Hoppa till innehåll
 
Anmäl till visning
 • Tisdag
   16/10
 • 17:30-19:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Rasmus Wickell, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Rasmus Wickell
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Anmäl till visning
 • Tisdag
   16/10
 • 17:30-19:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Rasmus Wickell, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Rasmus Wickell
Fastighetsmäklare

Brf Elins Trädgårdar - säljstart 22/10, anmäl intresse, Växjö

Något finns något för alla - nyproducerade bostäder i Bredvik

 • Bebyggelsetyp: Lägenheter i ett eller två plan
 • Rum: 1 - 5
 • Boarea: 45 - 124 kvm
 • Antal bostäder: 26 st
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Inflyttning: Preliminärt våren 2020
 • Försäljningsstart: 2018-10-22

Fakta

Fakta om projektet

Sammanfattning

Byggbolag: OBOS Projektutveckling AB
Rum: 1 - 5
Boarea: 45 - 124 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Allmänt

Län: Kronoberg
Kommun: Växjö
Område: Bredvik

Område

- ELINS TRÄDGÅRDAR -
När OBOS skapar den nya bostadsområdet Elins Trädgårdar är "Ett hållbart kvarter med mycket liv och värme” grundbulten. De 26 bostadsrätterna samt 8 äganderätterna (hitta mer information om äganderätterna under LÄNKAR nedan) i Bredvik utanför Växjö har alla en sak gemensamt – de byggs med hållbara metoder och blir del av ett kvarter som präglas av social och miljömässig hållbarhet. Här vill OBOS låta ett levande och charmigt bostadskvarter växa fram, med fokus på odling av både relationer och växtlighet. Kvarteret ska ges karaktären av ett modernt koloniområde i en trädgårdsstad, med hjälp av odlingsområden, sittytor och lekplatser, bra belysning på rätt plats och mycket växtlighet. Läs gärna mer under LÄNKAR nedan "Projektutvecklare Cecilia Krantz om vad som gör projektet så hållbart".

- VÄLKOMMEN TILL BREDVIK -
Bredvik ligger utmed Norra Bergundasjöns västra strand. I detta idylliska område i sydöstra Växjö planeras det för 400 nya bostäder, och här bygger OBOS 26 lägenheter.

Tomterna i Bredvik ligger på ett bekvämt avstånd till det mesta. På ett par minuter tar du dig snabbt både på cykel och med bil till Växjös största handelsområde, Samarkand. Det kommer även att byggas en bro över sjöns norra spets för att knyta ihop Bredvik och förkorta vägen till Samarkand och centrum. Vill du ta bussen går det regelbundna förbindelser såväl regionalt som lokalt.

I Bredvik finns en nybyggd sporthall och konstgräsplan. Det planeras även för en lekplats i de centrala delarna av området. Här ska det också vara möjligt att utöva friluftsändamål och odling. Visionen är att lekplatserna ska utformas efter tema med anknytning till området.

I Bredvik finns Växjös största nybyggda grundskola Pär Lagerkvists skola, som färdigställdes under våren 2017. Skolan har plats för 1000 elever och uppnår miljöklassningen Miljöbyggnad Guld. Det betyder att höga krav har ställts på bland annat energianvändning och ljudmiljö för att ta hänsyn till både lärare, elever och miljö.

I vårt nya bostadsområde i Bredvik finns alla förutsättningar för att leva ett socialt och hållbart liv. Närheten till förskola och skola gör det till det perfekta boendet för barnfamiljen, men självklart även för dig som uppskattar ett rymligt boende med närhet både till natur och centrum. Här kan du njuta av ditt nya boende med trädgårdsstadskaraktär i ett kvarter med spännande och levande arkitektur.

Kommentar om projektet

OBOS Sverige AB är en av Nordens största bostadsutvecklare och Sveriges ledande bostadskoncern, som marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus. I Sverige verkar OBOS Sverige AB bl.a. genom sina varumärken Myresjöhus och Smålandsvillan.

Alla bilder

+ 8 Visa alla 14 bilder
 

Karta & område

Brf Elins Trädgårdar - säljstart 22/10, anmäl intresse, Växjö

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
Tisdag 16/10   17:30-19:30
INFORMATIONSTRÄFF hos mäklaren på Kungsgatan 1A, Växjö
Anmälan krävs
Mingla, få projektinfo, ställ frågor. Välkommen!
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
ANSVARIG MÄKLARE

Rasmus Wickell

Fastighetsmäklare
Till toppen