Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sofia Sandflo genomförde hela processen på bästa tänkbara sätt. Professionell, snabb och engagerad"
"Trevlig, kunnig, allt perfekt."
"Jag är supernöjd med hela processen från A till Ö. Johanna skötte sig exemplariskt och lyckades överträffa alla förväntningar. Har inget att klaga på och kommer varmt rekommendera henne till andra som ska sälja i Trollhättan. 10 av 10 poäng!! "
"Mycket bra bemötande och professionellt handläggande av försäljningen! Kände mig trygg som kund."
"Försäljningen skedde snabbt, lätt och på ett mycket professionellt sätt. Mäklaren skötte allt och vi säljare behövde inte fundera så mycket. Tack så mycket för hjälpen!"
"Jag sålde en villa som jag bott i tillsammans med delar av min familj. Jag sålde inte bara villan, utan bröt upp för att börja om på annan ort, där en dotter bor. Uppbrottet var jobbigt, trots det. Så många minnen var knutna till mitt gamla hem. Lennart orkade lyssna och stötta. Han var positiv och uppmuntrande. Därför rekommenderar jag honom."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen