Hoppa till innehåll

Hemförsäkring ingår vid köp av bostad 

Få en riktigt bra hemförsäkring med Trygg-Hansa

Vid köp av bostadsrätt, villa eller fritidshus med oss får du en månads hemförsäkring via Trygg-Hansa på köpet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling vill att du ska få en trygg start när du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Därför har vi tecknat ett avtal med Trygg-Hansa som ger dig en riktigt bra hemförsäkring helt utan kostnad i en månad från tillträdesdagen.

Du slipper helt enkelt bekymra dig om försäkringen och kan koncentrera dig på allt annat som ska fixas, försäkringen börjar gälla på tillträdesdagen.

I god tid innan din kostnadsfria månad löper ut får du ett bra erbjudande om förlängning av försäkringsskyddet från Trygg-Hansa. Du väljer antingen att acceptera Trygg-Hansas förlängningserbjudande eller att teckna försäkring hos annat försäkringsbolag.

Extra fördelar för dig som är kund hos Svensk Fastighetsförmedling

Villkorsgaranti

Innebär att om du drabbas av skada och ditt tidigare försäkringsbolag skulle gett högre ersättning för just den skadan, så ersätter Trygg-Hansa den på samma sätt. Detta gäller första året för försäkring med likvärdig omfattning.

Även förändringar täcks

Under första året anpassar sig din försäkring efter hur ditt liv förändras, även om du glömmer meddela det. Det gäller om du bygger ut eller installerar nya våtutrymmen, eller blir fler i familjen som är bosatta på adressen.

Renoveringsskydd

Det kan vara skönt att veta att renoveringar, t.ex. modernisering av köket, täcks automatiskt utan att du behöver meddela Trygg-Hansa det.

För nyproducerade och vissa andra bostäder behöver vi mer information för att kunna aktivera hemförsäkringen

Vissa bostäder kan inte försäkras automatiskt. Det kan till exempel handla om att det saknas någon viktig uppgift eller att bostaden är lite ovanligt i försäkringshänseende, exempelvis ett stort eller äldre hus. Om detta gäller din bostad kommer du att få information om det av din mäklare. Då behöver du höra av dig till Trygg-Hansa för att ditt försäkringserbjudande ska kunna aktiveras.

Du är alltid välkommen att ringa Trygg-Hansas särskilda kundservice för Svensk Fastighetsförmedlings kunder. Du når dem på telefon 075-243 39 50, alla dagar klockan 7–21.

Hemförsäkring även för säljare

Vi vill även erbjuda dig som är säljare en förmånliga försäkring när du försäkrar ditt nya hem hos Trygg-Hansa.
Läs mer vad som gäller för dig som ska sälja din bostad

Trygg-Hansa är en del av det danska försäkringsbolaget Codan Forsikring som är ett av Nordens största skadeförsäkringsbolag. Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och har idag runt 1700 medarbetare på 20 orter i Sverige.

Till toppen