Hoppa till innehåll
Sverige

Så agerar vi under coronatider för att skydda varandra mot covid-19

Vi är lika måna om dig som kund som om våra medarbetare. Därför har vi här samlat information om hur vi möter behovet av att byta bostad med de senaste verktygen och största omtanke.

Tillsammans skapar vi trygga bostadsaffärer

Först och främst så uppmanar vi alla att ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Så var lyhörd inför din egen hälsa och känner du dig krasslig ber vi dig att stanna hemma.

Självklart agerar vi på̊ samma sätt internt hos oss. Har en medarbetare influensasymptom eller nyligen varit i kontakt med någon med symtom så bokar vi om eller ersätter med en lika kompetent kollega.

Så gör vi möten och visningar fortsatt säkra

Vi hälsar dig varmt välkommen till visningar och möten. Om mäklaren inte tar i hand när du kommer så är det bara utav omtanke. Kan eller vill du inte ses fysisk har vi flera olika lösningar för att visa bostäder och hålla möten, prata med din mäklare för alternativ.

Inför visningen får du gärna läsa vår visningsguide där vi beskriver hur visningen går till och hur du bäst förbereder dig.

Vill du komma i kontakt med en lokal mäklare så finns vi på över 230 orter och bokar gärna in en rådgivning. Här hittar du din lokala mäklare.

Hämta namn och adress automatiskt

Vill du veta mer? Kontakta oss för rådgivning.

Vad heter du?
Hur når vi dig?
Var finns fastigheten?
Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel...

Ett ögonblick!

Tack!

Vi hörs inom kort

Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy