Hoppa till innehåll

Värdera din bostad och stöd Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer – det vill vi hjälpa till med. När du värderar din bostad med oss skänker vi 100 kronor till Barncancerfonden.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel, vänligen försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack för att du håller koll ditt bostadsvärde med oss. 100 kr gör skillnad.
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Hittills insamlat

 
kr kr

Läge för livet

På Svensk Fastighetsförmedling kan vi det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Men mitt i det som är livet kan det otänkbara hända. Att ett barn får cancer. Vardagen vänds upp och ner och livet hamnar i ett nytt läge.

Vi vill engagera oss i sådant som gör verklig skillnad och beundrar Barncancerfondens envisa kamp. Sakta men säkert leder den barncancerrelaterade forskningen till att behandlingarna når allt bättre resultat. Idag överlever 80% av barnen som drabbas av cancer. I samarbete med Barncancerfonden vill vi helt utrota barncancern. Samtidigt ser vi en möjlighet att bidra till att förbättra tillvaron för de drygt 300 barn som trots allt insjuknar i Sverige varje år. Vi vill ge läge för livet.

Varje år skänker vi minst 2 miljoner kronor till Barncancerfonden, vilket motsvarar ungefär 4 000 forskartimmar. Förutom att samla in pengar är samarbetet ett sätt att väcka uppmärksamhet kring cancersjukdomar som drabbar barn. Att vi hjälper kan bidra till att ännu fler vill hjälpa.

För en lite ljusare framtid.