Hoppa till innehåll

Din svenska fastighetsmäklare i Estepona

I västra delen av Costa del Sol med bergskedjan Sierra Bermeja i norr ligger Estepona som bevarat sin ursprungliga charm som andalusisk by och fiskesamhälle. Estepona är känt för sina idylliska smala stengator och vita små hus i Gamla stan, fisk- och skaldjursrestauranger, milslånga stränder och inte minst som en exklusiv golfort. Här lyser solen hela 325 dagar om året och medeltemperaturen ligger på beghagliga18,5 grader. En perfekt destination året runt helt enkelt. På plats hittar du också våra svenska fastighetsmäklare i Estepona som kan hjälpa dig med din bostadsaffär.
 
Med en 21 km lång kustlinje finns fantastiska stränder för alla smaker. Längs med stadsstranden Playa del Rada ligger strandpromenaden Paseo Maritimo som kantas av palmer och mysiga tapasbarer. Medan den familjevänliga stranden Playa del Christo vid marinan erbjuder vattensporter och grunt vatten för de yngsta barnen. Oavsett om du letar efter en topprenoverad lägenhet vid stranden eller en villa med egen pool guidar våra mäklare i Estepona dig rätt. 
 
Vad finns det att göra i Estepona? Populära aktiviteter är vandring, golf, flamenco- och jazzshower, padel, botaniska trädgården, muséer och tjurfäktningsarenan. Söker du en upplevelse utöver det vanliga är ett tips att besöka safariparken Selwo. Här lever 2 000 djur från hela världen under halvvilda förhållanden. Kontakta våra mäklare i Estepona för fler tips på utflykter och sevärdheter i Estepona.
 
Reser till Estepona gör du enklast via flygplatsen i Malaga. Därifrån kan du ta buss som tar cirka 1,10 timmar.

Hitta ditt boende i Estepona

Estepona har drygt 60 000 invånare och är en kosmopolitisk stad med andalusisk charm och moderna bekvämligheter som lockar både turister och dig som söker fritidsboende. Staden har förvaltat sitt kulturarv väl men ändå öppnat upp för turismen och utlänningar som vill bo i Spanien. Estepona passar dig som söker det typiskt spanska men ändå vill ha lite liv och rörelse. Våra svenska mäklare som är bosatta i Estepona berättar gärna mer varför dem trivs här så bra. 
 
Förr var det mest äldre som flyttade hit men på senare år har intresset ökat bland folk i alla åldrar som söker ett lugnare tempo med närhet till Marbellas storstadspuls men till en bättre prislapp. Restauranger och barer börjar anpassa sig och just nu pågår ett projekt med att bygga samman stränderna med en ny bilfri boulevard vilket också är ett lyft för staden.
 
Våra fastighetsmäklare i Estepona förmedlar alla typer av boende i Estepona. Alltifrån permanenta fritidshus till semesterlägenheter till salu i Estepona. Gillar du mysiga kvällspromenader och att kika på lyxbåtar i marinan finns det gott om attraktiva lägenheter i Estepona hamn. Här hittar du trevliga fisk- och skaldjursrestauranger och den berömda marknaden som äger rum varje söndag.
 
Drömmer du i stället om ett renoverat townhouse i traditionell spansk stil ska du leta i Gamla stan i Estepona. Här kan du strosa runt på idylliska stengator bland vita hus och besöka mysiga torg, den berömda tjurfäktningsarenan eller koppla av på någon tapasbar.
 
För dig som är golfentusiast och söker en nyproducerad semesterlägenhet eller en lyxig och modern villa lite utanför stan är bostadsområdet Cancelada nära El Paraiso Golfklubb ett utmärkt val. Totalt finns det över 30 golfbanor nära Estepona, somliga i världsklass. Läs mer om Golf i Spanien
 
Oavsett om du är på jakt att köpa en lägenhet eller letar efter ett hus till salu i Estepona hjälper våra svenska mäklare i Estepona dig.

Mäklare som kan Estepona

Till skillnad från de större fastighetsbyråerna som utgår ifrån Marbella hittar du Svensk Fastighetsförmedlings kontor med våra svenska mäklare på plats i Estepona. Tack vare vår lokalkännedom och vårt breda kontaktnät som sträcker sig över hela Sverige och Spanien hittar vi rätt köpare till rätt objekt. Våra mäklare i Estepona förmedlar alla typer av boende i och runt omkring Estepona där framför allt nyproduktion dominerar. Behöver du rådgivning eller bara är nyfiken på hur det är att leva och bo i Spanien? Varmt välkommen att kontakta våra svenska fastighetsmäklare i Estepona. 

Kontakta oss

Jag är intresserad av att

Bostadsintresse

Bostadsuppgifter

500 tecken kvar

Kontaktuppgifter

Oj, något gick fel. Försök gärna igen.

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
 
 
 
 
 
 

Till salu i Estepona

Vi har koll på Estepona

Hitta hit

Kontor Estepona (1)

Samarbetspartners

SEB

Ordna bolån