Hoppa till innehåll
Sverige

Rabatt på hemförsäkring när du säljer via Svensk Fastighetsförmedling

Försäkra ditt nya hem hos Trygg-Hansa – få 20% i rabatt första året.

När du säljer en bostad via Svensk Fastighetsförmedling så får köparen automatiskt ett riktigt bra försäkringserbjudande. Men vi vill såklart att även du som säljer ska ha ett så bra försäkringsskydd som möjligt i ditt nya hem. Därför får du 20 % i rabatt första året när du tecknar en hemförsäkring hos Trygg-Hansa.

Vi har tecknat ett avtal med Trygg-Hansa som gäller villor, radhus, bostadsrätter och fritidshus. Försäkringspaketet är fyllt med förmåner och tilläggsförsäkringar. Du får helt enkelt en trygg start på ditt nya ägande och kan koncentrera dig på allt annat som ska fixas.

Ta del av erbjudandet

Läs mer och teckna försäkring med rabatt hos Trygg-Hansa

Är bostaden du säljer försäkrad hos Trygg-Hansa?

Om bostaden du säljer är försäkrad hos Trygg-Hansa får du dessutom ett extra skydd när du säljer via oss. Det innebär att åldersavdraget (den kostnad du normalt själv betalar vid en skada på fastigheten) sänks från 15 000 kronor till 5 000 kronor om olyckan är framme. Detta gäller om du har tilläggsförsäkringarna Utökad byggnadsförsäkring eller Utökad bostadsrättsförsäkring.

10 % rabatt på bilförsäkring

Har du bil? Förutom billigare hemförsäkring får du som säljer med oss även 10 % rabatt på bilförsäkring hos Trygg-Hansa.

Läs mer och teckna bilförsäkringen

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att ringa Trygg-Hansas särskilda kundservice för Svensk Fastighetsförmedlings kunder. Du når dem på telefon 075-243 39 50.

Trygg-Hansa är en del av det danska försäkringsbolaget Codan Forsikring som är ett av Nordens största skadeförsäkringsbolag. Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och har idag runt 1700 medarbetare på 20 orter i Sverige.