Hoppa till innehåll
Sverige

Hemförsäkring ingår vid köp av bostad 

Få en riktigt bra hemförsäkring hos Trygg-Hansa!

När du köper bostadsrätt, villa eller fritidshus med oss får du en månads kostnadsfri hemförsäkring från Trygg-Hansa på köpet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling vill att du ska få en trygg start när du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Därför har vi tecknat ett avtal med Trygg-Hansa som ger dig en riktigt bra hemförsäkring helt utan kostnad i en månad från tillträdesdagen. Försäkringen börjar gälla automatiskt på tillträdesdagen – du slipper helt enkelt bekymra dig om försäkringen och kan koncentrera dig på allt annat som ska fixas.

I god tid innan din kostnadsfria månad löper ut får du ett bra erbjudande om förlängning av Trygg-Hansa. Du väljer antingen att acceptera Trygg-Hansas förlängningserbjudande eller att teckna försäkring hos annat försäkringsbolag. Om du väljer att förlänga försäkringen hos Trygg-Hansa får du 10 % rabatt hela första året.

Har du bil? Då får du även 10 % rabatt på bilförsäkring under ett år.
Läs mer och teckna bilförsäkringen.

Extra fördelar hos Trygg-Hansa för dig som är kund hos Svensk Fastighetsförmedling

Villkorsgaranti

Villkortsgaranti innebär att om du drabbas av skada och ditt tidigare försäkringsbolag hade gett högre ersättning för just den skadan, så ersätter Trygg-Hansa den på samma sätt. Det gäller hela första året, om din nya försäkring har samma omfattning som din tidigare.

Även förändringar täcks

Under första året anpassar sig din försäkring efter hur ditt liv förändras, även om du glömmer meddela Trygg-Hansa. Det gäller till exempel om du bygger ut eller installerar nya våtutrymmen, renoverar köket eller om ni blir fler i familjen.

För nyproducerade och vissa andra bostäder behöver Trygg-Hansa mer information för att kunna aktivera hemförsäkringen

Vissa bostäder kan inte försäkras automatiskt. Det kan till exempel bero på att det saknas någon viktig uppgift eller att bostaden är lite ovanlig i försäkringshänseende. Om detta gäller din bostad kommer du att få information om det av din mäklare. Då behöver du höra av dig till Trygg-Hansa för att ditt försäkringserbjudande ska kunna aktiveras.

Du är alltid välkommen att ringa Trygg-Hansas särskilda kundservice för Svensk Fastighetsförmedlings kunder. Du når dem på telefon 075-243 39 50.

Hemförsäkring även för säljare

Vi vill även erbjuda dig som säljer din bostad med oss en förmånliga försäkring när du försäkrar ditt nya hem hos Trygg-Hansa. Läs mer vad som gäller för dig som ska sälja din bostad

Trygg-Hansa är en del av det danska försäkringsbolaget Codan Forsikring som är ett av Nordens största skadeförsäkringsbolag. Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och har idag runt 1700 medarbetare på 20 orter i Sverige.