Hoppa till innehåll

Trygg-Hansa

När det är dags att flytta är det viktigt att du har en riktigt bra hemförsäkring. Om du har köpt eller sålt din bostad via oss får du rabatt på Trygg-Hansas hemförsäkringar.

Hemförsäkring hos Trygg-Hansa för dig som köper

 

Vi vill att du ska få en trygg start när du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Därför har vi tecknat ett avtal med Trygg-Hansa som ger dig en riktigt bra hemförsäkring helt utan kostnad i en månad från tillträdesdagen. Försäkringen börjar gälla automatiskt på tillträdesdagen – du slipper helt enkelt bekymra dig om försäkringen och kan koncentrera dig på allt annat som ska fixas.

I god tid innan din kostnadsfria månad löper ut får du ett bra erbjudande om förlängning av Trygg-Hansa. Du väljer antingen att acceptera Trygg-Hansas förlängningserbjudande eller att teckna försäkring hos annat försäkringsbolag.

Försäkra ditt nya hem hos Trygg-Hansa

 

När du säljer en bostad via oss så får köparen automatiskt ett riktigt bra försäkringserbjudande. Men vi vill såklart att även du som säljer ska ha ett så bra försäkringsskydd som möjligt i ditt nya hem. Därför ger Trygg-Hansa dig rabatt första året när du tecknar en hemförsäkring som gäller villa, radhus, bostadsrätt eller fritidshus. Försäkringspaketet är fyllt med förmåner och tilläggsförsäkringar. Du får helt enkelt en trygg start på ditt nya ägande och kan koncentrera dig på allt annat som ska fixas.