Hoppa till innehåll

Svenska fastighetsmäklare på Costa Blanca

Vill du hitta ett boende i området som har Spaniens bästa klimat? Med en medeltemperatur på 20 grader och mer än 320 soldagar per år och som dessutom går under smeknamnet ”vita kusten” tack vare sina långa vackra, vita stränder. Vi förstår dig! Här på Costa Blanca hittar du våra svenska utbildade utlandsmäklare med erfarenhet, engagemang och alltid ditt bästa i fokus, vare sig du ska köpa eller sälja bostad!

Costa Blanca ligger i Valenciaregionen på Spaniens sydöstra kust. Det behagliga klimatet har lockat många turister genom tiderna och även gjort att många valt att bosätta sig här, idag är så många som 30 procent av invånarna i regionen utländska. Här hittar vi bland annat städerna Benidorm, Torrevieja och den största orten Alicante. Förutom den långa vita kustremsan finns här en vacker natur med bergiga delar och frodiga grönområden.

Costa Blanca är ett område där infrastrukturen vuxit snabbt de senaste åren och det finns goda kommunikationer och all typ av service du kan tänka dig. På flera platser utanför städerna hittar du naturliga saltsjöar som sägs vara bra för hälsan då de frigör mineraler i luften. Dessutom finns en mängd nöjesaktiviteter i denna region, som zoo, vattenpark, flertalet renommerade golfbanor, naturreservat med vattenfall och naturliga källor, leksaksmuseum, stora moderna shoppinggallerior och kända historiska kyrkor och monument. Flyttar du ner med hela familjen hittar ni den skandinaviska skolan i Playa Flamenca och här finns även skandinavisk vårdcentral.

Costa Blanca är också en kulinarisk plats att vara på. Här hittar du stora citrus- och druvodlingar, den spanska sötsaken Turrón med mandel, nougat och honung. Och det är i denna region paellan har sin hemvist. Restaurangutbudet är stort och många serverar delikatesser från havet.

Hitta ditt boende i Costa Blanca

Resan till Costa Blanca tar bara några timmar från Sverige och du kan antingen flyga till Alicante, Valencia eller Murcia. Tack vare det milda klimatet även vintertid är detta verkligen en plats att vara på året runt och här finns många olika boendealternativ. Kanske vill du söka dig till någon av de större städerna med pulserande inslag som piggar upp men också gör det enkelt att hitta det du söker som butiker, restauranger och apotek. Eller är siktet inställt på att spela golf? Då kanske en lägenhet eller ett radhus i anslutning till en golfbana kan vara något för dig. Eller vill du ha utrymme för gäster, eller flyttar ni ner med hela familjen kan ett hus med pool i utkanten av staden, eller i en mindre by, kännas rätt. Du kan välja att bo i genuint spanska byar, modernt i nyproduktion eller i pittoreska gränder i någon av städerna. På Costa Blanca finns något för alla! Både barnfamiljen, pensionärsparet eller livsnjutaren.

Våra mäklare kan Costa Blanca

Våra mäklare bor här och har varit verksamma i området i många år. De kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning vare sig du ska köpa eller sälja en bostad. Fyll bara i formuläret nedan för att komma i kontakt med någon av våra mäklare i Spanien, så är vi säkra på att du kommer hitta ditt nästa drömboende.

Kontakta oss

Jag är intresserad av att

Bostadsintresse

Bostadsuppgifter

500 tecken kvar

Kontaktuppgifter

Oj, något gick fel. Försök gärna igen.

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
 
 
 
 
 
 

Till salu på Costa Blanca

Vi har koll på Costa Blanca

Hitta hit

Kontor Costa Blanca (1)

Tidigare försäljningar på Costa Blanca

Samarbetspartners

SEB

Ordna bolån