Hoppa till innehåll
 
Pris: 
1 350 000 - 3 395 000 kr
Månadsavgift: 3 844 - 6 422 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Charlotte Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Charlotte Johansson
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Mikael Petersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Mikael Petersson
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Karlskrona

BoKlok Grönskan

Pris: 
1 350 000 - 3 395 000 kr
Månadsavgift: 3 844 - 6 422 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Charlotte Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Charlotte Johansson
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Mikael Petersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Mikael Petersson
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nya lägenheter och kedjehus på attraktivt läge i Karlskrona

  • Bebyggelsetyp: Lägenheter och kedjehus
  • Rum: 2 - 5
  • Boarea: 55 - 118 m2
  • Antal bostäder: 31
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Inflyttning: Preliminärt hösten 2025

- Nu finns möjlighet att förhandsreservera en bostad i BoKlok Grönskan, kontakta fastighetsmäklarna för mer information eller för att göra en reservation. Vill du läsa mer om bostäderna, förkovra dig genom bostadsväljaren eller lämna en skriftlig intresseanmälan, välkommen att besöka projekthemsidan för BoKlok Grönskan, se Länkar nedan -

Vill du bo i en välplanerad lägenhet eller ett familjevänligt kedjehus i natursköna Mölletorp? Då har du hittat hem! Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. BoKlok Grönskan består av 31 hem, varav 24 lägenheter i tre flerbostadshus i två plan samt 7 st kedjehus. Du har gångavstånd till skolor och mataffär och kan njuta av fina grönområden runt hörnet. BoKloks nybyggda hem kommer med många fördelar - exempelvis är de energieffektiva och underhållsfria.

LÄGENHETERNA
Lägenhetshusen har bara två våningar, vilket skapar en rymlig miljö där du kan njuta av sol och himmel på din balkong utan grannar ovanför. Här finns både tvåor, treor och fyror mellan 55-85 kvm med fri utsikt över den gröna innergården och god plats för balkongmöbler, växter och kanske en julgran på vintern. Bor du i markplan får du en radhuskänsla tack vare att du har egen altan och en liten trädgårdsplätt där du kan odla dina gröna fingrar om du så vill. Varje lägenhet har ett eget förrådsutrymme i en av förrådsbyggnaderna i kvarteret. Förrådet är cirka 2,1 kvm stort och det ingår i avgiften. På den gemensamma parkeringen finns en laddstolpe med dubbla uttag för laddning av elbilen, och det är förberett för installation av ytterligare laddstolpar. Det finns en parkeringsplats per lägenhet att hyra.

KEDJEHUSEN
Välplanerade kedjehus på 118 kvm i två våningar. Varje hus har egen parkering på uppfarten i carport. Det är också förberett för installation av laddbox om du har en elbil som behöver laddas. På husets baksida har du egen trädgård och altan, samt ditt kallförråd på cirka 6 kvm - perfekt för att stuva undan gräsklipparen, bollarna och solstolarna.

KVARTERET
Oavsett om du bor i ett kedjehus eller en lägenhet så kan du njuta av kvarterets gemensamma innergård, där träd, buskar och blommor skapar en härlig grönskande miljö. Här finns också några bänkar och bord och en pergola. Kvarteret är bara ett av många kommande kvarter som tillsammans kommer bilda ett hemtrevligt och tryggt bostadsområde.

Välkommen hem!

Om Fastigheten

Sammanfattning

Byggbolag: BoKlok Housing AB
Rum: 2 - 5
Boarea: 55 - 118 m2
Pris: 1 350 000 - 3 395 000 kr
Månadsavgift: 3 844 - 6 422 kr
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Allmänt

Län: Blekinge
Kommun: Karlskrona

Område

NATURSKÖN LANDSBYGDSIDYLL
Mölletorp ligger runt 9 kilometer norr om Karlskrona centrum, mellan bostadsområdena Spandelstorp och Hässlegården. Här har du ett naturfint och landsbygdsidylliskt område, med närhet till bland annat Lyckebyåns fiskeutbud och Bastasjöns friluftsområde.

NÄRA TILL ALLT DU BEHÖVER FÖR EN BEKVÄM VARDAG
I det nya bostadsområdet bor du med gångavstånd till skola, förskola och mataffär. Du har dessutom Slottsbacken handelsplats med bland annat Amiralen köpcentrum runt 3 kilometer bort. Med flera grönområden och lekplatser runt om, skapas ett tryggt och hemtrevligt kvarter att trivas i - under många år framöver.

SERVICE, SKOLA OCH MIXADE BOENDEFORMER PÅ GÅNG I MÖLLETORP
Tomten där kvarteret ska ligga är idag oexploaterad, men de kommande åren kommer mycket att hända. Här planeras för en trädgårdsstad, där ett helt nytt bostadsområde ska växa fram med runt 300 nya bostäder i blandade boendeformer. För Mölletorp finns det även planer för en ny skola, förskola och diverse service. Nya gång- och cykelstråk samt en grönskande park ska knyta samman det nya bostadsområdet med befintlig bebyggelse. Närmsta busshållplats ligger på Agerumsvägen, 350 m från tomten, och man planerar för en ny hållplats precis vid entrén till bostadsområdet.

Kommentar om projektet

Notera att de bilder som visas är inspirationsbilder, därför kan produktförändringar och avvikelser från bilderna förekomma.

Bakom projektet står BoKlok, ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. som har skapat hållbara hem och områden med god design, funktion och kvalitet sedan 1996. Hittills har BoKlok byggt närmare 15 000 bostäder och finns idag i Sverige och Storbritannien. Läs mer om BoKlok under LÄNKAR nedan.

Ekonomi

Pris

1 350 000 - 3 395 000 kr

Alla bilder

+ 5 Visa alla 11 bilder
 

Karta och område

BoKlok Grönskan, Karlskrona

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Fastighetsskatt/-avgift *
+  
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr
* Underlag för beräkning av fastighetsskatt/-avgift saknas och ingår därför inte i totalsumman.

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Karlskrona
BoKlok Grönskan
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning