Hoppa till innehåll
 
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sammanfattning
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Bridgevägen 11, Trångsund

  • Typ: Villa, 2 plansvilla
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 84 kvm
  • Biarea: 54 kvm
  • Tomtarea: 1 838 kvm
  • Byggnadsår: 1956
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Större fastighet med många möjligheter

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2 plansvilla
Rum: 4, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 84 kvm
Biarea: 54 kvm
Tomtarea: 1 838 kvm
Byggnadsår: 1956
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Uppvärmning

Vattenburen via elpanna

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Takbeklädnad: Betongpannor
Ventilation: Självdrag

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Fastighetsbeteckning: HUDDINGE BASTUBAN 7
Visa all fakta

Omgivning

STORTORP/TRÅNGSUND
Denna fastighet ligger i populära Stortorp som är ett äldre villaområde i södra delen av Farsta med en del som ligger i Stockholms kommun och den norra delen i Trångsund och tillhör Huddinge kommun.
Från huset är det kort promenadavstånd till fin badplats vid Runsätraäng med möjlighet till båtplats för de boende i närområdet. Närhet till ett trevligt skogsområde kring Trångsundsskogens Naturreservat som leder fram till Sjöängen med badplats och stor gräsplan med utegym.
I folkparken Stortorpsparken anordnas många evenemang och underhållning i samarbete med Huddinge Kommuns Fritidsförvaltning och danskvällar med orkestrar, line dance mm. Fasta evenemang är valborgsmässofirandet och julmarknad, båda brukar vara mycket välbesökta.

Två bra grundskolor finns inom promenadavstånd, Trångsundsskolan (åk F-9) samt Edboskolan (F-6). Trångsund har åtta kommunala förskolor, en öppen förskola och de två fristående förskolorna Trollhyddan och Hälsoförskolan Friskus. Trångsund centrum ligger nära och där finns ett torg med vårdcentral, bibliotek, bank, café, blomsterhandel, frisörer samt olika restauranger mm.

FRITID
I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.
I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym.
I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning. Nytorps Mosse
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.
Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Elljus finns på slingorna som är 1, 3,3 och 6 kilometer långa. Ågesta golfklubb erbjuder både en 18-hålsbana och en 9-håls-bana. Här finns också Ågesta ridklubb och ridskola.
Drevvikens segelsällskap verkar för att främja båtlivet i Drevviken och erbjuder seglarskolor och aktiviteter knutna till sjön och naturen kring Drevviken.

Kommunikationer

Från Trångsunds centrum går pendeltåget mot Stockholm och söderut mot Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går en gång i kvarten och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till Centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är du vid Centralen på en kvart om det inte är mitt i morgon- eller eftermiddagsrusningen förstås. Du har också nära till Farsta Centrum som är en viktig knutpunkt och en naturlig mötesplats i södra Stockholm med sina ca 150 butiker och restauranger. Länna Köpcentrum nås också inom 5 minuter med bil, där finns ett stort utbud med butiker och restauranger.

Planbestämmelser

Stortorp Iii, Stadsplan (Beslutsdatum: 19681104)

Ekonomi

Utöver ovanstående eventuella driftskostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 8 049 kr.

Taxering

Byggnad: 1 404 000 kr
Mark: 2 242 000 kr
Totalt: 3 646 000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Värdeår: 1956
Standardpoäng: 28
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 900 000 kr.

Alla bilder

+ 1 Visa alla 7 bilder
 

Karta & område

Bridgevägen 11, Trångsund

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Anna Fernandez, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Anna Fernandez

Franchisetagare/Fastighetsmäklare