Hoppa till innehåll

Vårt erbjudande

Redan när vi grundades 1937 var visionen klar – en rikstäckande kedja med de allra bästa mäklarna. Idag är vi 1200 medarbetare över hela landet som förmedlar bostäder, nyproduktionsprojekt, skog & lantbruk och kommersiella fastigheter. Även om förutsättningar ser betydligt annorlunda ut idag jämfört med på 30-talet så är ambitionen densamma, att hjälpa våra kunder till riktigt bra bostads- och fastighetsaffärer.

Bostäder

Vi vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Varje år hjälper vi tusentals människor att sälja sina bostäder – villor, bostadsrätter, fritidshus och allt däremellan. Detta har vi gjort ända sedan 1937, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Med kunskap, erfarenhet och omtanke anpassar vi oss för att erbjuda bostadsmarknaden en modern mäklartjänst.

Sök mäklare för din bostadsförsäljning.

Nyproduktionsprojekt

Erbjudandet mot byggbolag är en heltäckande funktion där vi hanterar hela försäljningen som en extern, opartisk försäljningsorganisation. Samarbetet utgår från en lokalt förankrad mäklare som har stor kunskap om området och en etablerad kundbas som nyproduktionsprojektet kan matchas mot. På så sätt kan mäklaren även ta hand om köparen i dennes eventuella säljprocess. Mäklaren backas upp centralt av en nyproduktionsansvarig samt jurist- och marknadsavdelningen. Ungefär så enkelt kan vårt nyproduktionserbjudande sammanfattas.

Hitta kontakter för ditt nyproduktionsprojekt.

Skog & lantbruk

Sälja skogs- eller lantbruksfastigheter kan vara mer komplext än det framstår vid en första anblick. Det finns ofta stora emotionella värden och faktorer som fastighetens historik, ekonomi och familjeförhållande har en direkt påverkan på affären. Förenklat så sker försäljning på den öppna marknaden, genom ett generationsskifte inom familjen eller en kombination. Men oavsett vem köparen blir, är en viktig del i vårt erbjudande att visa fastighetens värde och presentera marknadsmässiga villkor.

Här hittar du våra mäklare med koll på skog och lantbruk.

Kommersiella fastigheter

Vi erbjuder ett utvecklat koncept för förmedling av kommersiella fastigheter. Det handlar om allt från hyreshus, skolor och sjukhus till affärsbyggnader och industrifastigheter. Helt enkelt hus där det pågår verksamhet och företagande. Den här typen av affärer är många gånger komplexa och pågår över längre tid för att komma fram till så bra överenskommelser som möjligt. Våra kommersiella fastighetsmäklare har kunskapen, engagemanget och nätverket som hjälper dig göra en trygg och bra affär av din investering.

Kom i kontakt med mäklare inom kommersiella fastigheter.

Hämta namn och adress automatiskt

Vad är din bostad värd?

Vad heter du?
Hur når vi dig?
Var finns fastigheten?
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel...

Ett ögonblick!

TACK!

Vi återkommer så fort vi kan för att boka ditt värderingsmöte.

Till toppen