Hoppa till innehåll
 
Anmäl intresse
Philip Hansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Philip Hansson
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Steinar Lund, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Steinar Lund
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Hunnebostrand

Brf Storskoorn

Anmäl intresse
Philip Hansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Philip Hansson
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Steinar Lund, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Steinar Lund
Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kommande Projekt | Högkvalitativa bostadsrätter med centralt läge i Hunnebostrand

  • Rum: 2 - 4
  • Boarea: 46,3 - 97,4 kvm
  • Antal bostäder: 15 st
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Inflyttning: Q4 2023

Välkomna till Brf Storskoorn! Boende här trivs i Hunnebostrands skärgårdsidyll i en anrik byggnad daterad 1916. Med promenadavstånd till ett flertal restauranger, salta bad och god service finns detta bekväma boende. Här är det enkelt att lata sig på balkongen, uteplatsen eller de gemensamma uteplatserna. Hunnebostrand erbjuder fina miljöer att vistas på, friska promenader längs havet eller härliga löpturer i skogen. Lägenheterna är inredda minutiöst för att ge en hög nivå på design där material och harmoni ges stort utrymme

Med generös takhöjd och höga fönster som pryds av vackra klassiska snickerier skapas ett svårslaget ljusflöde i lägenheterna. Lägenheterna är designade utifrån att skapa ett bekvämt boende i en marin miljö. Massiva golv och allmogeprofiler i lister möter en lugn stramhet i släta luckor i köket. Hög kvalitet med fokus på hållbara material gör boendet lättskött.

På Storskoorn finns det många platser att umgås på. Platser har skapats för att vistas på för de olika tiderna på dygnet samt olika säsonger. Umgås på de trevliga uteplatserna vid lata varma sommardagar, träffas på uteplatsen efter en dag på havet eller värm er inomhus tillsammans med släkt och vänner under vintern.

En avskild plats med närhet till mycket ligger denna anrika byggnad. På bekvämt avstånd till strandpromenaden med restauranger och vimmel. Närhet till en dag på havet med bad gör platsen till en skärgårdsidyll på ett typiskt västkusts vis. Till detta finns även bekvämligheterna med apotek och skola för det vardagliga livet i en levande kustort.

För mer information om vilka lägenheter som finns tillgängliga hänvisar vi er till "fliken" dokument, och där väljer ni projektbeskrivning och bofaktablad för mer info om lägenheterna.

Tillträde till lägenheterna beräknas till Q4 2023.

Bilderna i annonsen är exempelbilder där slutresultatet kan avvika ifrån bild med inredningsprodukter och material.

Kontakta gärna ansvariga fastighetsmäklare Philip Hansson & Steinar Lund för mer information.

Om Projektet

Sammanfattning

Byggbolag: Kaprifolskolan AB
Rum: 2 - 4
Boarea: 46,3 - 97,4 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Sotenäs
Område: Hunnebostrand

Område

Hunnebostrand är ett mindre samhälle i Sotenäs på västkusten. I Hunnebostrand´s hamn kan du strosa bland sjöbodar och charmiga sekelsskiftehus. Badplatserna i Hunnebostrand är många. Här hittar du en badplats för alla oavsett om det är från klippor, sandstrand eller hopptorn som lockar. Badplatserna ligger centralt i samhället och nås inom ca 10 minuter till fots.

Skulle hungern ta överhand finns ett svårslaget utbud av restauranger, här hittar du bland annat Hummerkrogen, Olgas Bistro, Perssons på Kajen och Bella gästis. Utbudet av fritidsaktiviteter är mycket bra och attraherar alla åldersgrupper, nämnas kan bland annat segelskola, tennisbanor, padelhallar och vandringsleder.

Kulturlivet flödar i Hunnebostrand. Nere vid strandpromenaden Hittar du Udden Skulptur som är en internationell skulpturutställning på Udden i Hunnebostrand. Hembygdsmuseet Gamlegården med ett militieboställe från 1700-talet och sjöbod från 1600-talet är en annan sevärdhet man inte bör missa.

I Hunnebostrand bor det ungefär 1800 personer året runt. Att det är ett levande samhälle märks bl.a. på det stora serviceutbudet med förskolor, grundskola F-6, äldreomsorg, ålderdomshem, mycket bra vårdcentral, folktandvård, apotek, livsmedelsaffär med mera. Från Hunnebostrand har man kort köravstånd till flera av västkustens pärlor. Inom 1 mil har vi Smögen, Kungshamn och Bovallstrand.

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Karta & område

Brf Storskoorn, Hunnebostrand

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Philip Hansson

Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Steinar Lund

Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Bilder

Planritning