Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på läget i Skövde

Att sälja sitt hem eller fritidsboende är ofta livet största affär. Vore det inte dumt att låta slumpen avgöra slutresultatet?

Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren för dig som istället gör ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. 

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET januari 2019

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 124 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde precis min bostadsrätt, en 2:a på Norrmalm i Skövde. Jag har haft en positiv mäklarupplevelse från start. Det var ett trevligt första möte där mäklaren även tydligt gick igenom med mig hur försäljningen skulle gå till då jag aldrig gjort det innan. Sammarbetet med mäklaren har varit så bra genom hela försäljningen med bra åtekoppling och kontakt. Jag är verkligen nöjd!"
"Har köpt en bostadsrätt. Saklig och bra information. Bra bemötande anpassade efter mina tider. Pressade inte på när det blev budgivning."
"Vi köpte vår första lägenhet av en mäklare som sedan har fått sälja 2 lägenheter åt oss, så man kan säga att vi är otroligt nöjda och har stort förtroende för dem. "
"Köpt en bostadsrätt. Mäklare Ulrika engagerad och förtroendeingivande! Kändes bra!"
"Lyhörd, stöttande och rådgivande vid försäljning av vårt hus. Underlättade betydligt för oss ovana. Sammanfattar med orden, Förtroende ingivande bemötande."
"Havstenavägen 38D Möttes ändå av respekt, trots att det var en liten lägenhet. Förståelse för min privata situation. Kanske något sen på att svara på sms i budgivning dessutom. Men ok. Annars har det flytet på bra. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar