en omtalad sevärdhet med pampiga båtar, exklusiva butiker och barer. Är kanske ditt sikte inställt på en bostad i just Puerto Banús, inga problem våra mäklare hjälper dig att hitta rätt även där!

Mäklare som kan Marbella

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling Spanien får en mäklare som kan sitt område, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Våra mäklare i Spanien kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning vare sig du ska köpa eller sälja en bostad. Fyll bara i formuläret nedan för att komma i kontakt med någon av våra svenska mäklare i Spanien.

Kontakta oss

Jag är intresserad av att

Bostadsintresse

Bostadsuppgifter

500 tecken kvar

Kontaktuppgifter

Oj, något gick fel. Försök gärna igen.

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
 
 
 
 
 
 

Till salu i Marbella

Vi har koll på Marbella

Hitta hit

Kontor Marbella (1)

Samarbetspartners

SEB

Ordna bolån