Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på läget i Skövde

Att sälja sitt hem eller fritidsboende är ofta livet största affär. Vore det inte dumt att låta slumpen avgöra slutresultatet?

Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren för dig som istället gör ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. 

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET maj 2018

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 66 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Förståelig, professionell och ingav en trygghet."
"KÖpt bostdsrätt. Har blivit otroligt väl bemött av mäklaren. Mycket serviceminded. Uppskattar att hon tog sig lite extra tid vid visningen och att hon var mån om att få till en snabb affär för både min och säljarens skull. Jag är mycket nöjd. Elin är proffsig och ger ett väldigt gott intryck. "
"- Vi har sålt en bostadsrätt. - En mycket kunnig och angagerad mäklare, samt mycket trevlig att göra affärer med. - Vi trodde att försäljningen skulle kunna dra ut på tiden samt att slut priset skulle se annorlunda ut än vad resultatet blev. - Kan bara rekommendera "våran" mäklare, mycket väl godkänt!"
"Bostadsrätt i Bovieran, speciell förening med 1600 kvm atriumgård. Mäklaren hade ett lugnt och trevligt sätt, lyssnade och var lyhörd. Ett förtroendeingivande sätt med bra återkoppling. Kände att jag kunde lita på mäklaren och detta var en trygghet. Jag kan verkligen rekommendera mäklaren."
"Vi har sålt en bostadsrätt i Bovieran. Trots en svag marknad tog Elin sig an med uppdraget på bästa sätt. Bl annat genom att hela tiden diskutera med oss och hålla oss informerade om åtgärder för att få lägenheten såld. Elin uppträder professionellt mot både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera henne. "
"Min kontakt med Tova började när jag skickade mail till märklarna i Skövde angående mitt behov en bostad och de behov den bostaden behövde möta. Av vissa mäklare fick jag mycket korta oengagerade svar men Tova svarade snabbt, utförligt och kontaktade mig kort därefter på telefon. Hennes professionalism präglade sedan kontakten med henne under hela förfarandet och jag upplevde att hon var uppriktig och genuint intresserad av mina önskemål och behov. Jag kan 100% rekommendera henne som mäklare och skulle inte tveka på att köpa ett objekt som hon ansvarar för i framtiden. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar

Till toppen