Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
990 000 EUR
Anmäl intresse
Petra Sjökvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Petra Sjökvist
Utbildad utlandsmäklare
Fuengirola
Utgångspris: 
990 000 EUR
Anmäl intresse
Petra Sjökvist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Petra Sjökvist
Utbildad utlandsmäklare

Lyxig nyproduktion i Cabopino

  • Typ: Ägarlägenhet, 1 plan
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Upplåtelseform: Äganderätt
  • Hiss: Ja

Endast 2 kvar!

Välkommen till denna nyproduktion i vackra Artola Alta med närhet till Cabopinos golfbana och hamn. Området är lugnt och stillsamt men med kort avstånd till bekvämligheter som mataffärer, kaféer och restauranger. Till det har du enkel åtkomst till motorvägen som tar dig vidare till Marbella och La Cala de Mijas.

Projektet består av endast 16 bostäder med 1, 3 och 4 sovrum, alla med havsutsikt och söderläge. Designen är modern med materialval av högsta kvalité och byggtekniken motsvarar de senaste inom hållbart bygge och energibesparing för minsta miljöpåverkan. De gemensamma utrymmena består av poolområden med grönskande trädgårdar i Yasuragi anda. Parkering och förråd finns.

Välkommen att kontakta mäklare för mer information.

Objektnummer:319419

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Ägarlägenhet, 1 plan
Rum: 4, varav 3 sovrum
Byggnadsarea: 164 kvm
Utgångspris: 990 000 EUR
Byggnadsår: 2021
Upplåtelseform: Äganderätt
Hiss: Ja
Tillträde: Q4 2023

Byggnadssätt

Kommentar: Projektet kännetecknas av en harmonisk balans mellan markens naturliga sluttning och utformningen av byggnader, privata trädgårdar och gemensamma områden. Skiljeväggen som omringar komplexet består av tegelstenen täckt med cementmurbruk i likhet med byggnadens fasader. Gångvägarna och trapporna är gjorda av halkskyddade keramiska plattor och komprimerad grus.

Trädgårdsskötseln är integrerad med markens naturliga sluttning med hjälp av gräsängar i omgivningen av poolerna och med utsikt mot havet och kusten samt tropisk grönska. De gemensamma områden kommer att kantas av klätterväxter som tillåter en trevlig miljö och som bidrar till att reglera temperaturen i hemmen.

Anslutningen till parkeringsplatserna görs från vägen till varje kvarter och är gjorda av stämplad betong med LED -beacons -belysning. Garageportarna är motoriserade och formade av ribbade lameller laminerade i PVC, där öppningen utförs automatiskt med fjärrkontroll eller från en elektronisk porttelefon.

Poolerna:

De finns två gemensamma saltvattenpooler, omklädningsrum och toaletter som är tillgängliga från rekreationsområdet.

Fodret i poolerna är av material Sukabumi -sten, som är en natursten för exklusiva pooler, ett mineral från gruppen kvartsiter och från familjen zeoliter vars joniska egenskaper används för att rena vatten. Den främsta egenskapen för natursten, infödd i Asien, är dess färg, en grönaktig nyans som blir smaragd under vatten. En speciell pjäs för de mest exklusiva projekten som skapar utrymmen för unik naturlighet och skönhet.
I de privata poolerna är däcket tillverkat med tekniskt trä i nordiska toner. Det tekniska träet är tillverkat 50% med PVC och den andra halvan med träfibrer, vilket ger en kombination av plast och naturfibrer ett strikt estetiskt utseende som liknar trä, men är fritt från effekterna av fukt och därför därför mycket motståndskraftig med tiden.

Hållbart bygge:

Projektet tar vara på områdets naturliga miljön och strävar efter en ansvarsfull användning av resurser varpå hänsyn är taget i användningen av konstruktionsteknik med tekniker för att minimera miljöpåverkan.

Energi och atmosfär
Energibesparingssystemet utförs med hjälp av ett högeffektivt aerotermiskt system, tillsammans med konstruktionssystem som garanterar exceptionell termoakustisk komfort genom att optimera höljet.
Aerotermisk energi är en mycket effektiv faktorteknik, baserad på utvinning av energi från luften, som kommer 75% från uteluften och endast 25% kommer från elförbrukning. Denna teknik kan betraktas som förnybar energi, eftersom den är en högeffektiv teknik och låga CO2-utsläpp. Detta system återanvänder spillvärmen från värmepumpen för att luftkonditionera hemmet.

Miljökvalitet inomhus
Bostäderna är konstruerade och byggda så att de har tillräcklig ventilation, tillräcklig termisk och akustisk komfort med aluminiumsnickeri med termisk brytning (RPT) och tvåglasfönster med akustiskt (laminat) och solskydd, och korrekt belysning som gör det mesta av naturligt ljus genom stora fönster.
Innovation i sin design- Under designprocessen har alla miljöeffektiva resurser fått en särskild roll.

Tomt/balkong/uteplats

Terrass: nås från vardagsrum och sovrum, ca 84 kvm.
Privat trädgård: nås från terrassen, ca 16 kvm.
Gemensamt poolområde och vacker trädgård.

Allmänt

Region: Andalucía
Kommun: Málaga
Område: Cabopino

Parkering

Parkering och förråd finns.

Övrigt

Hav: 2km
Stormarknad: 1,4km
Golfbana: 900m
Flygplats: 38km

Ekonomi

Utgångspris

990 000 EUR

Pantbrev

Det finns 0 st pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Alla bilder

+ 2 Visa alla 8 bilder
 

Planritning

Karta & område

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Petra Sjökvist

Utbildad utlandsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Bilder

Planritning