Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Vi stödjer Barncancerfonden

Stöd Barncancerfonden du också

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer – det vill vi hjälpa till med. När du värderar din bostad med oss visar du samtidigt ditt stöd för Barncancerfonden.

 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hittills har vi samlat in

 
kr kr

Vi vill ge läge för livet

På Svensk Fastighetsförmedling kan vi det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Men mitt i det som är livet kan det otänkbara hända – att ett barn får cancer. Vardagen vänds upp och ner och livet hamnar i ett nytt läge.

Vi vill engagera oss i sådant som gör verklig skillnad och beundrar Barncancerfondens envisa kamp. Sakta men säkert leder den barncancerrelaterade forskningen till att behandlingarna når allt bättre resultat. Idag överlever 85% av barnen som drabbas av cancer. Det är bra men inte nog, tillsammans med Barncancerfonden vill vi helt utrota barncancern. Samtidigt ser vi en möjlighet att bidra till att förbättra tillvaron för de drygt 300 barn som trots allt insjuknar i Sverige varje år. Vi vill ge läge för livet.