Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Skövde

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Skövde? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Skövde är Skaraborgs centralort och beläget mittemellan Vänern och Vättern. Skövde har storstadens utbud såsom bra shopping, kultur, utbildning, ett rikt näringsliv, olika evenemang och arrangemang, järnvägsknut, äventyrsbad, m.m. Samtidigt får du lilla stadens närhet till allt du behöver i form av kommunikation, service och natur. Staden ligger dessutom vid berget Billingen, som erbjuder diverse motions- och idrottsaktiviteter samt rekreation.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET  januari 2018

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Smidigt och bra! Löste så att det blev en affär trots att vi var utomlands."
"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Marin Belina på Svensk Fastighetsförmedling och kan varmt rekommendera honom. Alla delar av affärerna har fungerat ytterst smidigt och vi har fått bästa tänkbara hjälp med viktiga kontakter mm. , något som var särskilt värdefullt när vi inte varit närvarande på orten. Vi har fått ett mycket fint bemötande och känner stort förtroende för Martin B och hans medarbetare! Isak och Bengt "
"Trevlig, tålmodig och professionell! Vi skulle definitivt rekommendera Martin och absolut anlita honom igen vid ny bostadsaffär. "
"Fint bemötande. Hjälpsam och engagerad."
"Trevlig och sakkunnig. Kunde inte varit bättre. "
"Mycket bra bemötande, professionell och engagerad!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar

Till toppen