Hoppa till innehåll

Mäklare i Nerja

Svenska mäklare i Nerja

Med Sierra Nevada i ryggen och medelhavet framför sig ligger den pittoreska, andalusiska staden Nerja, endast sju mil från Malagas flygplats. Nerja anses av många som den mest eftertraktade kustorten på östra delen av Costa del Sol och bjuder på fascinerande historia, vacker natur, spännande gastronomi och små mysiga badvikar. På plats i Nerja hittar du även våra svenska fastighetsmäklare som kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Tack vare att staden ligger skyddad av bergskedjan Sierra Almijara råder ett så kallat subtropiskt klimat vilket höjer temperaturen ett par grader och bjuder på milda vintrar och svalkande vindar från Atlanten sommartid. Om du är sugen på mango, avocado eller papaya finns det goda chanser att hitta det just här eller varför inte odla exotiska frukter i din egen trädgård? Våra svenska mäklare i Nerja hjälper dig att hitta en bostad med trädgård.

I Nerja finns alltid något att göra. Här finns gott om slingrande gågator och den mest kända är den palmkantade Paseo Balcón som tar dig in till stadens historiska centrum där du hittar utsiktspunkten Balcón de Europa belägen högt upp på en klippa med milsvid utsikt. Hoppa på turisttåget och besök den tusenåriga grottan Cueva de Nerja eller ta dig ut i nattlivet och tillbringa kvällen bland barer och tapashak. Efter en lång utekväll kan det vara skönt att lata sig på Burrianastranden. Här kan du snorkla, hyra vattenskoter eller paddla ut till det berömda vattenfallet i Maro. Passa också på att testa den berömda paellarestaurangen Ayos.

Söker du storstadspuls är Malaga och dess flygplats bara 45 minuter bort och skidorten Sierra Nevada når du på 1,5 timme. Ta hjälp av din fastighetsbyrå i Nerja och få fler tips på sevärdheter och utflykter.

Hitta ditt boende i Nerja

Jämfört med andra städer längs solkusten har Nerja skonats från höghuskomplex och kännetecknas i stället för sina låga vita hus och välbevarade bostadsområden. Stadskärnan består av bara två till trevåningshus vilket bidrar den mysiga stämningen. I Nerja har du alltid närhet till naturen, både berg och hav inom gångavstånd. Kuststräckan kantas av flera vackra vikar och stränder för avkoppling, sol och bad. Söker du en fantastisk naturupplevlese är ett tips att vandra upp längs med floden Riu Chillar till byn Frigiliana eller varför inte besöka den bortglömda byn El Acebuchal.

Staden är populär bland turister både sommar- och vintertid. Här bor också en stor andel bofasta vilket bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt. Området är perfekt att flytta till för dig som är romantiskt lagd, historiefantast eller adrenalinsökare. Nerja passar även par och familjer som vill bort från överexploaterade semesterorter och söker småstadsmys.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Nerja förmedlar alla typer av fastigheter i Nerja. Kanske är du på jakt efter en nyproducerad lägenhet i toppskick med gångavstånd till Playa Burriana eller en charmig villa med vacker trädgård och pool i genuina byn Maro?

Vad sägs om ett radhus med en solig takterass i det populära bostadsområdet Capstrano eller en lantvilla i den mysiga bergsbyn Frigiliana med milsvid utsikt? Oavsett vad du söker finns våra svenska mäklare på plats för att komma med förslag på bostäder till salu i Nerja som matchar just dina önskemål.

Mäklare som kan Nerja

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling Nerja får en mäklare som kan sitt område, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Våra mäklare i Nerja kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning vare sig du ska köpa eller sälja en bostad. Fyll bara i formuläret nedan för att komma i kontakt med någon av våra svenska mäklare i Nerja.

Kontakta oss

Jag är intresserad av

Bostadsintresse

Bostadsuppgifter

500 tecken kvar

Kontaktuppgifter

Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel. Försök gärna igen.

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Vi har koll på Nerja

Hitta hit

Kontor Nerja (1)

Samarbetspartners

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Ordna bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån