Hoppa till innehåll

Kommunala tomter i Ulricehamns kommun

Vi har i uppdrag att sälja samtliga av kommunens tomter. Här kommer det finnas information om vilka tomter/områden som finns till försäljning.

Ulricehamn växer. Fram till år 2020 planeras 2000 nya bostäder och det kommer finnas något för alla.

Ulricehamn ligger en timmas bilresa öster om Göteborg mellan Borås och Jönköping. Pendlingsmöjligheterna är goda och blir snart ännu bättre när den nya motorvägen mellan Borås och Jönköping står klar 2015. Att pendla till Borås blir då något man gör på 30 minuter och till Jönköping på 40 minuter.

Ulricehamn är känt för sitt genuina och pittoreska centrum omgivet av många trävillor och sjön Åsunden. Runt tätorten finns ytterligare tjugo orter som erbjuder ett naturnära boende, möjlighet till att ha hästgård eller verka inom de växande gröna näringarna. Turismsektorn växer kraftigt i Ulricehamn och naturen runt orterna erbjuder rekreationsmöjligheter året om. Högskolor finns i Borås, Jönköping, Varberg, Skövde och i universitet finns i Göteborg. Med flera stora städer runt knuten kan man kombinera ett attraktivt boende till en låg kostnad och ända ha en av Sveriges snabbast växande arbetsmarknader att tillgå.