Hoppa till innehåll

Bovieran Rinkabyholm, Kalmar

Välkommen hem till Bovieran i Rinkabyholm!

 • Bebyggelsetyp: Tre trevåningshus med hiss
 • Rum: 2 - 3
 • Boarea: 64 - 87 kvm
 • Antal bostäder: 54 st
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Fakta

Fakta om projektet

Sammanfattning

 • Byggbolag: Skanska
 • Rum: 2 - 3
 • Boarea: 64 - 87 kvm
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Allmänt

 • Län: Kalmar
 • Kommun: Kalmar
 • Område: Rinkabyholm

Service och kommunikationer

I nya Rinkabyholm planeras matbutik, bibliotek, skola, sporthall, gång- och cykelstråk med mera för att du som boende ska kunna klara av det vardagliga samtidigt som avkoppling och nöjen ligger runt hörnet. Skulle du ändå känna att Kalmars rika handels-, kultur- och nöjesliv lockar, så är det 7,5 km till Kalmar centrum och 7 km till Hansa city.

Buss 403 till och från Kalmar avgår regelbundet från hållplatsen 300 meter från hemmet, så ställ gärna bilen på parkeringen och du är i ”staun” på under tjugo minuter. Behöver du snabbt ta dig till andra städer och länder ligger flygplatsen en dryg halvmil bort. Fast det är klart; Bovieran med sin behagliga temperatur gör ju så att du är skyddad från vädrets makter och har en behaglig temperatur bra mycket längre än dina vänner som bor kvar i sin villa…

Område

Kalmar växer så det knakar och Södra Staden, där Rinkabyholm ingår, utgör en viktig del i kommunens plan för framtiden. Här växer ett delvis nytt samhälle fram och Bovieran erbjuder närhet till både en ny centrumbildning med småstadens service och natursköna upplevelser. Rinkabyholm kommer till sin nya utformning göra det naturligt och självklart för invånarna att mötas och det kommer skapas fina möjligheter för rekreation och social samvaro. Känslan förstärks ytterligare av att ni i Vinterträdgården kan promenera, spela boule, mötas över en kopp kaffe, ordna gemensamma träffar och mycket mera.

Södra Staden erbjuder många upplevelser av historia och kultur med sitt moränlandskap, gamla försvarskyrkor och stenmurar. Tillräckligt för många härliga turer runt de bördiga markerna och ner till havet. Runt omkring finns biotoper för flera rödlistade djurarter och omgivningen inbjuder till att röra sig fritt för att upptäcka och uppskatta mångfalden i vår vackra natur.

Rinkabyholm erbjuder många möjligheter till att skapa ett rörligt och friskt liv. Varför inte gå vandringsturer genom herrgårdslandskapet eller längs Kalmarsundsleden, cykla till Ekö badplats eller ta en joggingrunda i elljusspåret? För dig som är golfbiten kan du ta en runda ”pay and play” på Binga eller köra till Kalmar GK och slå ett slag för en frisk ålderdom i goda vänners lag.

Alla bilder

+ 7 Visa alla 13 bilder
 

Karta & område

Bovieran Rinkabyholm, Kalmar

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Emil Borgemo

Fastighetsmäklare
 

Göran Wallgren

Fastighetsmäklare
Till toppen