Hoppa till innehåll
Sverige
 
Anmäl intresse
John Flood, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
John Flood
Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Vikingstad

Brf Emblagård

Anmäl intresse
John Flood, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
John Flood
Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Nya bostadsrätter i radhusform i attraktiva Vikingstad!

  • Rum: 5
  • Boarea: 125,5 kvm
  • Upplåtelseform: Bostadsrättsradhus

I lantliga omgivningar av böljande fält och vackra landskap finner vi det idylliska samhället Vikingstad med småstadskaraktär och pendlingsmöjligheter. Här bor man i ett populärt område som på senare år ökat i såväl attraktionskraft som byggnation vilket ger ett sprudlande familjeläge med lagom avstånd till både Linköping och Mjölby.

Dessa nya bostadsrätter tar form i nytt kvarter i Bankeberg, med jordnära uttryck i färg och utförande som naturligt anspelar på den lantliga miljön. Formen är modern och rustik på samma gång med gott om ljusinsläpp och charmerade gatustruktur som ger lekvänliga stråk och bilfria gator. Grönska och parkliknande miljöer med odlingslotter omger området och det är nära till både barnomsorg och skolor på promenadavstånd.
Modern och stilren arkitektur präglar byggnationen och varje radhus har egen uteplats och trädgårdstäppa. Boendet blir modernt och lättskött med generös funktion och flexibla ytor där det finns möjlighet till både hemmakontor och fler eller färre sovrum beroende på behov.
Entréplanet erbjuder via uteplats sociala rum i form av kök badrum samt ett rymligt vardagsrum med access till trädgårdsdel med förråd. Här ges plats för en avdelad kontorsplats vid behov. En trappa upp finns tre sovrum med potential till fyra. En burspråksliknande utbyggnad vid ett av fönstren skapar fin karaktär såväl exteriört som invändigt. Ytterligare badrum finns också häruppe samt en liten hallyta ovan trapp med möbleringsmöjlighet.
Husen ligger ombonat och trivsamt med fina sollägen. Parkeringsplats finns i separata längor vilket möjliggör harmoniska kvarter med bilfria gaturum och ”smitvägar” mellan tomterna.
I Vikingstad finns ett väl utvecklat föreningsliv, man har ett eget bad, Valkebobadet som är populärt under sommartid samt affär. Närmiljön erbjuder gott om fina utflyktsmål på det Östgötska slättlandskapet med skog och mark. Det är ca 10 minuters bilresa till Linköping och också nära handelsområdet Tornby.

Om Projektet

Sammanfattning

Byggbolag: ÖstgötaHus
Upplåtelseform: Bostadsrättsradhus

Allmänt

Län: Östergötland
Kommun: Linköping
Område: Vikingstad

Bostadsväljare

Alla bilder och film

+ 5 Visa alla 11 bilder
 

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning