Hoppa till innehåll
Mäklare i Norrköping

Mäklare i Norrköping

Fastighetsmäklare med koll på Norrköping

Letar du mäklare i Norrköping? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Norrköping!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Norrköping, Söderköping och Finspångs kommun.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida. Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Omdömen från kunder i Norrköping

Sålt villa på landet. Petra är proffsig, lyhörd och noggrann med alla detaljer. Hon bidrar inte till mäklares dåliga rykte om snobbighet och nonchalans. Det krävdes flera visningar och lite från dag til dag hade säljtaktike...
Köpt bostadsrätt. Blev trevligt och proffesionellt bemött. Ställde upp på ännu en visning innan vi bestämde oss. Kontakt med ordf i föreningen för att visa ytterligare utrymmen, riktigt bra. Ringde tillbaka när vi sökte henne och ...

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Kontakta oss

Bobutiker Norrköping (1)
Norrköping

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00

Repslagaregatan 15
602 25 Norrköping Hitta hit

Till salu i Norrköping

Sålt i Norrköping

Vi har hittills samlat in

 
kr kr

Svensk Fastighetsförmedling är huvudsponsor till Barncancerfonden, tillsammans skapar vi Läge för livet.

 

Samarbetspartners

 
Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.