Hoppa till innehåll

Brf Badvakten - snart säljstart, anmäl intresse, Borgholm

  • Bebyggelsetyp: Flerbostadshus
  • Rum: 2 - 4
  • Boarea: 64 - 127 kvm
  • Antal bostäder: 39 st
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Exklusivt & Privat

Fakta

Fakta om projektet

Sammanfattning

Byggbolag: Solhemsgruppen AB
Rum: 2 - 4
Boarea: 64 - 127 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Allmänt

Län: Kalmar
Kommun: Borgholm
Område: Öland Mellersta

Service och kommunikationer

Att färdas runt Öland ger många fantastiska naturupplevelser. Länsväg 136 utgör huvudleden längs med hela Ölands västkust och sträcker sig från söder till norr. Kopplingen till fastlandet går via den 6 072 meter långa Ölandsbron som leder över från Färjestaden till Kalmar.

Kommunikationsmöjligheterna är goda med såväl lokal som regional kollektivtrafik till Öland och Borgholm. Du tar dig både till, från och runt ön med buss via KLT – Lokaltrafik inom hela Kalmar (Öland) län. Genom Silverlinjen erbjuds direktbuss från Stockholm till Öland med stopp vid Borgholms Resecentrum. Väljer du tåg, ligger den närmsta stationen vid Kalmar Central på fastlandet och från Kalmar byter du sedan färdsätt till exempelvis buss via KLT eller taxi. Närmsta flygplats är Kalmar Öland Airport i Kalmar på fastlandet och reser du med eget flygplan kan Öland erbjuda tre flygfält som tillåter flygning hela vägen till ön.

Område

Välkommen till Borgholm, en genuin småstadsidyll som spirar på sommaren! I kommunen bor idag ca 10 900 invånare och hit lockas närmre 2 miljoner besökare årligen. Med närhet till såväl hav som natur ges möjlighet till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I Borgholm finns många vackra leder och stigar, varför inte spatsera igenom det fagra naturreservatet Borga Hage för ett besök på historiska caféet Kaffetorpet vid Solliden? Eller kanske gästa den populära Societetsparken i centrum med minigolf och servering?

Önskas ett svalkande dopp är det promenadavstånd till Sjöstugan, Borgholms största badplats som ligger strax norr om stadskärnan samt det vackra Kallbadhuset i hamnen. På Borgholms Badhus erbjuds möjlighet att simma och bada inomhus, men också att träna på gym. För den som uppskattar tennis finns närhet till såväl utomhus- som inomhusbanor, där tennishallen även inhyser ett gym, klättervägg och bowls. Nu har dessutom den växande racketsporten padel fått en helt ny anläggning i Borgholm.

I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer, restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. För den som inspireras av god mat är Öland ett riktigt matparadis, med allt från små gårdsbutiker till flera restauranger och caféer som är listade i White Guide. Missa inte att testa landskapsrätterna, specialiteterna öländska Kroppkakor och Lufsa!
Visa all fakta

Kommentar om projektet

I Borgholm planerar nu Kalmarbaserade Solhemsgruppen AB att bygga 39 lägenheter i Brf Badvakten. Solhemsgruppen är ett familjeägt företag som idag kombinerar förvaltning av fastigheter med nya spännande projekt som tar företaget in i framtiden. Med huvudkontor i Kalmar och filial i Stockholm, arbetar Solhemsgruppen över hela landet och bidrar till nya samhällsfunktioner genom ett långsiktigt och målmedvetet arbete. Läs mer om Solhemsgruppen AB under Länkar nedan.

Alla bilder och film

Drönarvy över området - 360 grader - med intressepunkter

Börja titta

Karta & område

Brf Badvakten - snart säljstart, anmäl intresse, Borgholm

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Per-Henric Olsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Per-Henric Olsson

Fastighetsmäklare