Hoppa till innehåll

Hemförsäkring ingår vid försäljning 

Försäkra ditt nya hem hos Trygg-Hansa – få 25% i rabatt på första årspremien

När du säljer en bostad via Svensk Fastighetsförmedling så får köparen automatiskt en riktigt bra försäkringserbjudande. Vi vill även erbjuda dig som är säljare ett riktigt bra erbjudande när du försäkrar ditt hem hos Trygg-Hansa. Du får 25 % rabatt på första årspremien när du tecknar försäkring hos Trygg Hansa.

Vi har tecknat ett avtal med Trygg-Hansa som gäller villor/radhus, bostadsrätter och fritidshus. Försäkringspaketet är fyllt med förmåner och tilläggsförsäkringar. Du får helt enkelt en trygg start på ditt nya ägande och kan koncentrera dig på allt annat som ska fixas.

Har du bostaden du säljer försäkrat hos Trygg-Hansa får du dessutom ett extra skydd för det när du säljer via oss. Det innebär att åldersavdraget (den kostnad du normalt själv betalar vid en skada på fastigheten) sänks från 15 000 kronor till 5 000 kronor om olyckan är framme. Detta gäller om du har tilläggsförsäkringarna Utökad Byggnadsförsäkring eller Utökad Bostadsrättsförsäkring.

Ta del av erbjudandet!

Läs mer och teckna försäkring med rabatt hos Trygg-Hansa

Du är alltid välkommen att ringa Trygg-Hansas särskilda kundservice för Svensk Fastighetsförmedlings kunder. Du når dem på telefon 075-243 39 50, alla dagar klockan 7–21.

Trygg-Hansa är en del av det danska försäkringsbolaget Codan Forsikring som är ett av Nordens största skadeförsäkringsbolag. Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och har idag runt 1700 medarbetare på 20 orter i Sverige.

Till toppen