Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 44 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Allt perfekt! Let att få information!"
"Sofia är väldigt professionell och seriös i sitt arbete. Vi har fått bra hjälp av henne med bl an tips om inredning och detaljer som skulle åtgärdas inför visning för en bättre presentation av fastigheten. Hon har under hela processen informerat oss om alla aspekter som vi som säljare behöver tänka på. Vid själva försälningen har vi inte kommit riktigt överens med köparen och Sofia har varit underbar och löst alla problem!! Vi är väldigt tacksamma för hennes hjälp!"
"Jag tycker mäklaren var väldigt trevlig och tillmötesgående, och gav besked fort. Jag har ingenting att anmärka på :) "
"Sofia Sandflo är kunnig och påläst. Alltid lika tillmötesgående och jag som hussäljare fick hela tiden fortlöpande feedback på händelseförloppet. Jag kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling. 😃🏡"
"Mycket bra handläggare proffessionellt agerande bra förklaringar snabbt agerande med inblandade parter kan inte vara bättre"
"Perfekt! Kunde inte varit bättre! Vad mer kan man säga?"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen