Hoppa till innehåll

Varför sälja med Svensk Fastighetsförmedling?

När du står inför en fastighetsaffär är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Vi finns från norr till söder och känner till i stort sett varenda gata och kvarter. Mitt i stan och långt ifrån alla gatljus. Tillsammans har vi den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra fastighetsaffär.

5 anledningar som ger en oslagbar kombination

  • Lokala och personliga. 1200 medarbetare i 230 butiker över hela Sverige gör oss lokala på riktigt.
  • Stora och starka. Vi har under 80 år byggt upp ett välkänt och välrenommerat varumärke som ger dig och din köpare en extra trygghet när du säljer med oss.
  • Vi kan försäljning. Vi arbetar efter en framgångsrik försäljningsmetod som gör att vi kan hitta flest möjliga köpare till din fastighet. Och därmed ge dig högsta tänkbara försäljningspris.
  • Koll på flyttströmmarna. Med över en halv miljon möjliga köpare i ett av branschens största kundregister vet vi vilka som är intresserade av ditt område och kan matcha din fastighet med köpare från hela landet.
  • Din fastighet kommer att synas. Vi lägger stor kraft på att marknadsföra din fastighet så att den syns ordentligt. Ju fler som visar intresse, desto högre brukar slutpriset bli.
Till toppen