Hoppa till innehåll
Sverige
 
Anmäl intresse
Magnus Dahlgren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Magnus Dahlgren
Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion
Norrköping

Lindö Strand - Townhouse

Anmäl intresse
Magnus Dahlgren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Magnus Dahlgren
Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

EN SMÅSKALIG IDYLL MED STOR VARIATION.

  • Bebyggelsetyp: Radhus
  • Rum: 3 - 7
  • Boarea: 91 - 147 kvm
  • Antal bostäder: 35 st
  • Upplåtelseform: Bostadrätt

Välkommen till Lindö Strand där bostadsrättsradhus ritade av den kända arkitektbyrån Sandellsandberg och tillverkade av Anebyhushusgruppen kommer att uppföras.

Projektet är under planeringsstadiet men välkommen att anmäla intresse för projektet.

Här kommer totalt 35 bostadsrättsradhus i fyra varierande storlekar byggas. Ett bekvämt boende med närhet till hav och natur, service och kommunikationer. Från Lindö Strand är det cykelavstånd in till stadspulsen i Norrköping.

Mellan Bråviksvägen och Årtullsgatan breder de sex radhuslängorna ut sig med en viss förskjutning till varandra. Huslängorna består av 35 bostadsenheter i fyra olika storlekar där takhöjder, vinklar och indrag skapar stor variation. Det övergripande formspråket i området hämtar inspiration från små stugbyar, där den samlade upplevelsen bidrar till en uppbruten och småskalig känsla. Genomgående i exteriören är den röda färgen, hämtad från klassiska faluröda små stugor. Radhusen är placerade med ett indrag från vägen och får därmed små trädgårdar, både framför och bakom huskropparna i två väderstreck. Plantering och häckar används huvudsakligen för att avgränsa tomterna mot varandra så att de boende får en privat uteplats. Samtliga hus innehar även minst en takterrass.
Den öppna planlösningen kombinerat med stora glaspartier i det generösa sällskapsrummet skapar en ljus och rymlig känsla. De olika husstorlekarna erbjuder allt från två till fem sovrum. Genomgående är de moderna materialvalen med genomtänkta detaljer för ett mer personligt boende.

ARKITEKTENS ORD
"I det här projektet har vi tagit avstamp i Lindö Strands fina naturkvalitéer. Vi ville skapa en hemtrevlig idyll där de tre bostadstyperna har sina egna karaktärer formade av platsen.
Gemensamt för alla hus är att vi har använt traditionella former, färger och material på ett modernt sätt och skapat personliga boenden med stora terrasser, genomtänkta planlösningar och fina detaljer”

THOMAS SANDELL
Thomas Sandell är en av Sveriges främsta arkitekter och formgivare, vars formspråk kan beskrivas som skandinaviskt och modernistiskt med en touch av humor.

Under sin karriär som arkitekt är han känd för en rad olika byggnader, som till exempel Gåshaga brygga på Lidingö, Stockholmsbörsen och inredningar för Moderna Museet. Som formgivare har han bland annat uppmärksammats för sina möbler i samarbete med Asplund och den berömda stolen PS Vågö för IKEA. Thomas Sandells arbete inom arkitektur och möbeldesign har belönats med Red Dot Design Award, Årets Möbel, Årets Lampa och han har även tilldelats elva utmärkelser av Utmärkt Svensk Form. I samarbete med Marbodal fick han förra året ta emot pris för Årets Kök på Elle Decoration Awards.

Sedan 1995 leder Thomas Sandell arkitekt- och designkontoret Sandellsandberg arkitekter som består av drygt 50 arkitekter, inredningsarkitekter, produktdesigners och ingenjörer. Sandellsandberg levererar distinkta idéer förverkligade på ett pragmatiskt sätt och utvecklar allt från stadsplanering till möbler. Bredden har inspirerat arkitektkontoret sedan starten och är en del av deras identitet. Strategin kan beskrivas som direkt, pragmatisk, lekfull och okomplicerad, vilket manifesterar sig i formstarka byggnader och miljöer med stark identitet, med största omsorg om människa och miljö. Att bo i ett hus eller område ritat av Sandellsandberg skall vara ett mervärde i sig.

Notera att de bilder som visas är exempel och att husen ännu inte är uppförda. I den fakta som presenteras avseende byggnaderna utgår man från exempelhus, dessa uppgifter är uppskattade och de kommer nödvändigtvis inte att överensstämma med de tillval slutlig köpare väljer.

Anebyhusgruppen Contracting AB är ett helägt dotterbolag till Anebyhusgruppen AB.
Anebyhusgruppen ägs av Active Invest AB, en stor träindustrikoncern som omsätter över 1 Mdkr och har ca 300 anställda.

Anmäl ditt intresse i den gula anmälningsrutan högst upp till höger på denna sida så kontaktar jag dig när det finns mer information om pris, ritningar och hur säljprocessen kommer gå till.

Om Projektet

Sammanfattning

Byggbolag: Anebyhusgruppen Contracting AB
Rum: 3 - 7
Boarea: 91 - 147 kvm
Upplåtelseform: Bostadrätt

Tomt/balkong/uteplats

Radhusen ligger med ett indrag från vägen och får därmed små trädgårdar både framför och bakom huskroppen, i två väderstreck. Förgårdsmarken planeras med en uppfart av betongplattor för parkering medan baksidans gård är helt grön. Plantering och häckar används i huvudsak för att dela tomterna mot varandra så att alla får en privat, lummig gård. Marken är upplåten med bostadsrätten.

Allmänt

Län: Östergötland
Kommun: Norrköping
Område: Lindö

Service och kommunikationer

De kommunala förbindelserna är goda såväl vardagar som helger. Linje 116.
Från Lindö in till centrum är det ca 5 km med cykelbana hela vägen.

Område

Lindö:
Lindö är ett synnerligen attraktivt område i Norrköping som växte fram redan under 1920-talet då de första enfamiljshusen byggdes. Under 1960- och 70-talet tog bebyggelsen ordentlig fart och idag bor ca 5000 personer här. Här bor du naturskönt med närhet till Bråviken och i området finns en småbåtshamn med nybyggd restaurang. I Abborreberg finns fina strövområden och löparspår. I Lindö trivs såväl yngre som äldre familjer. Ett exklusivt område för dig som vill ha gångavstånd till havet och naturen men ändå nära in till stadens Centrum.

Skolor och barnomsorg:
Det finns två skolor (Lindöskolan år F-3 samt den nya Bråviksskolan år F-6). Fritidsgård finns i anslutning till Bråviksskolan. Flera kommunala förskolor som Båten, Focken, Isjakten och Jollen. Svenska kyrkan har en förskola som heter Skeppet. Det finns även två föräldrakooperativ som heter Solstrålen och Sjörövaren.

Affär och service:
I Lindö finns en välsorterad Hemköp och en småbåtshamn med trevlig resturang och glasskiosk. Sommartid är caféet i Abborreberg öppet, ett mysigt café med utsikt över Bråviken.

Övrigt:
Nyare idrottshall samt fotbollsplaner med konstgräs.
Kanot och seglarklubb finns i området.
Tennisplan med konstgräs finns vid Lindö gård samt vid kanalplan finns stora gräsytor för fotboll och annan sport.
Två paddelbanor vid Fastighetsteknik arena kommer vara klara under 2021.
Planer för att utveckla Lindö småbåtshamn finns på kommunens hemsida.

Alla bilder

Karta & område

Lindö Strand - Townhouse, Norrköping

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning