Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Så här köper och säljer du säkert med oss

Vi är måna om våra kunder och medarbetare och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende Covid-19. Därför anpassar vi just nu arbetssätt och kundmöten för att kunna erbjuda ett säkert sätt att köpa och sälja bostad med oss. Här hittar du mer information om hur vi möter behovet av att byta bostad med de senaste verktygen och största omtanke.

Är du intresserad av en bostad?

När nu öppna visningar inte längre bedöms säkert öppnar sig istället andra möjligheter. Du som är intresserad av att se en bostad är varmt välkommen att kontakta mäklaren för:

Så skapar vi en tryggare visning

Nu hjälps vi åt att förhindra vidare smittspridning. För att du ska kunna känna dig trygg på våra visningar så uppmanar vi alla att ta ett personligt och medmänskligt ansvar att tvätta händerna ofta. Istället för att ta i hand välkomnar vi dig med försiktighet och garanterar att våra medarbetare ersätts av en kompetent kollega ifall de skulle innebära någon form av smittorisk.

Vi ber dig även att vara lyhörd inför din egen hälsa och mående. Känner du dig krasslig eller osäker på om det är säkert för dig att komma till våra visningar så är du varmt välkommen att ta kontakt med din mäklare. Vi försöker i möjligaste mån ordna så att du kan se bostaden på annat sätt.

I vår visningsguide kan du läsa mer om hur visningen går till och hur du bäst förbereder dig.

Har du säljfunderingar?

Om du vill få ett hum om vad din bostad är värd kan du använda vår gratistjänst Mellan tummen och pekfingret. Självklart finns våra mäklare även här för att göra en mänsklig och mer exakt värdering – fysiskt eller digitalt. Boka din värdering här.

Med Bostadsvärdet kan du dessutom prenumerera på en kostnadsfri värdering varje månad och följa prisutvecklingen av din bostad.

Läget skiljer sig åt mellan olika håll i landet och det kan kännas svårt att veta hur man bör tänka just nu. Som tur är finns vi på över 230 orter och bokar gärna in en rådgivning. Här hittar du din lokala mäklare.

När du säljer med oss så kan du även följa utveckling live. Utöver breda spekulantregister så använder vi oss nämligen av senaste digitala och sociala annonseringsverktyg som engagerar de troligaste köparna av din bostad och exponerar den i de populäraste kanalerna. Följ kampanjen direkt från soffan!

Hämta namn och adress automatiskt

Vill du veta mer? Kontakta oss för rådgivning.

Vad heter du?
Hur når vi dig?
Var finns fastigheten?
Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel...

Ett ögonblick!

Tack!

Vi hörs inom kort

Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy